EDGEV CNC Karbidu Vložky CCGT060202 CCGT09T302/04 CCGT120402/04 Sústruhu Frézy Vnútorné Sústruženie Nástroj pre Obrábanie Hliníka, Medi

Nový produkt

Skladom

1000 položky

€12.43

€19.11

Produkty Údaje: 1.Názov značky: EDGEV 2.Miesto Pôvodu: Čína 3.Číslo Modelu: Karbid Vložky 4.ISO Typ:

CCGT060202/04( I. C.:5.56 mm, Hrúbka:2.38 mm, Nos Polomer:R0.2 a R0.4 ) CCGT09T302/04 ( I. C.:6.35 mm, Hrúbka:3.97 mm, Nos Polomer:R0.2 a R0.4 )

CCGT120402/04 ( I. C.:9.52 mm, Hrúbka:3.97 mm, Nos Polomer:R0.2 a R0.4 ) 5.Palcový Typu: 6. Čip Istič: AC 7. Trieda: EK30U 8.Farba: Biela 9.Práca Kus:Hliník a Hliníkové zliatiny/Medené/Drevo/Plast a ostatných neželezných kovov 10.Rozsah použitia: Pre Dokončovacie práce na Semi-dokončovacie 11.Povlak Typ: Č. 12.Je prispôsobený: Áno 13.Materiál: Zliatiny Volfrámu 14.Tvrdosť:>90 15.Použitie: Vonkajšie Nástroje Na Sústruženie/Interné Nástroje Na Sústruženie, 16.Typ jednotky: Veľa (10 Ks/Lot) 17.Net Hmotnosť: 60 g/Box 18.Brutto Hmotnosť: 80g/ Veľa (10 Kusov)

19.Balenie: 10 Ks Balené V Jedno Plastové Okno /veľa

Nenatieraný Karbidu Triedy Úvod Ako vedúci rezné nástroje, Spekané karbidy nástroje v CNC odvetvia sú široko používané na dlhú dobu, pretože jeho vynikajúce mechanické vlastnosti a nízke náklady na obrábanie, až teraz, môžeme inak poskytovať všetky druhy spekané karbidy produkty,ETi10 a ETi20, ktoré sa používajú na obrábanie ocele (Tvrdosť je menej ako HRC45), EK10 a EK30U, ktoré sa používajú na obrábanie liatiny a neželezných kovov.

Stupeň a Rozsah použitia

EK10( WC+Co)

·Výborná odolnosť proti opotrebeniu ·je vhodný pre obrábanie farebných kovov/liate železo a jeho zliatiny. Neustáleho nadávania nekovov, semi-konečnú úpravu a dokončovacie práce na sústruženie a frézovanie. EK30U(WC+Co)

·Výborná odolnosť proti opotrebeniu, húževnatosť, vysoká stabilita

·Je vhodný pre nadávania z neželezných kovov a liatiny, jeho zliatiny a nekovov pre sústruženie. Prerušené a svetlo prerušené, sústruženie a frézovanie.

Produkty Zobrazujúci

O EDGEV HARDMETAL NÁSTROJE

Ako vynikajúci kompozitné nástroje dodávateľ v Číne, EDGEV sa venoval výrazne kontinuálneho rozvoja národného priemyslu, ako aj všeobecnú prosperitu.

Edgev Hardmetal Nástroje(Dalian) Co., S.r.o. je zložený rezné nástroje dodávateľ, ktorý pracuje na design, vývoj, výrobu, marketing a technické služby produkty.

Medzitým, pokrýva veľký rozsah rezné nástroje a brúsne nástroje, rýchloreznej ocele výrobky, spekané karbidy nástroje, keramické, PCBN, PCD a diamant; okrem toho je tiež za dovoz a vývoz, po-predajný servis, technické prepravu, ako aj poradenské služby, ktoré zahŕňa mnoho rôznych high-end polia, ako sú letecký priemysel, automobilový výrobu a stavbu lodí, veternej energie a mechanické časti spracovanie. Edgev v súčasnosti je robiť veľké úsilie, aby neustále rozvíjať a zlepšovať svoje self-systému a siete.

Reformy a otvoriť v Číne si získal svetovú pozornosť a získali pozoruhodné úspechy od začiatku 21. storočia. Vývoj však z jednej krajiny industrializácie a informácie nemôžu byť oddelené od mechanické vyhotovenie.

