PIR Snímač Pohybu Lampa Led Nočné Svetlo Bezdrôtový Detektor Svetla Strip Automatické Zapnutie/Vypnutie Skrine, Kuchyňa, Schodisko, Lampa Pásky Napájaný z Batérií

Nový produkt

Skladom

1000 položky

€4.92

€8.06

Vitajte kúpiť Vysoko Kvalitné LED Snímača Pohybu Nepremokavé, Ľahké Pásy Záruka 2 roky!!! Tak dlho, ako je produkt nie je človekom poškodený, odoslať ju späť. Budeme skontrolovať a overiť, či je to prirodzené poškodený. Náš produkt má dva-rok záruka.

Tipy : Pracovné Režimy: "NA" a "PIR"

Keď stlačíte tlačidlo, Červené Svetlo bude ZAPNUTÉ, LED Pásy sa vždy udržať svetlo. Keď stlačíte tlačidlo znovu, Červené Svetlo VYPNUTÉ, bude sa obrátil "PIR" režime.

Špecifikácia:

* Názov produktu: LED 5V Senzor Pohybu Svetelný Pás

* Napätie: DC 5V

* Vodotesný: Áno

* LED Typ: SMD 2835

* Dĺžka: 1m/ 2m/ 3m

* Farba Svetla: Teplá Biela/ Studená Biela

* Farebná teplota: Biela (6000k-6500K); Teplá Biela( 2700K-3500K)

* * Lúča Uhol: 120 stupňov

* Použitie: s 3M silné lepidlo na papier na chrbte, to sa dá ľahko nalepiť

* Stmievateľné: Tri Nastaviteľný Jas

* Napájanie: 4*AAA batérie (batérie nie sú súčasťou balenia)

* Pracovné režimy: "na" a "PIR"

Keď stlačíte tlačidlo, Červené Svetlo bude ZAPNUTÉ, LED Pásy sa vždy udržať svetlo. Keď stlačíte tlačidlo znovu, Červené Svetlo VYPNUTÉ, bude sa obrátil "PIR" režime.

Funkcie:

* Vonkajšie vrstvy svetla strip je transparentné, jasné a hladké. To je najlepšie šetrné k životnému prostrediu vysokej transparentnosti latex, izolačné plastové, s vysokou priepustnosťou svetla, silné flexibilitu a bezpečnejšie. Vlastnosti materiálu z mäkkej gumy, aby lampa pás flexibilné a môžu byť pokrčené, prehnuté a rany, ktoré sa ľahko popisuje tečie lineárne svetlo čl.

* Tri režimy: konštantný svetelný režim a PIR snímania režim (denný režim, nočný režim)

S vysokou presnosťou svetlo technológie na kontrolu, keď deň je zapnutý režim, svetelné pásy, nie je ovplyvnená svetlo. Či je deň alebo noc, svetlo pásy zmysly, že ľudské telo sa automaticky rozsvieti. Keď nočný režim zapnutý, svetelné pásy môžu byť len svieti v tme.

* 3M obojstranná páska na zadnej strane lampa pás môže byť priamo a rýchlo prilepiť.

* High color rendering LED čip, vyberte možnosť vysoká kvalita 2835SMD LED čip, high color rendering, nízke ľahkú kaz, trvanlivé.

* Anti-mŕtvy korálky dizajn, jedna LED žiarovka guľôčok nie je jasné, ostatné vinuté perly sú normálne osvetlený, nedotknuté.

* Plne utesnená a nepremokavá technológia, môže sa použiť v rôznych prostrediach, bezpečnejšie a trvácnejšie.

* Bezpečnosť medené jadro drôtu, dobrú elektrickú vodivosť, rýchly odvod tepla, stabilné a bezpečné.

* Intímne krajčírstvo linky na splnenie dlho chcete, môžete usporiadať svoje myšlienky, ako si prajete.

