Čisto Prírodné Rastlinné čierna ryža prášok black kerneled ryža Tvár Filmových Materiálov, Jedlo Prášok Starostlivosti o Pleť 100G Spevnenie zubov

Nový produkt

Skladom

1000 položky

€14.48

€22.28

About Product (O Výrobku

Čierna ryža prášok hydratuje a opravy kože, podporuje pleti novú dodávku, a poskytuje nepretržitú dodávku buniek pokožky, a dosahuje bohaté, pevnú, hladkú a zdravú pleť. Ráno je pleť je nevinný a obnovená.

Čierna ryža prášok môže pomôcť pečene, detoxikovať a je bohaté na vitamín B rodinu, ktorý môže podporovať metabolizmus tukov a cukrov a zabránilo hromadeniu tuku. Značka: Závod Darček Pôvodu: Čína Funkcie: Čierna ryža prášok čierna ryža klíčkov, extrakt z masky, bielenie energie je hlboko živí, ultimate repair, zdravie zubov je viac odolné a pokožka je nevinný a biela. Zloženie:

100% čierna ryža skladovateľnosť:

3 roky, (Vyrobené v Číne, dátum výroby budú jasne označené na etikete. ) Odporúčame použiť:

Pre Starostlivosť O Pokožku, Vlasy & Telo Výživným Balenie:

Zapečatené balenie Množstvo:

1 Hmotnosť BALENIA:

100G Ako používať: môže sa použiť ako čerstvé čistiaci prostriedok, make-up remover, telový masážny olej, starostlivosť o vlasy olej. Typ pokožky: Všetky Typ Pleti Veľkoobchodná Cena: Viac ako 2 kusov, zľava 5%

Poznámka Rastlín Prášok je Čína, Výrobcu, je Guangdong, Čína

Tento Produkt Môžete Jesť

Viac Informácií O Produkte Informatio

Čínsky Popis Picturs odkaz, na Akékoľvek otázky, Prosím neváhajte a kontaktujte nás

Tipy O Esenciálny Olej, iba Pre vonkajšie použitie.

Čistý esenciálny olej nie je možné aplikovať priamo na kožu.pretože čistota čistý esenciálny olej je 100%,To by mal byť zmiešaný s ropa pre používanie.(mali by ste náteru levanduľový esenciálny olej a tea tree olej na malom priestore.)

Ak vaša pokožka je citlivá alebo ste alergický na vôňa,ktorú by Ste mali urobiť alergie test . Skúšobná metóda:Dobre premiešajte pokles čistého esenciálneho oleja s 3 kvapky ropa uplatňovať trochu za ucho alebo cítiť.

To nemôžu nahradiť lieky.

Tehotné ženy a ženy počas menštruácie ues to s upozornenia.ženy v skorých štádiách tehotenstva nemožno použiť esenciálny olej na masáž alebo kúpanie.

Pozor na množstvo využitia.používajte správne množstvo . Nadmerné používanie bude robiť veľkú záťaž na telo.

To by mali byť skladované v tmavej sklenenej fľaši.vyhnúť silné svetlo a teplo . Uchovávajte pri izbovej teplote. Nedávajte ju do chladničky.

Uchovávajte mimo dosahu detí.

Nedávajte esenciálny olej v nádobách, ktoré sú ľahko rozpustné alebo majú farby v nich. Dať esenciálny olej v nerezovej ocele , Skla alebo porcelánu riediť.

Pomarančový esenciálny olej je fotosenzitívne(Pomaranča,Bergamotu,Grapefruitu a Citrónovej),bude mak e koža citlivá na UV žiarenie. Ochrana proti slnku a nočné použitie sa odporúčajú . O

Prečo Si Vybrať ? Rastlina Dar Prírody A Kvalitné Tajomstvo. Rastlina Dar je prírodné rastlinné silice výrobných podnikov,GMP výroby workshop,dovezené, zariadenia,technológie ťažby,a mnoho národnej bezpečnosti inšpekčný certifikát,dodržiavať prirodzené & vysoko kvalitné esenciálne oleje spätnú väzbu zákazníkov.

Rastlina Darčekové výrobky, bezpečnosť detekcie.

Rastlina Dar je profesionálny zdravie a krása predávajúci v číne, predáva obrovský výber vysoko kvalitných produktov, ktoré sú vyrobené v Číne za prijateľnú cenu.

Sme veľmi radi, aby sa mohli spojiť sa so zákazníkmi z celého sveta, a aby naše rady neuveriteľné zdravie a krásu výrobkov, ktoré majú k dispozícii všade tam, kde žijú.

