Čarovná Dúha Loptu Mini Futbal, Tvorivé Dekompresný Zmyslové Hračka Loptu Detí Vzdelávacie Hračka Fidget

Nový produkt

Skladom

1000 položky

€4.57

€7.26

Odrážky:

1、Vzdelávacie Loptu Hračka: dúha loptu kocka s 12 otvorov a 11 gule rôznych farieb. Trik na vyriešenie dúhy ball puzzle je presunúť gule, aby ich zodpovedajúce otvory rovnakej farby.

2、Mozgu Hlavolamy: vzdelávacie hračka, ktorá kombinuje vzdelávanie a zábavu-riešenie rainbow magic ball je dobrý spôsob, ako pre mozgu školenie na zlepšenie detí pamäte, koncentrácie, pacient logické myslenie, priestorové myslenie a ručné flexibilitu.

3、Robustný 3D Puzzle Kocky: Vyrobené z bezpečných a kvalitných ABS materiálu, pružný, stabilný a šetrné k životnému ochranné, to je dlhodobý problém loptu.

4、Ideálne Darčeky: Ideálny narodeniny a dovolenka dary (Vianoce, deň Vďakyvzdania, Halloween, Deň Detí, atď.), vhodné pre chlapcov, dievčatá, teenagerov, dospelých a seniorov, vhodné pre začiatočníkov aj profesionálov.

5、Špeciálne Záruka: Prosím vás ubezpečiť, že naše výrobky boli podrobené prísnej kontroly kvality. Ak naše produkty nemôžu splniť vaše očakávania, môžete požiadať o vrátenie peňazí alebo výmenu. Ak máte akékoľvek otázky, prosím neváhajte a kontaktujte nás.

Popis:

1. Ako tempo práce a života urýchľuje potrebujeme viac relax-riešenie puzzle ball kocky je zdravá a dobrá voľba.

2. Dúha puzzle ball, svetelný modrá, šetrné k životnému ochranné a trvanlivé, môže byť vaša zábava výber kedykoľvek a kdekoľvek.

3. Ako hrať:

1. Náhodne presunúť loptu do diery.

2. Mix ostatné gule do otvorov v rôznych farbách.

3. Presunúť loptu, aby zodpovedali farby loptičky s farbou diery.

Špecifikácia:

Typ: čarovná dúha loptu

Materiál: ABS plast

Veľkosť: o 7.0 cm/2.76 v priemere

Balenie Zoznam:

Čarovná Dúha Loptu*1

Poznámky:

1. Nie je vhodný pre deti do 3 rokov.

2. Vyhnúť uvedenie akýchkoľvek častí v ústach alebo udusenia.

3. Nevyberajte kocka násilne.

Kľúčové slová:

Puzzle ball lopta gobbles sticky lopty lopta magic 8 lopta dúhový puzzle ball

Štítky: fidget hračky pacj, pea popper fidget hračka, fidget, obrie squishi, proti stresu, fidget pop, úzkosť loptu, pop sz fidget hračka, autizmus zmyslové hračka, fidget hračka
Číslo Modelu fidget hračka;vzdelávacie hračka;mini futbal
Tému Zvieratá & Príroda
Upozornenie Nejedzte
Vekové Rozpätie 5-7 Rokov
Pôvod CN(Pôvodu)

Napísať recenziu

Čarovná Dúha Loptu Mini Futbal, Tvorivé Dekompresný Zmyslové Hračka Loptu Detí Vzdelávacie Hračka Fidget

Čarovná Dúha Loptu Mini Futbal, Tvorivé Dekompresný Zmyslové Hračka Loptu Detí Vzdelávacie Hračka Fidget

0 Recenzie
€3.30

ak je vaša adresa zahŕňa nasledujúce psč, prosím, nevoľte španielskej skladu. Psč sa začína 51/52/07/35/38/28. Zámorské sklady nemôže byť dodaný. Hračka sada Balenie: Hračka sada 1. Všetky položky bude dvakrát skontrolované

0 Recenzie
€2.74

Roztomilý Syr Myši Kreatívne Zložité Strašidelné Štipku Hudby Dekompresný Hračka popis: Syr myši vzdelávacie hračka dekompresný Keď ste spokojní, bude okamžite, aby ste plný vitality Roztomilé myši je veľmi pohodlné do ruky Pridržte

1 Recenzie
€1.75

Odrážky: 1、Vysoko-kvalitných Materiálov: Všetky zmyslové hračky sú vyrobené z vysoko-kvalitného organického kremíka, potravín, kvalitné prevedenie z nehrdzavejúcej ocele, 100% netoxické a šetrné k životnému prostrediu. Tieto hračky sú pre deti bezpečné a sú viac

Súvisiace produkty