Nabíjateľná Auto Popolníky Koša Auto Styling Auto Príslušenstvo Pre Nissan s Vymeniteľné Cigaretový Zapaľovač

Nový produkt

Skladom

1000 položky

€5.82

€7.27

Poznámka: Keď sa cigaretový zapaľovač, modrá LED bude nezapne. Vlastnosti: Multi-funkcie: Odnímateľný auto popolník koša + mini auto koša + nabíjateľná cigaretový zapaľovač + modré LED osvetlenie. Prémia kvality. Vyrobené z vysoko kvalitného klavír povlak ABS plast s protipožiarnou nehrdzavejúcej ocele vnútorné steny, robustný a odolný, ľahko sa čistí. Veko dizajn. Auto cigaretu popolník s viečkom, aby sa vaše vozidlo, alebo miestnosti preč od fajčenia, vôňa, znížiť pasívne fajčenie. Ľahko sa prenáša a fit väčšina auto vozidla auto držiak. Bezpečné cigaretový zapaľovač. Táto funkcia vymeniteľné zapaľovač cigariet, jemne vezmite ju von a horiacej cigarete v aute pohodlne. Bezpečné na používanie, zapaľovač sa automaticky vypne po stlačení tlačidla na 7 sekúnd. Chladné modré LED svetlo. Modrým LED svetlom na veko, ktoré sa budú rozveseliť, keď vás otvorená, ktorý umožňuje pohodlné použitie aj v noci. Nabíjateľná dizajn. Vstavaná batéria, raz získať úplné nabitá, cigaretový zapaľovač môže svietiť niekoľko balenia cigariet, nie je potrebné vymeniť batérie. Odnímateľný dizajn. Skladá sa z dvoch častí, otočte kryt (striebro časť) proti smeru hodinových ručičiek môže vzlietnuť a čisté líniové ľahko. Ľahko používať. Prenosné auto popolník, s nehrdzavejúcej cigariet umiestnenie slotu a nerezové cigariet hasiaci plat, pohodlné na používanie. Fit väčšina áut držiaky a auto piť police. Špecifikácia: Typ: Auto Cigaretu Popolník Materiál: ABS, nerez Množstvo: 1 ks Položku Farba: Čierna + strieborná Farba LED: Modrá Batérie: vstavaná nabíjateľná batéria Čas Nabíjania: Približne 1 až 2 hodiny Spodný Priemer: Cca. 6.5 cm / 2.6" Celková Veľkosť: 8*7.8*12.5 cm / 3.2*3.1*4.9" D*H) Package: 1*Auto Cigaretu Popolník 1*USB Kábel 1*angličtine a Čínštine Používateľská Príručka 1*Balenie Box

1)DOPRAVA PO CELOM SVETE.( www.projekt-psa.sk štandardná doprava je rýchly,navrhujem, aby ste si ho vybrali )

2)Objednávky, ktoré boli spracované včasné po zaplatení overenie.

3) My len loď na potvrdenej objednávky adresy.Môžeme\\\ \ 't zmeniť adresu po zaplatení je potvrdené.Ak chcete zmeniť,prosím, zrušiť to, aby potom miesto, aby sa znova s novú adresu.Vaša objednávka adresa MUSÍ byť angličtina.

4)obrázky zobrazené nie sú skutočné položky a sú pre referenčné účely.

5)SLUŽBA TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky. Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin.

6)Ak ste nedostali vašu zásielku do 45 dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás. Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď. Naším cieľom je spokojnosť zákazníka!

7) v Dôsledku zásob stav a časové rozdiely, sme sa vybrať na odoslanie položky z nášho prvého k dispozícii sklad pre rýchle dodanie.

1)Budeme udržiavať vysoké štandardy dokonalosti, a usilovať sa o 100% spokojnosť zákazníka! Ak sa vám páči výrobku,prosím zanechať 5 hviezdičiek spätnú väzbu,dám vám zľavu nabudúce.

2)Prosím, kontaktujte ma skôr, než ste nám, neutrálny alebo negatívny spätnú väzbu,aby sme mohli uspokojivo riešiť vaše problémy.

3)nie je možné riešiť problémy, ak nevieme o nich!

Štítky: popolník auto dacia, desktop koša, justin bieber žena, mužné popolníka, retro sklenené popolníky, dragon zapaľovač popolník, živica zapaľovač popolník, snow bike 24, čierne sklenené popolníky, popol zásobník sklo
Špeciálne Funkcie Multifunkčné
Názov Značky AOZBZ

Napísať recenziu

Nabíjateľná Auto Popolníky Koša Auto Styling Auto Príslušenstvo Pre Nissan s Vymeniteľné Cigaretový Zapaľovač

Nabíjateľná Auto Popolníky Koša Auto Styling Auto Príslušenstvo Pre Nissan s Vymeniteľné Cigaretový Zapaľovač

1 Recenzie
€3.57

Auto Popolník Cigaretový Dym Držiteľ Kancelária Travel Popolník Pre Renault Koleo Correga Karty Zábava Vietor Rantalisman Latitude Interios Materiál: ABS Farba: Čierna, Biela, zlatá,striebristé Zdroj Svetla: LED Napájanie: Lítium-3032 Tlačidlo Batéria Tvar: Valec Veľkosť balenia:

0 Recenzie
€3.34

[Vhodný pre Vozidlá]: Univerzálna [Product vlastnosti] 1. Presnosť proti úniku dymu tesnenie dizajn, dobrý vzduchotesnosť, tak, že cigareta konci rýchlo uhasený, keď účinne bráni chybu, prevrátenie popolníka 2. Jedinečný odnímateľný dizajn, ktorý môže byť rozdelený do

0 Recenzie
€9.76

Na Aute M Znak E46 E36 E34 F10 E90 F30 E60 F30 E53 E30 E92 E87 Auto Popolník s LED Svetlom Luxusné Auto Bezdymového Držiak Žiadne logo môže byť prispôsobený, kontaktujte, prosím, zákaznícky servis ak potrebujete vlastné logo. Ďakujeme Položky: Auto Popolníka Materiál:

Súvisiace produkty