Dostupné produkty starostlivosti o Pleť výrobky, éterické oleje, masážne oleje, základné oleje, Originálne Kvapaliny, Hydrolat; Ako bonus navyše, tam je denne riešenie, ktoré ponúka vyberte produktov za zvýhodnenú cenu. Okrem toho, kupujúcich, ktorí chcú nákup položiek vo veľkom môžu prijímať aj ďalšie zľavy.

Ponúkame veľký zákaznícky servis a láska hovoriť nových zákazníkov a pomôcť im nájsť tie najlepšie produkty na uspokojenie ich potrieb.

Wlecome pripojiť k našej VIP skupine na FACEBOOK a VK. Akékoľvek informácie, a otázku môžeme zdieľať v skupine, tiež špeciálne ponuky.

O Platbu

1. Akceptujeme Alipay, Západ Únie, TT.Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor ESCROW.

2. Platba musí byť uskutočnená do 3 dní od objednávky.

3. Ak nemôžete pokladňa bezprostredne po aukcii zatvorte, prosím, počkajte niekoľko minút a skúste to znova. Platby musia byť ukončené do 3 dní.

4. Ak máte akékoľvek ďalšie otázky o platbu, prosím, kliknite na tento úradný pomôcť odkaz:

O Dopravu

Okres bution a Doručenia.

Starostlivosť o pleť všetky výrobky sú zadarmo-nakupovanie, založili sme v Estónsku / Vietnam / Švédsko Post Air Mail express.Ak budete potrebovať ďalšie express metódy, prosím, kontaktujte zákaznícky servis zamestnancov online.

Za normálnych okolností, Ak si miesto kontaktu so zákazníkom servisný personál on-line.

1. DOPRAVA PO CELOM SVETE. (S výnimkou niektorých krajín, a APO/francúzskej polynézie)

2. Objednávky, ktoré boli spracované včasné po zaplatení overenie.

3. My len loď na potvrdenej objednávky adresy. Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu.

Štítky: dip prášok, silný umývateľný maska, kompaktný prášok, indický hliny masky, čierna maska dispozícii, loreal hliny masky, ryža, biele, tvár ryža, čierna maska je opakovane použiteľný, kryt čierna maska umývateľný
Zloženie Bazalka, olej, Sladký pomarančový olej, rozmarínový olej, olej Granium
Použitie Masáž
Príprava BAHNO
NET WT 100
Použiť obal Všetky Pokožky
Účinnosť Zmierniť unavené oči, tmavé kruhy, miznú vrásky
Pohlavie Unisex
Funkcia Hĺbka Doplnenie
Položka Druh Liečba A Masky
Compositions2 Ružový olej,Citrón, olej,
účinnosti vyvolávajúce Hydratačné
Názov Značky Rastlina Darček
Druh Umývateľný Maska
Číslo Modelu čierna ryža
Zložka kadidlo

Napísať recenziu

Čisto Prírodné Rastlinné čierna ryža prášok black kerneled ryža Tvár Filmových Materiálov, Jedlo Prášok Starostlivosti o Pleť 100G Spevnenie zubov

Čisto Prírodné Rastlinné čierna ryža prášok black kerneled ryža Tvár Filmových Materiálov, Jedlo Prášok Starostlivosti o Pleť 100G Spevnenie zubov

1 Recenzie
€6.36

Tvár NAPR. F Kapsule Detox Detoxikácia Krém Melanínu Oprava Salón Krásy Po 25 rokov, každý by mal mať detoxikáciu tváre beauty olej kapsule okolo neho. Tento produkt je bohatý na EFG podstatu, ktorá môže riešiť problémy žlto kože, tmavo červené pupienky, hrubé pórov,

1 Recenzie
€7.60

Anskin aloe intenzívna upokojujúca maska alginate Obsahuje komplex aminokyselín, saponin, minerálnych látok, rastlinných extraktov a alantoín, vďaka ich pozitívne ovplyvňuje výstelka z pokožky, čo zvyšuje telo Má baktericídne a bakteriostatické vlastnosti. Spôsob

3 Recenzie
€3.64

Funkcie: Táto rastlina maska môže účinne vziať zvyškové nečistoty a prebytok oilinthe pórov. Môžete čistiť make-up na tvár. Pleť jasnú a čistú, pričom pokožky veľa vody, ktoré vyživujú. Podporu kožných vody a oleja rovnováhu kože tváre,

Súvisiace produkty