Nové Rybárske siete Ryby podberák Skladacia Skladacia Rukoväť Teleskopická Tyč Odolné Oka XD88

Nový produkt

Skladom

1000 položky

€15.58

€22.26

body,td,th { font-family: Verdana, Geneva, sans-serif; font-size: 12px; color: #636363; } body { margin-left: 0px; margin-top: 0px; margin-right: 0px; margin-bottom: 0px; } a{ color: #636363; text-decoration: none; } a:hover { text-decoration: none; color: #636363; } a:active { text-decoration: none; color: #636363; } em { color: #BD1A1D; font-style: normal; font-weight: 700; } Nové Rybárske siete Ryby podberák Skladacia Skladacia Rukoväť Teleskopická Tyč Odolné Oka XD88 Funkcie:

1.Uhlíkových vlákien, odolné tkaniny a silné štruktúry oka, šmyk-odolný sa zabránilo pohybu jednotlivých častí robí rybárskeho čisté, pevné a odolné.

2.Nenasiakavé vrstva zabraňuje net z podmáčanie alebo zápach absorpcie.

3.Ľahké prenášanie a skladovanie. Špeciálne navrhnuté tak, spony na opasok má tú výhodu, pohodlie pri nosení a prepravu.

4.Je to skvelá voľba poslať otca, syna, manžela, snúbenec, priateľ. Vhodné pre morský rybolov, rieka, rybolov, jazero, rybolov, rybárske lode, atď.

5.Ak máte akékoľvek otázky o našich produktov, prosím, kontaktujte nás. Dostanete plnú náhradu alebo bezplatné náhradné ak ste nespokojný.

Špecifikácia:

Materiál: Nehrdzavejúca Oceľ

Veľkosť Teleskopická Dĺžka Časti Prvé Priemer Priemer Prvok

2.1 M:48 cm 6 10 mm 21 mm

3M:68 cm 6 10 mm 21 mm

4M:88 cm 5 11 mm 23 mm

1x rybárske siete

Máme Loď na celom Svete (s Výnimkou niektorých krajín, a APO/francúzskej polynézie). My len loď na potvrdenej objednávky adresy. Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu. Objednávky, ktoré boli spracované včasné po zaplatení overenie. Pošleme balík od Číny cez vzduchu príspevok. Čas dodania závisí od toho, Prepravné Plošiny, Colné a Post Dispatch určenia a ďalších faktorov.Väčšina balíky by mohli byť prijaté do 20 pracovných dní (4 týždne). Pozri nižšie pre dodanie čas zberu kvantitatívne údaje:

Prijímame e-mailovej žiadosti o vrátenie do 7 pracovných dní od prijatia objednávky. Ak položka je vo vašom vlastníctve viac ako 7 dní, považuje sa to používa a my vám nie je problém vám vrátenie peňazí alebo výmenu. Ak nie ste spokojní, keď sa zobrazí položka, vráťte ho do 7 dní na výmenu alebo peniaze späť. Prosím, kontaktujte nás pre návrat príručku skôr, než vám to vrátiť. Všetky vrátený tovar MUSÍ BYŤ v pôvodnom obale a MUSÍTE nám POSKYTNÚŤ prepravné číslo zásielky, konkrétny dôvod pre návrat, a vaše ID objednávky. Ak položka je chybné v 3 mesiace, zašleme vám na výmenu bez ďalších poplatkov, alebo ponúknuť vrátenie peňazí po prijatí chybné položky. Ak položka je chybný, po 3 mesiacoch, stále sa môžete poslať späť k nám. My vám pošleme novú po obdržaní chybné položky. Ale musíte platiť extra expedičný poplatok. Súhlasíte, že všetky vyššie uvedené politiky po objednaní na www.projekt-psa.sk! Ak ste spokojný s našim výrobkom a službách, prosím dajte nám pozitívnu spätnú väzbu s 5 star recenziu, ktorá je pre nás veľmi dôležité. Budeme veľmi oceníte, ak si môžete nechať svoje skutočné pocity tu. Ak nie ste spokojní s komoditami alebo naše služby, kontaktujte nás, prosím, pred odchodom všetky ohlasy, budeme tento problém vyriešiť okamžite, ďakujem! Prosím, Správa nás od 9:00. do 18:00 hod. (GMT+8) od pondelka do soboty . Ak máte akékoľvek otázky, prosím, správa nás a dajte nám šancu pomôcť vám. Všetky správy budú zodpovedané do 1 pracovného dňa (okrem štátnych sviatkov v Číne). Ak nechcete dostávať náš odpoveď, prosím, láskavo opätovne zaslané vaše správy a odpovieme vám hneď ako to bude možné. Ospravedlňujeme sa za neskorú odpoveď počas prázdnin (zahrnuté v nedeľu).

Štítky: kolesá mavic pristátia, pristávacie zariadenie obchodu, ipod 4 pól, boja podberák, cummins podberák, pozemok čistý pól, podberák tašky, fialová podberák, čistý pól, drop podberák
Dĺžka AS
Hrúbka AS
Druh Ruky Čisté
Uzol Typu Jeden
Číslo Modelu Rybolov
Štýl Monofil
Typ Produktu Rybárske Siete
S Lepenie alebo Nie No
Zaťahovacie alebo Nie Áno
Veľkosť Oka Malé Oka
Pôvod CN(Pôvodu)
Polohovateľného alebo Nie Áno
Hĺbka 35 cm
Plastové Typ ABS
Certifikácia AS

Napísať recenziu

Nové Rybárske siete Ryby podberák Skladacia Skladacia Rukoväť Teleskopická Tyč Odolné Oka XD88

Nové Rybárske siete Ryby podberák Skladacia Skladacia Rukoväť Teleskopická Tyč Odolné Oka XD88

2 Recenzie
€2.75

Popis: 1. Tento produkt používa hrubé umbrella stand, odolné a nie je ľahké hrdze. Je ručne s vynikajúcou polyetylénu oka. Tam je krevety vstup medzi každé dve rebrá. Veľký vonkajší priestor a malé vnútorné dizajn, aby bolo jednoduché vstúpiť, ale pre ryby, krevety, kraby,

2 Recenzie
€11.04

Obsah balenia: 1 x Rybárske Oka Špecifikácie: Čistý dĺžka: 23.8 cm Čistá šírka: 10 cm Rukoväť dĺžka: 7.8 cm Rukoväť šírka: 1.2 cm PE netto hĺbka: 9 cm Hmotnosť: 380g Vysoký stupeň štruktúry dreva PE

1 Recenzie
€5.82

2020 Prenosné Hliníkovej Zliatiny Trojuholník Skladacie Rybárske Siete Lietať Strane Dip Odlievanie Čistý Rybárske Náčinie, Rybárske Nádrž Nástroje Funkcie: Ideálne rybárske siete pre fly rybárske. Zliatina hliníka otvorenie rám, pevné a trvanlivé. Špecifikácie: Materiál:

1 Recenzie
€13.35

Rybárske Siete 1.8 m Hliníkovej Zliatiny Telescoping 3 časti Rybárske podberák Skladacia Pól Odlievanie Siete, Pasce 100% zbrusu nový a vysoko kvalitné. Špecifikácie: Hlavný materiál: Hliníková Zliatina Typ: 3 Sekcie Celková dĺžka: 180 cm /70.87 v Uzavreté dĺžka: 68

Súvisiace produkty