Aplikácie:

* Domova: Svetelné pásy môžu byť skryté vo zrkadlá, stropov, stien, podláh, záclon, regály, police a skrine v tme žľabu, vytvára priestor, obohatiť vrstvenie priestor, dať priestor na krásu teplota v tme, Aby ste sa cítili v teple a pohodlí.

* Komerčné použitie: môže sa používať v bare počítadlá, obchod skrine, KTV scény, ako sa vydáte na štruktúru tovaru a vytvára atmosféru. Kontrast medzi svetlými a tmavými priestoru a holistický prostredie svetla prostredie je posilnená, a priestorových textúra je vrstvené.

Package:

1 x LED Pás Svetla

1 x LED Snímača Pohybu Control Box (Batérie NEMAJÚ Súčasťou balenia)

Spätná väzba:

1. Náš úspech závisí od vašich satisaction, preto vaše pripomienky sú veľmi dôležité pre nás.

2. Žiadame, aby ste nás kontaktovali bezprostredne predtým, než ste nám, neutrálny alebo negatívny spätnú väzbu, aby sme mohli uspokojivo riešiť vaše problémy. Vďaka!

3. Ak ste uspokojiť, prosím, zanechajte nám päť hviezdičkový pozitívnu spätnú väzbu; ak by ste nemali uspokojiť, prosím, kontaktujte nás predtým, než nám žiadne neutrálne, negatívne spätné väzby alebo otvorenej, budeme ponúkať naše najlepšie služby, až kým vám uspokojiť.

Štítky: pre kuchyňa lampa, led pásy ir, batérie led trubice, led snímača pohybu pásu, 12v led pásy, kuchyňa lampa, slepý kábel, lampa led, jednoduché pohybové čidlo led svetlo, led
Dĺžka 1m/2m/3m
stmievateľné 3 nastaviteľný jas
Napätie 12V
Nepremokavé Áno
Emitting farby Teplá Biela/Studená Biela
LED Čip Model SMD2835
Pásy typ SMD
Príležitosti Obývacia Izba
Certifikácia UL
Pôvod CN(Pôvodu)
Špecifikácie (svetlo korálky / m) 1m/2m/3m
Príkon (W/m) 2.88 W/m
Výrobu miesto Čína
Záručná Doba Záruka 2 Roky
Energie pohyb
LED Chip výrobca Epistar
Led Počet/M 60
Použitie 3M Pásky
Množstvo led diód 60/120/180leds
Číslo Modelu LED Senzor Pohybu Svetelný Pás
Položka Druh Pásy
Názov Značky NoEnName_Null
Priemerná Životnosť (hod) 50000 Hodín+
Farebná Teplota(K) Biela (6000k-6500K); Teplá Biela( 2700K-3500K)
Zdroj Napájania 4*AAA Suché Batérie

Napísať recenziu

PIR Snímač Pohybu Lampa Led Nočné Svetlo Bezdrôtový Detektor Svetla Strip Automatické Zapnutie/Vypnutie Skrine, Kuchyňa, Schodisko, Lampa Pásky Napájaný z Batérií

PIR Snímač Pohybu Lampa Led Nočné Svetlo Bezdrôtový Detektor Svetla Strip Automatické Zapnutie/Vypnutie Skrine, Kuchyňa, Schodisko, Lampa Pásky Napájaný z Batérií

0 Recenzie
€12.27

Funkcie: - Nízka spotreba, Super-jasné, ale beží s nízkou teplotou. - Všetko svetlo, šíriť a úplne hladký,žiarivý veľmi vyrovnaný. - Samolepiace zadnej strane s Lepiacou páskou pre bezpečné a jednoduché použitie. - Vysoká Kvalita 5050 SMD LED,

0 Recenzie
€12.81

Funkcie: 1. Silný samolepiace: naše LED pásy svetla (2 rožky 16.4 stôp)) má silnejšie 3M lepiaca ako ostatné, ktoré môžu dodržiavať aj Televízory, autá, skrine a steny. 2. Funkcie LED svetlá: Super jasné a vysoko kvalitné LED čipy, aby LED svetlá farebné a trvanlivé.

Súvisiace produkty