50PCS Kvality Vody Testovacie Prúžky Akvarijné Ryby Nádrž PH Testovacích Dokumentov na PH Test 7 v 1

Nový produkt

Skladom

1000 položky

€3.89

€4.32

Odrážky:

1. Upgrade 7 v 1: testovací prúžok sa používa na rýchlu analýzu (hodnota PH, celková alkalita, tvrdosť, dusičnany, dusitan, bróm, celkový chlór).

2. Zdravotná Starostlivosť: šácht a potrubí alebo bazény môžu byť ľahko znečistené. Odporúča sa použiť tento testovací prúžok na testovanie kvality vody často. Meranie pH presne ukázať, alkalické stav, ak chcete zabezpečiť, aby vaše telo a voda sú v bezpečí.

3. Jednoduché Použitie: Neponárajte testovací prúžok vo vode na 5 sekúnd podržte ho vo vzduchu asi 30 sekúnd, a potom nastaviť farbu na zadnej strane fľaše dostať čítanie pohodlne vyskúšať svoje pH doma.

4. Ekonomické a Pouţiť: kvalita Vody by mala byť testovaná týždenne. Jedno balenie našich testovacích prúžkov obsahuje 50 testovacie prúžky. A testovací prúžok sa používa na testovanie kvality vody pitnej vody, domácnosť, vodovodné, aj vodu, ryby, nádrže, bazény a ďalšie.

5. Prenosný Dizajn: Existujú 50 testovacie prúžky v každej fľaši. A fľaša je kompaktný a ľahko sa prenáša.

Špecifikácie:

Fľašu materiál: plast

Testovací prúžok materiál: papier

Farba: ako na obrázku)

Množstvo: 50 pásov v každej fľaši

Multifunkčný 7-v-1 testovací prúžok môžete vyskúšať nasledujúce hodnoty:

PH, Celková alkalita, Tvrdosť, Dusičnany, Dusitan, Bróm, Celkový chlór

Balenie Zoznam:

1 Fľaša PH Testovacie Prúžky(50pcs / fľaša)

Poznámky:

1. Vzhľadom na svetelné a displej rozdiel, položky farby sa môžu mierne líšiť od tej, ktorá je uvedená v obrázkoch.

2. Prosím, aby 0.5-2 cm tolerancia kvôli ručné meranie.

1. DOPRAVA PO CELOM SVETE. (S výnimkou niektorých krajín, a APO/francúzskej polynézie)2. Objednávky, ktoré boli spracované včasné po zaplatení overenie.3. My len loď na potvrdenej objednávky adresy. Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ vášho Lodné address4. SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky. Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin.5. Ak ste nedostali vašu zásielku do 60 dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás. Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď. Naším cieľom je spokojnosť zákazníka!6. Vzhľadom na stav skladu a časové rozdiely, sme sa vybrať na odoslanie položky z nášho prvého k dispozícii sklad pre rýchle dodanie.

1. 12 mesiacov Výrobcu obmedzená Záruka za chybné položky (s výnimkou položiek, poškodené a/alebo zneužité po prijatí). Príslušenstvo sa dodáva s 3-mesačná záruka.2. Chybný tovar MUSÍ BYŤ oznámené a vrátil sa do záručnej doby (a v pôvodnom obale, ak je to možné). Musíte povedzte nám, čo vada, a povedzte nám vaše číslo objednávky. NIE SME OPRAVIŤ ALEBO VYMENIŤ POLOŽKY S UPLYNUTOU PLATNOSŤOU ZÁRUKY.

Štítky: ryby tackl, akvárium no3, po4 test, gh test, akvárium test vody, pásy ženy, model papier, voda papier test kit, ph tester, kh test
Pôvod CN(Pôvodu)
Číslo Modelu kvalita vody test

Napísať recenziu

50PCS Kvality Vody Testovacie Prúžky Akvarijné Ryby Nádrž PH Testovacích Dokumentov na PH Test 7 v 1

50PCS Kvality Vody Testovacie Prúžky Akvarijné Ryby Nádrž PH Testovacích Dokumentov na PH Test 7 v 1

2 Recenzie
€8.34

Vlastnosti A Špecifikácie Značka: YANHUI Jemné alebo Módy: Jemné Krúžok Materiál: 100% Originálne 925 Silver Krúžok Kameň: 2 Carat Kryštál Diamantu Krúžok Pečiatky alebo LOGO:S925 Krúžok s strieborný certifikát Krúžok s leštenie handričkou Náš

1 Recenzie
€13.42

Vitajte v našom obchode! Špecializujeme sa na predaj super veľká veľkosť oblečenie. Všetky zabezpečenie kvality výrobku, Cenovo dostupné, My vám poskytne kvalitný predpredajný a popredajný servis. Určite sa stať naším dlhodobým partnerom!

5 Recenzie
€5.98

modname=ckeditor modname=ckeditor modname=ckeditor GUKEEDIANZI 4600mAh Nabíjateľná Li-polymér Batéria BT-572P Pre Leagoo M8 Nahradenie Bezpečný, Stabilný Mobilný Telefón Batéria Batéria Model: BT-572P Kompatibilné: Pre Leagoo M8 Všeobecné Znalosti Pre Batérie

Súvisiace produkty