DEPSTECH WiFi Bezdrôtové Automobilový Endoskopu Inšpekcie Fotoaparát Had Borescope Trubice pre Podvodné Ventilačné Potrubie Auta, Motor, Opravy

Nový produkt

Skladom

1000 položky

€12.15

€18.69

5,0 MP Fotoaparát, Jasnejšie ako Kedykoľvek predtým:

Tento borescope je vybavený s nebývalou 5.0 MP fotoaparát, objektív, a jej obrazu, rozlíšenie dosiahne 2592x1944, objasnenie rohu na použitie.

BLUART 2.0, Lepšie Svetelné Podmienky

V porovnaní s BLUART 1.0, BLUART 2.0 bude vyrábať lepšie optické prostredie pre kontrolu, a obrázky budú mať vyššiu prehľadnosť v dôsledku zníženia nadmernej expozície.

CAMTELE 2.0, Väčšie Kontrolné Oblasti:

Rozšírené CAMTELE 2.0, to rozšíri rozsah zaostrenia bezdrôtového endoskop, a zábery a videá z jednotky bude mať širší ostré názory.

2600mAH Lithuum Batérie:

Možnosť wrok nepretržite po dobu 3-4 hodiny

Semi-rigid Kábel, Vynásobením Aplikácie:

Vnútorný železný drôt podporuje pružnosť linky.

Správnu tvrdosť a mäkkosť sú kľúčom k univerzálnosti produktu, perfektný nástroj pre HVAC kontroly, vetracie potrubia, strojné vybavenie, motor, automobilový priemysel, a loď údržbu.

Jemná Príslušenstvo, Ktorým Sa Viac Závady:

Zrkadlo, magnetické a háčik, vyrobené z prémiových materiálov z rovnakého miesta ako endoskopu.

To bude utility a užitočný nástroj, strieľať problémy sa zistiť v ponuré prostredie.

Vezmite Prosím Na Vedomie:

1.Výrobok obsahuje prílohy, prosím, nekupujte prílohy samostatne, oddelené predaj prílohy nie sú kompatibilné s týmto modelom endoskopu.

2.Zapnite Wi-Fi Endoskop, potom to bude generovať Wi-Fi signál. Otvorte nastavenia siete WLAN vášho telefónu.

(1) Ak je Wifi meno začali s Jetion, prosím, uistite sa, že APP "Depstech-WiFi" je pre užívateľov Android, APLIKÁCIE "DEPSTECH" je pre používateľov iOS.

(2) Alebo ak sa začalo s DEPSTECH, potom sa budete musieť stiahnuť Aplikáciu "DEPSTECH-view" (Android /iOS ).

(3) Ak používate iOS14 zariadenie, keď ste otvorili aplikáciu, môže sa zobraziť "DEPSTECH-View" chcel by som nájsť a pripojiť zariadenia na lokálnej sieti. Prosím zvoľte "OK" tlačidlo, ak chcete pokračovať, otvorte "miestna sieť" a "Celluar údaje" nastavenia telefónu. Je to dôležité, ak chcete získať prístup k reálnom čase obraz endoskopu.

WiFi Spojenie, Kompatibilné s Rôznymi OS:

WiFi had inšpekcie fotoaparát sa pripojí zariadenie s operačným systémom Android 5.0+ smart telefón a iPhone s iOS 9.0+ systémom prostredníctvom WiFi v nastaveniach zariadenia.

Porty a prenos limity budú rozbité a kompatibilita sa výrazne zlepšil.

Rôzne Možnosti(Pozri obrázok nižšie):

1. 5MP Jeden Objektív s 2m kábel hada

2. 5MP Jeden Objektív s 5 m kábel hada

3. 2MP Jeden Objektív 3,5 m had kábel

Package Vrátane

1 x Depstech WiFi Endoskopu

1 x USB, Micro USB Kábel

1 x Príslušenstvo - Hák, Magnet, Bočné Zrkadlo

1 x užívateľská Príručka

Štítky: auto endoskopu 13, endoskop video kamera, ds fotoaparát, auto dobré, smart tuya, fotoaparát hračka dreva, fotoaparát monitor rybolov, miata auto kamery, 2x2 a 3x3, pôvodné inšpekčnej kamery
Konektor Typu EÚ Plug
Aplikácia 5 opravy spotrebiča
Pôvod CN(Pôvodu)
Aplikácie 1 Auto Inšpekčnej Kamery
Aplikácie 2 Inšpekcia Potrubia
Funkcia 4 Vodotesný IP67 Inšpekčnej Kamery
Aplikácie 4 Automobilový Mantenance
Funkcia 2 WiFi 1080P Endoskopu
Funkcia 1 Flexibilné Pevný Kábel(Môže Ohnúť)
Aplikácia 3 Dom Kontrola
Názov Značky DEPSTECH
Funkcia 3 Duálny Objektív alebo Len Jeden (Voliteľné)
Objektívu (mm) 8 mm
Typ Drôtu Pevný Drôt
Číslo Modelu WF028 Dual/Single Len
Certifikácia ROHS

Napísať recenziu

DEPSTECH WiFi Bezdrôtové Automobilový Endoskopu Inšpekcie Fotoaparát Had Borescope Trubice pre Podvodné Ventilačné Potrubie Auta, Motor, Opravy

DEPSTECH WiFi Bezdrôtové Automobilový Endoskopu Inšpekcie Fotoaparát Had Borescope Trubice pre Podvodné Ventilačné Potrubie Auta, Motor, Opravy

0 Recenzie
€48.41

Vonkajší KAMEROVÝ Bezpečnostný Sony IMX307 hviezdne svetlo Plné Farby 1080P 2MP 5MP HD IP66 Vodotesné Mini POE IP IR Hniezdo Kamera Pre Vozidla UPOZORNENIE: Naše IP Kamery NIE sú Zahrnuté Napájacieho Adaptéra, Ak Ju Potrebujete, Prosím, Láskavo Kliknite Na

2 Recenzie
€25.01

1MP 1,3 MP 2MP 3MP 5MP Sony IMX335 1920P HD 940 nm IR SD Card, Audio Mini Wifi IP Kamera Pre Auto a Priemysel Vtáčie Hniezdo Camhi Camhipro UPOZORNENIE: Naše IP Kamery NIE sú Zahrnuté Napájacieho Adaptéra, Ak Ju Potrebujete, Prosím, Láskavo Kliknite Na Fotografiu,

0 Recenzie
€13.52

2mp 4 v 1 Koaxiálny HD CCTV Kamery Modul Štandardne je signál HD AHD, Ako shift AHD/CVI/TVI/CVBS Signál prostredníctvom OSD? HORE: AHD Dole: CVI Vľavo: TVI Právo: CVBS (Stlačte tlačidlo v inom smere na 5 sekúnd, aby sa súvisiace signál) PAL/NTSC v jednom:

Súvisiace produkty