3-V-1 Sania Lízanie Králik Upozorňuje G-spot Klitoris Sania Vibrátor Bradavky Stimulácia Jazyk Masér sexuálnu Hračku pre Ženy, Pár

Nový produkt

Skladom

1000 položky

€13.57

€17.18

3-V-1 Sania Lízanie Upozorňuje: nový vibrátor bol obohatený jazyk a králik uchu, vibrácie funkcie na báze prvej generácie, ktoré môžu iba cicať, čo z neho robí univerzálne a jedinečné. To prináša nielen sania masáž, ale intenzívne orálny sex a vibračnej stimulácie. Sania otvor pre váš klitoris a bradavky, a králičie uši môžu pracovať na pošvy, konečníka alebo iné citlivé miesta. Nebudete obmedzovať na klitorálny potešenie, môžete sa dostať viac s ním.

10 Intenzívne Frekvencie a Vynikajúci Motor: 10 frekvencie sú k dispozícii, môžete vždy nájsť ten, ktorý chcete, a majú viac baviť sa s ním. Jeho výkon je zameraná na jeden kus a prináša extrémne intenzívnu stimuláciu, ale nie bolestivý spôsob. Vynikajúci motor robí to mať rýchlejšie frekvenciu a mini bulík vám ochromujúce orgazmus. Aj keď je to na max frekvencia, stále to nebude robiť hlasný hluk nad 55 dB.

Hodvábne Hladké Silikónové a Nepremokavé: je vyrobený z viac superior hodvábne hladké silikónu, ktorý je bezpečný a mäkké a vaše telo nebude bolieť. Nabíjací port je úplne zabalené v silikónové,ktorý je vodotesný, takže sa môžete tešiť, že vo vode, vyvrcholenie vo vode, je intenzívnejšie potešenie.

Rechargable a Prenosná Veľkosť: To je nabíjateľná, čo je veľké plus, keď budete musieť pozrieť na batérie. Okrem toho, že je vo veľmi praktickej veľkosti, ktorý sa ľahko drží a pracovať v priebehu vaše potešenie okamihu, určite je to prenosné dať v kabelke pre viac vášnivý chvíľu dokonca ste na cestách.

Diskrétne Balenie a Uspokojivé Po Predaji:sľubujeme, že každý balíček bude úplne zabalené súkromne, a prosím, neváhajte a kontaktujte nás, keď sa vyskytne nejaký problém. Ak hľadáte okoreniť váš sexuálny život, niet pochýb, je to dobrá voľba.

Informácie o produkte

Rozmery produktu: 5.1 x 1,8 x 2 cm

Popis Produktu

Tento sania vibrátor sa zaväzuje poskytovať lepší sexuálny život pre jednu pani a pár. Malá veľkosť, ale multifunkčné, malé prísavky môže uspokojovanie dopytu po prenosnosť a praktickosť.

10 Sania Lízanie Vibračné Frekvencie

3-V-1 sania vibrátor môžete sa dostať v roller coaster náladu z "ach" na "ach môj bože" ľahko a rýchlo s 10 jeho frekvencie. Či chcete, jemné alebo divoké stimulácia, tento malý vec, ktorú môže vždy poteší.

USB Nabíjateľné

Teraz sa nemusíte starať o výmene batérie. To môže byť nabitá, na akomkoľvek zariadení, ktoré podporuje USB nabíjanie. To trvá asi 120 min byť plne nabitá a môžete pracovať po dobu až 90 min.

100% Nepremokavé

Vibrátor je úplne vodotesný, takže môžete použiť to, kým pri sprchovaní alebo relaxáciu vo vani. Vodotesné dizajn robí masér pre ľahkú údržbu a čistenie pre dlhodobé užívanie. Ale pozor, namočte ju do vody na dlhú dobu!

Štítky: muži čerpadla, na dennom poriadku rabbit vibrátor, hračka králik pohlavie, moje sexuálne hračky, muži bunny, sex hračky, sexuálne hračky pre mužov veľký péro, vibrat, sex stroker, orálny sex jazyk
Veľkosť As show
Druh králik
Názov Značky SEAFELIZ
Funkcia 6 Nepremokavé
Komoditné Certifikácie Kvality ce
Funkcia 1 Sex Shop
So Sexuálnym Podtextom No
Funkcia 2 Multi-speed
Materiál Lekársky Silikón
Položka Druh bulík
Nemravný Obrázok No
Funkcia 5 Sexuálne Hračky pre pár
Vek Dospelý
Číslo Modelu XF
Funkcia 4 lízať
Funkcia 3 Nabíjateľná

Napísať recenziu

3-V-1 Sania Lízanie Králik Upozorňuje G-spot Klitoris Sania Vibrátor Bradavky Stimulácia Jazyk Masér sexuálnu Hračku pre Ženy, Pár

3-V-1 Sania Lízanie Králik Upozorňuje G-spot Klitoris Sania Vibrátor Bradavky Stimulácia Jazyk Masér sexuálnu Hračku pre Ženy, Pár

3 Recenzie
€3.14

Vlastnosti: 100% zbrusu nový a vysoko kvalitné Telo Bezpečný Materiál: Tento mini prútik masér je vyrobené z potravinársky silikón, vysoko kvalitný materiál zabezpečí masér je toxický-zadarmo a bez zápachu,100% tela-bezpečný pre použitie na kožu. 10 Modelov: Mini masér ručné

1 Recenzie
€6.05

Diskrétne Package: Aby sa zabránilo rozpaky a chrániť súkromie našich zákazníkov, nie je citlivé slovník na obale výrobku, ani názov našom obchode.

1 Recenzie
€6.45

Dospelých, hračky AV Vibrátor Sexuálne Hračky Pre Ženy Erotické G Mieste Masturbácia Silný Čarovná Palička masér Sex Stroj huevo Vibrador gay 1, Dlho stlačte O 3 sekundy otvorený ,č vibrovať 2, Stlačte tlačidlo M ak chcete nastaviť frekvenciu,bude vibrovať 3

5 Recenzie
€3.81

Muž elektrické Análne Korálky G mieste análny plug stimuláciu análneho Stick dospelých výrobky Vibrátor sexuálne hračky pre mužov a ženy, masturbácia Vlastnosti: 100% Zbrusu Nový, Farba: Fialová, Ružová, Ženy G-Spot Duálny Vibračné Stick Veľkosť: Celá dĺžka: cca.

Súvisiace produkty