Ewelink APP EU/UK smart WiFi Dimmer Prepínač Bezdrôtového Diaľkového Ovládania Dotknite Light Dimmer Prepínač Pracovať S Google Domov Alexa

Nový produkt

Skladom

1000 položky

€21.13

Ewelink APP EU/UK smart WiFi Dimmer Prepínač Sklenený Panel Bezdrôtového Diaľkového Touch Ovládania Light Dimmer Prepínač Pracovať S Google Domov Alexa

P ackling zoznam: WIfi dimmer prepínač*1pcs( neobsahuje LED svetlo na čítanie,prosím poznamenať,vďaka)

Funkcie:

Funkčné Svetlo Dimmer Prepínač

WiFi Dimmer Prepínač môže pracovať s Žiarovky, halogénové lampy, Jód halogénové lampy, Odolným buck LED lampa, plynulou stmievanie LED lampou. Nie všetky LED žiarovky, ktoré sú vhodné pre našich WiFi dimmer prepínač, aby sme stmievateľné LED žiarovky, ktoré môžu byť zatemnená s WiFi prenos. Inteligentný stmievanie, inteligentný život.

Smart WiFi touch ovládania Plynulou Dimmer Prepínač

Tento dotyk dimmer prepínač podporuje maximálny výkon 300W, že môže pracovať s väčšinou svetlá s stmievanie funkciu. Tento stmievač poskytuje maximálny plynulou stmievanie rozsah, užívateľ môže stlmiť svetlo, ak chcete uložiť viac elektrickej energie a predĺžiť žiarovka život. Napätie: AC 90-250V napätie.

APLIKÁCIU Diaľkové Ovládanie

Užívateľ môže použiť smartphone na diaľku zapnúť/vypnúť svetlá alebo upraviť plynulou jas kedykoľvek a kdekoľvek prostredníctvom APLIKÁCIE tak dlho, ako iOS/Android telefón 3G/4G/WIFI siete, vychutnajte si pohodlie inteligentný život! Aplikácia: eWeLink (Nie podpora RF433 diaľkové ovládanie.)

Kompatibilné s Amazon Alexa / Google Home / IFTTT

Užívateľ môže ovládať tento plynulou WiFi stmievač cez hlas cez Alexa / Google prístroj zapnúť/vypnúť svetlo a jas. Pripojenie APLIKÁCIE s IFTTT, vytvoriť spúšťa a akcie na IFTTT webové stránky/APLIKÁCIE a ovládať svoje svetlá. Jednoduché ovládanie, inteligentný život!

Načasovanie Plány

Podpora max 8 umožniť jednotný/opakovanie/časovač časovanie plány jednotlivých zariadení. Prednastavené merače môžu pracovať aj sieť je nedostupná, ale zariadenie sa musí zachovať právomoc na.

Poznámka:

Naskenujte kód QR na QR kód karty ak chcete stiahnuť APLIKÁCIU a prečítajte si používateľskú príručku.

Tento Wi-Fi, dotykového spínača je potrebné pripojiť k nulovej čiare.

Pre obyčajných LED svetlo, len načasovanie zapnutie/vypnutie funkcie,nedokážu prispôsobiť svetla jas cez wifi a tlačidlo.

Celkový výkon svietidlá alebo viaceré zariadenia použiť spolu nesmie presiahnuť 150W .

\\\\\\\\\\

O Shippment

1.DOPRAVA PO CELOM SVETE.Robíme shippment v 2-15 dní po zaplatení overenie.

2.Objednávky, ktoré boli spracované včasné po zaplatení overenie.

3.My len loď na potvrdenej objednávky adresy.Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu.

4.SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky. Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin.Sme schopní prijať žiadnu zodpovednosť za akékoľvek vlastné odkladu.

5. Ak ste nedostali vašu zásielku do 30 dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás. Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď. Naším cieľom je spokojnosť zákazníka!

6 z Dôvodu zásob stav a časové rozdiely, sme sa vybrať na odoslanie položky z nášho prvého k dispozícii sklad pre rýchle dodanie.

7 nie Sme zodpovední za akékoľvek cla alebo impot dane.

Vrátenie a Vrátenie peňazí

1.Máte 7 dní, kontaktujte nás a 30 dní na vrátenie to od dátumu jej prijatia. Ak táto položka je vo vašom vlastníctve viac ako 7 dní, považuje sa to používa a MY VÁM NIE je PROBLÉM VÁM VRÁTENIE peňazí ALEBO VÝMENU. Nie sú ŽIADNE VÝNIMKY!

2. Všetky vrátený tovar MUSÍ BYŤ v pôvodnom obale a MUSÍTE nám POSKYTNÚŤ prepravné číslo zásielky, špecifické dôvody pre návrat, a vaša po#.

