Sitko Taška Potravín, Mlieka, Orechov Bavlna/Konope Triedy opakované použitie Filtra 30x30cm FP8

Nový produkt

Skladom

1000 položky

€2.89

€4.52

body,td,th { font-family: Verdana, Geneva, sans-serif; font-size: 12px; color: #636363; } body { margin-left: 0px; margin-top: 0px; margin-right: 0px; margin-bottom: 0px; } a{ color: #636363; text-decoration: none; } a:hover { text-decoration: none; color: #636363; } a:active { text-decoration: none; color: #636363; } em { color: #BD1A1D; font-style: normal; font-weight: 700; } Nečistôt Taška Potravín, Mlieka, Orechov Bavlna/Konope Triedy opakované použitie Filtra 30x30cm FP8

Funkcia:

1.Konope taška spotrebuje menej vody a vo väčšine prípadov rastie bez pesticídov, tak to je trvalo udržateľný všetky-príroda voľbou pre tento nadrozmerné orechové mlieko taška. Oka vak, ktorý môže filter orechové mlieko. Veľké dávky svoje vlastné chutné mandľové mlieko (ľubovoľná matica mlieko), studenej kávy, klíčenie potreby a ďalšie, ktoré je potrebné filtrovať alebo uložené!

2. Toto jedlo a šťavy filter taška ponúka jemné oka dizajn. To znamená, že nie sú žiadne náhodné kusov plávajúce vo vašom lahodné nápoje. Môžete ľahko vytvoriť chutné mlieko, džús, syr, a studenej kávy.

3. Ľahko sa čistí, opakovane a trvanlivé, zaoblené spodný nie je zanesený alebo oddelené matica prášok alebo buničiny. Jednoducho opláchnite alebo vypláchnite ústa v práčke. Rýchlo suchú, je hotovo.

4. Tieto mandľové mlieko vakov sú farbivo-free, plastové-free, chemicko-zadarmo, biologicky rozložiteľné, vegánska, non-GMO, bez BPA-free.

5. Ručné vakov , čisté, hygienické, bezpečné, šetrné k životnému prostrediu, pemium kvality, odolnosti voči vysokým teplotám, cookable, ľahko sa čistí, recyklovateľné, potravinársky materiálov.

Špecifikácie:

Veľkosť: cca. 30 x 30 cm/12 x 12 cm

Materiál: konope taška / organickej bavlny taška

Farba: Ako na obrázku ukazujú, 1 x Nečistôt Taška

Máme Loď na celom Svete (s Výnimkou niektorých krajín, a APO/francúzskej polynézie). My len loď na potvrdenej objednávky adresy. Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu. Objednávky, ktoré boli spracované včasné po zaplatení overenie. Pošleme balík od Číny cez vzduchu príspevok. Čas dodania závisí od toho, Prepravné Plošiny, Colné a Post Dispatch určenia a ďalších faktorov.Väčšina balíky by mohli byť prijaté do 20 pracovných dní (4 týždne). Pozri nižšie pre dodanie čas zberu kvantitatívne údaje:

Prijímame e-mailovej žiadosti o vrátenie do 7 pracovných dní od prijatia objednávky. Ak položka je vo vašom vlastníctve viac ako 7 dní, považuje sa to používa a my vám nie je problém vám vrátenie peňazí alebo výmenu. Ak nie ste spokojní, keď sa zobrazí položka, vráťte ho do 7 dní na výmenu alebo peniaze späť. Prosím, kontaktujte nás pre návrat príručku skôr, než vám to vrátiť. Všetky vrátený tovar MUSÍ BYŤ v pôvodnom obale a MUSÍTE nám POSKYTNÚŤ prepravné číslo zásielky, konkrétny dôvod pre návrat, a vaše ID objednávky. Ak položka je chybné v 3 mesiace, zašleme vám na výmenu bez ďalších poplatkov, alebo ponúknuť vrátenie peňazí po prijatí chybné položky. Ak položka je chybný, po 3 mesiacoch, stále sa môžete poslať späť k nám. My vám pošleme novú po obdržaní chybné položky. Ale musíte platiť extra expedičný poplatok. Súhlasíte, že všetky vyššie uvedené politiky po objednaní na www.projekt-psa.sk! Ak ste spokojný s našim výrobkom a službách, prosím dajte nám pozitívnu spätnú väzbu s 5 star recenziu, ktorá je pre nás veľmi dôležité. Budeme veľmi oceníte, ak si môžete nechať svoje skutočné pocity tu. Ak nie ste spokojní s komoditami alebo naše služby, kontaktujte nás, prosím, pred odchodom všetky ohlasy, budeme tento problém vyriešiť okamžite, ďakujem! Prosím, Správa nás od 9:00. do 18:00 hod. (GMT+8) od pondelka do soboty . Ak máte akékoľvek otázky, prosím, správa nás a dajte nám šancu pomôcť vám. Všetky správy budú zodpovedané do 1 pracovného dňa (okrem štátnych sviatkov v Číne). Ak nechcete dostávať náš odpoveď, prosím, láskavo opätovne zaslané vaše správy a odpovieme vám hneď ako to bude možné. Ospravedlňujeme sa za neskorú odpoveď počas prázdnin (zahrnuté v nedeľu).

Štítky: kuchynské sitko, pan nečistôt, kuchyňa spong, lenovo p40, orechové mlieko taška triedy opakovane, taška variť, filter nylon, kovové sitko, taška syr, mlieko nečistôt
Kovové Typ Iné
Druh Colanders & Lapače Nečistôt
Číslo Modelu Colanders & Lapače Nečistôt
Názov Značky Aihogard
Certifikácia CE / EÚ
Funkcia Eco-Priateľský

Napísať recenziu

Sitko Taška Potravín, Mlieka, Orechov Bavlna/Konope Triedy opakované použitie Filtra 30x30cm FP8

Sitko Taška Potravín, Mlieka, Orechov Bavlna/Konope Triedy opakované použitie Filtra 30x30cm FP8

0 Recenzie
€6.91

Funkcia: Ideálny duté dizajn, ľahké umývanie ovocia, zeleniny, ryže a tak ďalej. Nie len mozgov koša, ale aj úložný kôš pre organizovanie ovocia, zeleniny, atď. Vnútorné má jednotné a jemné odvodňovací otvor, rýchlo, dôkladne odkvapkať. Ovocia a zeleniny, umývanie

1 Recenzie
€8.00

Predajné Miesto Popísať podrobnosti o predajné miesto vyššie, získavanie a poskytovanie dôvery potenciálnych užívateľov. FAQ Otázka: Často Kladené Otázky Odpoveď: Odpoveď na otázku vyššie. Otázka: Často Kladené Otázky Odpoveď:

1 Recenzie
€5.83

Z Nehrdzavejúcej Ocele Jemné Oka Olej Nečistôt Múky Sifter Sito Colanders Múky Kávy Oka Filter Zemiakov Slicer Vajcia Šľahač Smotanou A Za Stáleho Miešania Kuchynské Náradie Domov Dodávateľa Názov: Kuchynské Náradie Materiál: Nehrdzavejúca Oceľ Farba:

Súvisiace produkty