3,5 Palcový Dotykový HDMI Displej+Akryl Prípade Pre Raspberry Pi 4

Nový produkt

Skladom

1000 položky

€14.15

€19.94

Funkcie:

1. Toto 3,5-palcový dotykový displej modul je určený pre Raspberry Pi 4, s využitím najnovších Linux Jadro systému (vízia 3.18.9), najnovšie Pre Raspberry Pi úradný UI ploche systému súborov a najrýchlejší SPI prenos dát, je HDMI dohľad ideálne alternatívne riešenie. Vhodné Pre Raspberry Pi rozhraním človek-stroj, prenosné mechanizované je k dispozícii kdekoľvek a kedykoľvek.

2. One-to-one korešpondencia s rozhraním novej pre Raspberry Pi 4 vývoj doska.

3. Akryl na bývanie môže byť nainštalovaný s 3,5-palcový displej.

4. Má vlastné tlačidlo, ktoré môžete upraviť jas, a obnovovacia frekvencia je vyššia ako ostatné štýly.

5. Pred inštaláciou vonkajšieho plášťa, odtrhnite ochranný film z vonkajšieho plášťa. Akrylových materiál je krehký. Nesprávna inštalácia alebo násilné inštalácia môže spôsobiť spoločné vonkajšie puzdro na prestávku.

Špecifikácia:

Model: pre Raspberry pi 4 generácie akryl prípade

Používa: 3.5 palcov rozhranie HDMI displej prípade

Vystupoval služby: Jeden stroj prípade

Vhodné: pre Raspberry Pi 4B

Zoznam:

1*3.5 palcový displej

1*Akryl prípade

1) akceptujeme Alipay , Západ Únie , TT . Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor ESCROW .

2) Platba musí byť uskutočnená do 3 dní od objednávky.

3) Ak sa nemôžete pokladňa bezprostredne po aukcii zatvorte, prosím, počkajte niekoľko minút a skúste to znova Platby musia byť ukončené do 3 dní.

1. DOPRAVA PO CELOM SVETE .

2. Objednávky, ktoré boli spracované včasné po zaplatení overenie.

3. My len loď na potvrdenej objednávky adresy. Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu.

4. Obrázky uvedené nie sú skutočné položky a sú pre referenčné účely.

5. SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky. Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin.

6. Ak ste nedostali vašu zásielku do 30 dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás. Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď. Naším cieľom je spokojnosť zákazníka

1. Máte 7 dní, kontaktujte nás a 30 dní na vrátenie to od dátumu jej prijatia. Ak táto položka je vo vašom vlastníctve viac ako 7 dní, považuje sa to používa a MY VÁM NIE je PROBLÉM VÁM VRÁTENIE peňazí ALEBO VÝMENU . Nie sú ŽIADNE VÝNIMKY ! Prepravné náklady, je medveď tak sa predávajúci a kupujúci v pol.

2. Všetky vrátený tovar MUSÍ BYŤ v pôvodnom obale a MUSÍTE nám POSKYTNÚŤ prepravné číslo zásielky, konkrétny dôvod pre návrat, a vaša po#.

3. Vrátime vám PLNÚ VÍŤAZNÁ cenová PONUKA , po prijatí položky v jej pôvodnom stave a obale so všetkými súčasťami a príslušenstvom v cene, PO OBOCH Kupujúci a Predávajúci zrušiť transakciu z www.projekt-psa.sk. ALEBO môžete vybrať, či sa majú náhradu.

Štítky: hdmi hdmi monitor, 2 skrinku, raspberry pi hdmi obrazovky, 4 prípade raspberry pi, stolný monitor, rassbery pi 400, rasberri pi obrazovke, pi s, 14 palcový monitor, monitor pc
Čierne a Biele Čas Odozvy Iné
Číslo Modelu MHS LCD +Shell Displej Dotykovej Obrazovky Monitora Pre Raspberry Pi 4B
Jas 200cd/m
Kontrastný Pomer Iné
rozstup 0.24 mm
Typ Rozhrania USB
Dátum Spustenia 2006
Panel Typ pva
Čas Odozvy 10ms
Názov Značky tmddotda
Produkty Stav Skladom
Rozlíšenie 800x600
Funkcia Dotykový Displej
Vstavaný Reproduktor No
Pomer Zobrazenia 4
Vertikálny Uhol Pohľadu 45°
Typ Obrazovky led
Aplikácia Plochu
Horizontálny Pozorovací Uhol 60°
Veľkosť Displeja Iné

Napísať recenziu

3,5 Palcový Dotykový HDMI Displej+Akryl Prípade Pre Raspberry Pi 4

3,5 Palcový Dotykový HDMI Displej+Akryl Prípade Pre Raspberry Pi 4

0 Recenzie
€28.26

Zvláštna poznámka: každý produkt hlava má niekoľko model výrobku, uveďte, prosím, či poznámka: budete potrebovať model, aby sa zabránilo zbytočné spory, prosím, spolupracovať, ďakujem! Špeciálne upozornenie: našom obchode predaj väčšina z nich sú 2 ručné výrobky sú

0 Recenzie
€336.34

ComPOSxb mieste predaja systém Veľkoobchod pos, všetko v jednom Zákaznícky VFD displej pos pc na predaj Poznámka: Ak tam má nejaké otázky, plz neváhajte ma kontaktovať. Model POS1520WIN&POS1520WIN-Pvp(Tlačiareň) Voliteľná Farba Čierna alebo

3 Recenzie
€143.06

Podpora : objednajte si teraz a získajte mobilný telefón pad stojan monitora zadarmo. Len uistite sa, že nám dávajú dobrý prehľad a 5 star spätnej väzby. Nájdete tu podrobné informácie: 15.6 palce 4K herný prenosný monitor pre Xbox Ps4 Prepínač mobilný telefón, PC, notebook,

0 Recenzie
€133.53

ŠPECIFIKÁCIE: NÁZOV - ZNAČKA: UPERFECT - POLOŽKA: 10,1-palcový RPi Prípade dotyková obrazovka - MODEL: UPi06 Max - MATERIÁL: ABS DISPLEJ - OBNOVOVACIA frekvencia: 60Hz - VEĽKOSŤ OBRAZOVKY: 10.1 palcov - ROZLÍŠENIE: 1366*768 (FWXGA) - DISPLEJ POMER STRÁN:

Súvisiace produkty