3. Vrátime vám PLNÚ VÍŤAZNÁ cenová PONUKA, po prijatí položky v jej pôvodnom stave a obale so všetkými súčasťami a príslušenstvom v cene, PO OBOCH Kupujúci a Predávajúci zrušiť transakciu z www.projekt-psa.sk. VÍŤAZNÁ CENOVÁ PONUKA. ALEBO môžete vybrať, či sa majú náhradu.

4.Budeme znášať všetky náklady na dopravu v prípade, ak produkt(y) je (sú) nie, ako inzeroval.

O Záruku

1.1 Rok Výrobcu obmedzená Záruka za chybné položky (s výnimkou položiek, poškodené a/alebo zneužité po prijatí). Príslušenstvo sa dodáva s 3-mesačná záruka.

2.Chybný tovar MUSÍ BYŤ oznámené a vrátil sa do záručnej doby (a v pôvodnom obale, ak je to možné). Musíte povedzte nám, čo vada, a povedzte nám vaše číslo objednávky. NIE SME OPRAVIŤ ALEBO VYMENIŤ POLOŽKY S UPLYNUTOU PLATNOSŤOU ZÁRUKY.

O Spätnú Väzbu

Budeme udržiavať vysoké štandardy dokonalosti, a usilovať sa o 100% spokojnosť zákazníka! Spätná väzba je veľmi dôležité, aby Sme požiadať, aby ste nás kontaktovali bezprostredne PREDTÝM, než ste nám, neutrálny alebo negatívny spätnú väzbu, aby sme mohli uspokojivo riešiť vaše problémy.

Ak existuje niečo, čo môžeme pomôcť alebo poskytujú,pls fell zadarmo sa na nás obrátiť!

Balenie Podrobnosti

Štítky: dimmer prepínač wifi, inteligentný stmievač, ir on off, dimmer prepínač tuya, ewelink prepínač, limitný spínač wifi, posteľ prepínač, tlakový spínač plynu, 20a smart switch, tuya stmievač
Číslo Modelu EÚ dimmer prepínač
Rozsahu 1
Názov Značky EJLINK
Funkcie Solárne
Max. Výkon 300W/gang
Ovládanie Kanálov 2 Kanálov
Max. Prúd 2A/250V/gang
Max Rýchlosť ŽIADNE
Veľkosť 86*86*32mm
Wi-Fi IEEE 802.11 b/g/n
Názov APLIKÁCIE eWelink
Nie Podpora RF433 Diaľkové Ovládanie
Zdroj Napájania 90V-250AC
Štát Montáž Ready-to-Go
Gyro ŽIADNE
Certifikácia CE,RoHS,FCC

Napísať recenziu

Ewelink APP EU/UK smart WiFi Dimmer Prepínač Bezdrôtového Diaľkového Ovládania Dotknite Light Dimmer Prepínač Pracovať S Google Domov Alexa

Ewelink APP EU/UK smart WiFi Dimmer Prepínač Bezdrôtového Diaľkového Ovládania Dotknite Light Dimmer Prepínač Pracovať S Google Domov Alexa

1 Recenzie
€7.35

Horúce Tovaru $122.21 $72.41 $91.98 $64.98 $55.86 $13.76 $44.69 $18.81 Zviazané Predaj Xiao Mijia Prenosný mini Smart Wireless Switch pre xiao Smart Home Dom Control Center Inteligentné # Funkcie: prepínač Bezdrôtovej

2 Recenzie
€16.42

Špecifikácie: Model:BW-JR1 Farba:Čierna Pracovné Napätie:2.0 V-3.6 V Hmotnosť Rozsah Zobrazenia:20~120 KG Časový Rozsah Zobrazenia : 1-60moja Slučky Rozsah Zobrazenia :0-9999 Kalórie Rozsah Zobrazenia:0-999 Dual Režimy:Preskakovanie

3 Recenzie
€8.85

Pol Prsta Cyklistické Telocvični Šport Fitness Rukavice Výkon odbornej Prípravy Zápästí Rukavice Anti-Odolnosť proti sklzu vo vzpieraní Rukavice Všimnite si prosím, nižšie pred umiestnite príkaz: Vezmite prosím na vedomie, táto položka je Xiao ekologické reťazca produktov,

2 Recenzie
€13.52

Yeelight Smart LED Žiarovka 1SE E27 6W RGBW Farebné AC 100 - 240V Diaľkové Ovládanie LED Lampa POZNÁMKA : 2020 NAJNOVŠIA originálna Yeelight Smart LED Žiarovka 1SE (Globálna verzia ) pracovať s 100V-240V žiarovky ovládanie APLIKÁCIE yeelight / google Asistent / Smartthings

Súvisiace produkty