Klasická Kvet Ľanu Vankúš Vankúš Automobilový Pás Tým, Obliečky Na Vankúš Bytového Zariadenia, Mäkké Dekorácie Vankúš

Nový produkt

Skladom

1000 položky

€4.41

€12.26

1. Žiadny vankúš core.Vankúš core potrebuje ďalšiu šancu, a materiál, z ktorého je bielizeň.

2.Proces pre jednostranné tlač vzor, na zadnej strane obyčajný bielizeň.

3. Predvolené špecifikácia 45*45 cm,(ručná auto švy, normálny chyba 1-2 cm)

4. Čistá hmotnosť výrobkov je 70-80 gramov.

5. Možné pranie v práčke, rutinné postupy nie fade, nepoužívajte bielidlá, po umytí zavesiť na suché.

*Cena je iba pre vankúš/kryt, nie vrátane core inside.

*Jedna strana vytlačená na zadnej strane je prázdny s podkladovou farbou tkaniny.

*Zdarma plavby do väčšiny krajín.

1、 nie Sme zodpovední za akékoľvek vlastné clo alebo dane.Vezmite prosím na vedomie, že kupujúci sú zodpovední za všetky ďalšie colné poplatky,maklérske poplatky, clo a dane pre dovoz do vašej krajine .Tieto dodatočné poplatky môžu byť zhromažďované v čase prevzatia tovaru .

2、 Všetky správy budú zodpovedané s 1 pracovného dňa ,ak nie ,prosím, láskavo znova odoslať e-mailom ,sme wil späť k vám čo najskôr.

3、 akceptujeme maloobchodné objednávky a veľkoobchod a ochotne vám najlepšiu cenu.

4、 Fyzicky poškodenie, ktoré nie sú v rámci riadneho prevádzkového stavu v dôsledku kupujúceho, zneužitiu alebo inštalácie nie sú zahrnuté.

5、 Ak sa rozhodnete kúpiť si to,prosím, kliknite na tlačidlo "kúpiť teraz"sa dostanete na ďalší krok .

Môžete platiť Boleto ,Visa,MasterCard,QiWi,Western union ,debetná karta Maestro, Webmoney a Bankovým prevodom, a tak ďalej.

Všetky platby musia byť ukončené do 5 dní po aukcia,v opačnom prípade si vyhradzujeme právo stornovať objednávku, a relist položky.neplatiacim víťazi budú mať negatívnu spätnú väzbu a musí sa uviesť na www.projekt-psa.sk na zavesenie.

Spätná väzba je náš život, pred odchodom neutrálne alebo negatívne spätné väzby, prosím neváhajte a kontaktujte nás,komunikácia pomáha riešiť problémy.Staráme sa našim zákazníkom, potvrdiť a odpoveď vám ju v priebehu 12 hodín.

Prosím, zbierať naše FNNG Uložiť kliknutím na "Follow" ak sa vám to páči , miesto je buynow.www.projekt-psa.sk .

Sme radi, že môžeme dostať svoje viac ako 10 slov a 1 obrázok s 5-hviezdičkové hodnotenie, spätnú väzbu výrobku l ike tieto:

Štítky: moderná pohovka, chesterfield gauč, rohová sedačka, 50 vankúš, vankúš obliečka na vankúš, Obliečka na vankúš, 3 miestna pohovka, prípade vankúš, chesterfield, Obliečky na vankúš 50x70
Štýl Obyčajný
Použitie gauč
Kategória výrobku Vankúš
Tvar Námestie
Pôvod CN(Pôvodu)
Technics Pletené
Materiál Bielizeň
vzor TLAČENÉ
Súbor Typ No
Číslo Modelu CX562918516731
Vzor Typ Kvetinový

Napísať recenziu

Klasická Kvet Ľanu Vankúš Vankúš Automobilový Pás Tým, Obliečky Na Vankúš Bytového Zariadenia, Mäkké Dekorácie Vankúš

Klasická Kvet Ľanu Vankúš Vankúš Automobilový Pás Tým, Obliečky Na Vankúš Bytového Zariadenia, Mäkké Dekorácie Vankúš

3 Recenzie
€4.08

Materiál: Ľan Veľkosť: 38X38cm (Môže byť fit 40x40cm Cushino vnútorné) Množstvo: 1pc vankúš (vankúš vnútorného nie je súčasťou balenia) Farba: ako na obrázku zobraziť Vzor: Len na jednej strane. Rôzne vzory na vyberte, prosím, vyberte si ich podľa čísla vyznačené na obrázku. Poznámka: 1.

0 Recenzie
€2.92

4Pcs Geometrické Hodiť Vankúš Vankúš Kaviareň Doma rozkladacia Pohovka Dekorácie Špecifikácie: Každý z nich je mäkký a priedušný. Tieto obliečky na vankúše sú vystupoval s geometrickými vzormi, jednoduchý, ale štýlový. Môže to byť pekné

6 Recenzie
€2.58

Názov položky: Vankúš Textílie: Mikrovlákna Veľkosť: 18 x 18 palcov (45cmx45cm) Sharp: Námestie Ukončenie: Skrytý zips Package: 1Pc vankúš (nemusia zahŕňať vankúš vnútorné) [Popis] Nie vrátane Výplne, ktorá obsahuje iba vankúše

2 Recenzie
€9.39

Funkcie : Materiál: Lisi Velvet Veľkosť: 45*45 cm Proces: obojstranná tlač, lemované okraje, v nevýbušnom ústa Popis : Vyrobený z mäkkého zamatu, je možné vytvoriť príjemné prostredie pre vás. Odolné kolíky, dlhšiu životnosť. Neviditeľný

Súvisiace produkty