25 Balenie Jednorazových Kuchár Klobúk SMS Non-Tkané Kuchyni Varenie Klobúky Spp Strany Pečenie

Nový produkt

Skladom

1000 položky

€15.92

€18.09

Ponúkame zľavy pre veľké množstvo. Vitajte na kontakt s nami!

25 Balenie Jednorazových Kuchár Klobúk SMS Non-Tkané Kuchyni Varenie Klobúky Spp Strany Pečenie

25 balenie disposable non-tkané klobúky, vhodný pre deti a deti. To je skvelá voľba pre deti, varenie tematické strany. Žiarivo bielej farbe je ideálny pre sfarbenie klobúky alebo uvedenie nálepky na to, aby sa pridať radosť do strán.

Naše jednorazové klobúky sú vyrobené z netkaného materiálu, odolné, pre vyššiu priedušnosť a vysoká odolnosť voči roztrhnutiu

Jednorazové kuchár klobúk má vynikajúce vodotesný funkcie, ktoré môžu účinne zabraňujú striekajúcej z nasýtených kvapalina olej a malé množstvo tekutiny. Vezmite prosím na vedomie, že hydroizolácie neznamená, hydroizolácie. Nepremokavé tkaniny používa špeciálny proces, aby sa povrch hydrofóbne, tak, že voda neprenikne do nepremokavý účely, ale to nebude blokovať vetracie otvory tkaniny!

Tento materiál má dobrú priedušnosť, čím menej náchylné na potenie a svrbenie, takže klobúk, krásne a pohodlné na nosenie! Po špeciálne zaobchádzanie, naše kuchárske čiapky majú vynikajúcu bariéru vlastnosti, ktoré môžu nielen udržať vaše vlasy alebo pot od potravín, ale tiež chrániť od špiny, prachu a iných nečistôt

Je vyrobené z netkaného materiálu, ktorý má vlastnosti anti-tekutiny, anti-triešti, anti-statické a anti-olej.

veľkosť:Výška cca 20cm

Materiál:Non-tkané

farba:biela

Obsah Balenia:

25 * Jednorazové kuchár klobúk

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: Ľahké fotografovanie a rôzne displeje môžu spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec. Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

O Nás

Ponúkame dobrý produkt s najlepším cenu,podporujeme Veľkoobchod/Drop Shipping, Aby

1. Pre Drop Shipping objednávky, prosím, poznámku"dropshipping objednávku", budeme uprednostňovať to.

2. Pre Veľkoobchod/Drop Shipping objednávky, ak máte nejaké nápady o cene alebo balíka,kontaktujte nás vopred,dáme vám najlepšie služby na uspokojenie vašich požiadaviek.

O Platbu

Ak sa stretnete s akýmkoľvek problémom, pri spôsobe platby, prosím, kontaktujte www.projekt-psa.sk Centrum Zákazníckych Služieb požiadať o pomoc:

O Zásielky,

1.Budeme posielať objednávky ASAP do 2-5 dní(okrem víkendov a štátnych sviatkov) akonáhle sa vaša platba je normálne ukončené.

2.Prosím, napíšte svoju kompletnú adresu dodania s správne telefónne číslo a psč, najmä Ruska a Bieloruska kupujúcich, potvrďte prosím vaše celé meno.

3.Prosím, všimnite si, že nebudeme zodpovední za ciel.Prosím, colné odbavenie sami.

4.Ponúkame oboch post poštovné a vyjadriť shippings.Pre väčšinu krajín, post doprava trvá cca 25-35 pracovných dní a dlhšie, niektoré krajiny ako Brazília, Peru.

Expresná doprava zahŕňať DHL, EMS, www.projekt-psa.sk Premium Poštovné a Špeciálnych druhov ako Aramex. To trvá asi 7 dní.(Bude odkladu ak vaša krajina splniť nejaký problém,Pracovník štrajk,počasie, problém a pod.)

O Po-predajný Servis

Sme spoľahlivý predajca a máme profesionálny po-predajný servis pre všetky naše zvyky. Ak existuje akékoľvek otázky o objednávke,prosím kontaktujte nás vopred ,my budeme vždy tu, kým vám radi odpoveď.

O Spätnú Väzbu

1. Pozrite si prosím balíček a položka keď si pozorne, a uistite sa, že tam nie je žiadny problém.

2. Ak máte akýkoľvek problém, alebo nie sú úplne spokojní so svojím balík,prosím, nenechajte sa neváhajte na nás obrátiť najprv pred odchodom negatívnu spätnú väzbu. Budeme vyriešiť problém uspokojiť vás.

3. Ak nie je žiadny problém, prosím, zanechajte nám 5 star pozitívnu spätnú väzbu.

Vaše potvrdenie je našou najväčšou motiváciou ! ! !

Štítky: zástery kuchyne šéfkuchára, modelárov výber, nálepku, wc v každej izbe, kaviareň držiteľ, spp kuchyňa, kuchár klobúk, plagát nástenná maľba kuchyne, klobúk chvost, spp kuchár, spp variť
Materiál Modálne
Pôvod CN(Pôvodu)

Napísať recenziu

25 Balenie Jednorazových Kuchár Klobúk SMS Non-Tkané Kuchyni Varenie Klobúky Spp Strany Pečenie

25 Balenie Jednorazových Kuchár Klobúk SMS Non-Tkané Kuchyni Varenie Klobúky Spp Strany Pečenie

1 Recenzie
€11.33

Funkcie: 1. Uv Sterilizátor - Tento sterilizátor používa baktérií na sterilizáciu UV cieľ svetlá v ťažko prístupných oblastiach, ničia baktérie a až 99,9% baktérií. 2. Veľké sterilizované priestor UV sterilizátor je kompatibilný s mobilnými telefónmi za

2 Recenzie
€30.94

Popis: Prijať infračervené vlny lampa trubice, môže ohrievať rýchlo zlepšiť efektivitu. Toto liečivé svetlo môže byť lokálne vykurovanie, s vysokú tepelnú účinnosť a úspory energie. Poskytuje dobrú mobilitu a rýchle schnutie, ľahké a univerzálne

0 Recenzie
€4.52

Ženy Pláži Topy Kravatu Sexy Plavky Cardigan Bikini Zakryť Zaručujeme, že celkový štýl zobrazený na fotografii je presné, môžu však existovať rozdiely v tom, aký štýl sa zobrazí počas nosenie. Závisí to od iných fyzikálnych veličín, napr. osobné veľkosti tela,

Súvisiace produkty