Zrastov Medvedík Bábika Foto Rekvizity Novorodenca Medveď Hračka Rekvizity Dieťa Bunny Plyšáka Fotografie Rekvizity

Nový produkt

Skladom

1000 položky

€8.35

Tieto Nádherné Ručne Háčkované / Knitt Zvierat Hračky sú vyrobené pomocou vysoko, mäkké Mohair priadze. Môžete použiť tieto Krásne Hračky sú všetci môžu Zápas použitie s Novorodenca Kapoty / Romper / Zábal........atď. Ideálne použiť ako profesionálny novorodenca foto rekvizity. Originálny dizajn a malé rozmery Hračky je možné získať krásne fotografie.

POZNÁMKA: "Prispôsobenie nastavení zákazníka" ,Môžeme urobiť Zákazníka , Bez ohľadu na to, aký štýl budete potrebovať!

Ak potrebujete viac , ja som vám ponúka dobrú cenu ! A budeme sa tiež Zhodujú predaj ! Napríklad: Novorodenca Flokati / Úsek zábal /

Potápačské / Nohy Romepr.......atď.

Dajte mi vedieť, tu alebo na inom mieste:

whatup: +8618654793603

Telefónne Číslo: +8613954734277

Mail: sharry @ pwprops.com

Balenie A Doprava

Balenie Podrobnosti : 1pic / funkcie opp taška.

Doba dodania : 5 - 10 dní, závisí od množstva. Naše Služby

E-mailová Adresa : sharry

Čo ' s App : +8618654793603

Facebook : +8613954734277 Meno: Xiubin Ťia

Stránka:

Informácie O Firme

OD 2013 --- - P&W REKVIZITY je profesionálny spoločnosti sa špecializujú v oblasti Novorodenca fotografie rekvizity.

Spoločnosť od svojho vzniku , s "I ndividual štýl" "Výborná kvalita" "kvalitné Služby" rýchlo vytvorila dobrú povesť v peer.

Pre e-mailové položky, tam sú: Mohair baby, klobúk+nohavice / Romper / Plienky / Celkový / Úsek zábal / Umelú Kožušinu / Vlna, priadza deka / Dieťa kulisu......atď.

V posledných rokoch, a to prostredníctvom neustáleho úsilia , to najhorúcejšie na trhu teraz. Napríklad: USA / Austrália / Europe / Brazíliu.........

Prostredníctvom niekoľkých rokov neustále úsilie , Naše výrobky sú zvýhodnené toľko fotografie er . A to sa aj prejavilo na Globálne slávny webovej stránky, napríklad : Facebook / Instagram / ETSY a tak ďalej.

Vždy sa prikláňa k" Kvality Prvý" "prestíž Prvý" "Zákazník Prvý" podnikateľská filozofia prod uc vanie!

Štítky: bunny mäkká hračka, muži bunny, black zajačiky plyšové, l plyšové, veľké plushies, mario pvc, babi, bunny kapoty novorodenca, plyšové hračka králik, novorodenca fotografie rekvizity
Pôvod CN(Pôvodu)
Vekové Rozpätie 0-6m
Číslo Modelu PW -baby
Pohlavie Unisex

Napísať recenziu

Zrastov Medvedík Bábika Foto Rekvizity Novorodenca Medveď Hračka Rekvizity Dieťa Bunny Plyšáka Fotografie Rekvizity

Zrastov Medvedík Bábika Foto Rekvizity Novorodenca Medveď Hračka Rekvizity Dieťa Bunny Plyšáka Fotografie Rekvizity

1 Recenzie
€2.97

Vlastnosti: Unikátny a módny štýl. Krásne kvetinové pozadie. Tento nádherný míľnik deka je ideálny spôsob, ako sledovať nové babys rastu. DIY váš malý babys foto album, Môžete vytvoriť kreatívne, ako chcete, aby spomienky na každom kroku na ceste. Špecifikácia: Materiál:

0 Recenzie
€5.89

100% zbrusu nový a vysoko kvalitné OOTDTY Funkcie: Vyrobené z vysoko kvalitného materiálu: Mäkké a pohodlné na nosenie, priateľské k pokožke, flexibilný a elastický , nie je na škodu, ak dieťa. Dieťa oblek obsahuje 1 kombinézach, 1 klobúk,1 dieťa vankúš,1

0 Recenzie
€8.61

Vrátane: župan + Šál (zdarma plátky uhorky) Materiál : Flanel Veľkosť S: dĺžka 30 cm, rukáv dĺžka 18 cm obvod pásu 25 cm hmotnosť 180 g (0-1 mesiac odporúča sa) Veľkosť L: dĺžka 32 cm rukáv dĺžka 20 cm obvod pásu 27 cm hmotnosť 200g (odporúča sa 3-6 mesiacov)

Súvisiace produkty