Edgev Hardmetal Tools je v ponuke vynikajúce produkty pre prvotriedne výrobcov obrábacích rezné nástroje, ktoré poskytujú užívateľom s one-stop a všetko okolo riešenia domáceho náradia a pohodlný a efektívny distribučné služby. Produkty pokrývajú široké spektrum mechanického spracovania priemyselných odvetviach, ako sústruženie, frézovanie, vŕtanie a brúsenie obrábania.

V budúcnosti, Edgev Hardmetal Nástroje, ktoré bude určené na vytvorenie viacerých hodnôt a služieb pre užívateľov; medzitým, bude robiť veľké úsilie, aby predložili ďalšie praktické, low-cost a spoľahlivých výrobkov pre globálnych zákazníkov; Edgev bude vyrábať svet-slávny rezného nástroja produktov a konečne majú jej výrobky zahrnuté do globálneho rezné nástroje dodávateľského reťazca.

Edgev by chceli dosiahnuť pokrok s vami spoločne a hľadať spoločný vývoj.

Filozofia

Edgev Hardmetal Nástroje, ktoré sa venujú popularizácii našich zníženie vo svete. Tešíme sa na príležitosť mať prístup do celosvetového systému obrábacích strojov dodanie.

Sme vždy dodržiavať neustále prírastok plán pre našich verných zákazníkov, a neustále zlepšovať naše výrobky a služby pre uspokojenie zákazníkov a dopytu, s cieľom prispôsobiť sami na meniace sa trhové prostredie. Sme presvedčení, aby vám prvotriedne produkty a služby v Číne.

Kontrola Kvality

Existuje mnoho odborníkov, ktorí majú veľa skúseností v obrábacie nástroje v Edgev Hardmetal Nástroje, medzitým; vysoká technológia sa vo veľkej miere používajú aj v našej spoločnosti. V poradí a uistite sa, že naše výrobky medzi prvými, úroveň kvality, sme využite svetoznámeho zariadenia a meracie zariadenie. V rovnakom čase, naše výrobky sú pod prísnou systéme riadenia kvality ISO9001:2008. Na zabezpečenie stabilnej kvality nástroje, ktoré používame prísne riadenie pre našich dodávateľov.

Technické Poradenstvo

Edgev Hardmetal Nástroje vám poskytnúť základný nástroj výroby, medzitým, sme tiež poskytnúť potrebnú technickú podporu a konzultácie k produktu použitie na riešenie problémov zákazníkov.

F. A. Q.-Často Kladené Otázky

Štítky: vnútorné sústruženie kovov, ego sústružnícke nástroje, korloy, 20 vnútorné sústruženie, ccgt, cbn vložiť, kovov, sústružnícke nástroje, sústružnícke nástroje mvvnn, zátvorkách vnútorné sústruženie, 8 otvor flauta
Práca Kus Hliník a Hliníkové zliatiny neželezných kovov
ISO Špecifikácia CCGT060202/04
Aplikácia Dokončovacie pre non-feffous kovov
miesto pôvodu Čína
Povlak Iné
Trieda EK30U
Tvrdosť 92
Materiál Karbid Volfrámu
Je Prispôsobené Áno
Názov Značky edgev
Čip Istič AC
Obrábacie Stroje Sústružnícke nástroje
Číslo Modelu Otáčania Nástroja
Použitie Vnútorný Otáčania Nástroja

Napísať recenziu

EDGEV CNC Karbidu Vložky CCGT060202 CCGT09T302/04 CCGT120402/04 Sústruhu Frézy Vnútorné Sústruženie Nástroj pre Obrábanie Hliníka, Medi

EDGEV CNC Karbidu Vložky CCGT060202 CCGT09T302/04 CCGT120402/04 Sústruhu Frézy Vnútorné Sústruženie Nástroj pre Obrábanie Hliníka, Medi

0 Recenzie
€24.09

Kúpiť držiaka Nástroja pre Tento Vložky: Úplne Nové Korloy Originál MGMN 400-M NC3020/PPC9030/NC3120/NC3220*10 KS karbidu vložky Zápas pre MGEHR/MGIVR/MGEVR NC3020/NC3120/NC3220 pre spracovanie Ocele PC9030 pre Nehrdzavejúcej ocele H01

3 Recenzie
€12.27

Všetky naše produkty pochádzajú z pôvodných priameho predaja, nie je potrebné pre cenové rozdiely medzi sprostredkovateľov, kompletné modely, vysoko kvalitných výrobkov, dostatočný prísun, veľké zľavy, podpora pre neprimerané vráti, a aby vaše nákupné istejšie, jednoduché

Súvisiace produkty