Tripode para symbian, symbian 360 degre Mini Loptu Hlavou Stenu Mount Pre 1/4" Fotoaparátu Statív & 3/8" Flash Držiteľ tripode camara profesional

Nový produkt

Skladom

1000 položky

€2.42

€3.91

360° Mini Loptu Hlavou Stenu Mount Pre 1/4" Fotoaparátu Statív & 3/8" Flash Držiteľ

Vlastnosti: Tento loptu hlavou vydrží ťažkých bremien, zámok pevne, a pohybovať hladko. Mierenie a horizont vyrovnanie môže byť vykonané ako jeden inštinktívny pohyb, a pevné zablokovaním trvá len rýchle twist jednej kontroly. Pomocou tohto statív loptu hlavy sú tiež oveľa jednoduchšie a balenie ako statívy s pan-tilt hlavy--no dlho, vyčnievajúce rukoväte. Tento produkt je možné nainštalovať väčšina micro projektorov alebo do fotoaparátov na trhu. Protišmykové dizajn dáva vášmu prístroju lepšiu ochranu.

Jednoducho skrutku statívu loptu hlavu na statív. Potom skrutku celý statív nastaviť váš fotoaparát.

Špecifikácia:

Materiál: Kov

Skrutku Namontujte: 1/4" závit

Maximálne Zaťaženie: 2,5 kg

Pan: 360 stupňov

Tanier priemer:3 cm

Vedúci hmotnosť:75g

Výška hlavy: 6typ

Kompatibilné vtip: Všetky kamery a statív s 1/4" skrutky A flash držiak s 3/8" skrutka

Balík Obsahuje:

1 x Mini Loptu Hlavou

O platby:

Podporujeme nasledujúce spôsoby platby. Všetky platby uskutočnené na www.projekt-psa.sk sú spracované Alipay.

1) akceptujeme Alipay, Západ Únie, TT. Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor ESCROW.

2) Platba musí byť uskutočnená do 3 dní od objednávky.

3) Ak sa nemôžete pokladňa bezprostredne po aukcii zatvorte, prosím, počkajte niekoľko minút a skúste to znova Platby musia byť ukončené do 3 dní.

O preprave:

1. DOPRAVA PO CELOM SVETE. (S výnimkou niektorých krajín, a APO/francúzskej polynézie)

2. Objednávky, ktoré boli spracované včasné po zaplatení overenie.

3. My len loď na potvrdenej objednávky adresy. Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu.

4. Obrázky uvedené nie sú skutočné položky a sú pre referenčné účely.

5. SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky. Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin.

6. Ak ste nedostali vašu zásielku v lehote, prosím, kontaktujte nás. Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď. Naším cieľom je spokojnosť zákazníka!

7. Vzhľadom na stav skladu a časové rozdiely, sme sa vybrať na odoslanie položky z nášho prvého k dispozícii sklad pre rýchle dodanie.

8. Sme predávajúci nie je zodpovedný za dovozného cla, kupujúci je zodpovedný za to. Všetky spory spôsobené je to nerozumné.

9. BR kupujúci uveďte prosím cpf alebo cnpj, bude to pre vás lepšie, aby si to rýchlejšie. vďaka

Vrátenie a Vrátenie:

1. Máte 7 dní, kontaktujte nás a 30 dní na vrátenie to od dátumu jej prijatia. Ak táto položka je vo vašom vlastníctve viac ako 7 dní, považuje sa to používa a MY VÁM NIE je PROBLÉM VÁM VRÁTENIE peňazí ALEBO VÝMENU. Nie sú ŽIADNE VÝNIMKY! Prepravné náklady, je medveď tak sa predávajúci a kupujúci v pol.

2. Všetky vrátený tovar MUSÍ BYŤ v pôvodnom obale a MUSÍTE nám POSKYTNÚŤ prepravné číslo zásielky, konkrétny dôvod pre návrat, a vaša po#.

3. Vrátime vám PLNÚ VÍŤAZNÁ cenová PONUKA, po prijatí položky v jej pôvodnom stave a obale so všetkými súčasťami a príslušenstvom v cene, PO OBOCH Kupujúci a Predávajúci zrušiť transakciu z www.projekt-psa.sk. ALEBO môžete vybrať, či sa majú náhradu.

4. Budeme znášať všetky náklady na dopravu v prípade, ak produkt(y) je (sú) nie, ako inzeroval.

O spätnej väzby:

Budeme udržiavať vysoké štandardy dokonalosti, a usilovať sa o 100% spokojnosť zákazníka! Spätná väzba je veľmi dôležité, aby Sme požiadať, aby ste nás kontaktovali bezprostredne PREDTÝM, než ste nám, neutrálny alebo negatívny spätnú väzbu, aby sme mohli uspokojivo riešiť vaše problémy.

To je nemožné, riešiť problémy, ak nevieme o nich!

Štítky: loptu gopro mount, canon nohu, fotoaparát na statív, loptu hlavou statív, otočiť hlavu statívu, video kino camara, ace pc, flash stojan, induro statív hlavu, hlavu statívu
Pôvod CN(Pôvodu)
Názov Značky VBESTLIFE
Materiál Plastové
Použitie Video Kamera
Druh Iné
Package Áno

Napísať recenziu

Tripode para symbian, symbian 360 degre Mini Loptu Hlavou Stenu Mount Pre 1/4

Tripode para symbian, symbian 360 degre Mini Loptu Hlavou Stenu Mount Pre 1/4" Fotoaparátu Statív & 3/8" Flash Držiteľ tripode camara profesional

0 Recenzie
€63.14

Popis: Materiál: Hliníková zliatina Zložené Dĺžka: 350 mm Max. Výška: 1520mm Hmotnosť: 1590g Max. Nosnosť: 8 kg Hlavu Typ: 360-stupňový Otočný Tekutiny Hlavu Max. Nosnosť: 8 kg Vlastnosti: 1. Pull-out, rybárčenie úprava, zabezpečenie jeden upraviť každú nohu 2.Typické regulačné

0 Recenzie
€37.56

Popis produktu Tento hliníkový Vplyv 5.9' Air-cushioned Ľahké Stojan je 4-sekcia svetlo podporu istí,-twist oddiel zámky. Ak ste zabudli utiahnite všetky časti s vašou namontované svetlo, svetlo pomaly klesá, vďaka air-cushioned akcie. Táto užitočná funkcia šetrí zariadenia a prsty

2 Recenzie
€21.22

Statív + 3-Way Hlava Rozšíriť na 1260mm vstavaná vodováha 360° horizontálne a 90° vertikálne otočné s 3-way hlava 4-profily hliníkové nohy Rýchle uvoľnenie nôh lock protišmykové gumené nohy Rukoväť pre nastavenie poloha hlavy Ľahký a prenosný Rýchle uvoľnenie hlavice

4 Recenzie
€13.49

Doprava zadarmo Neewer Mini Travel Stola Fotoaparátu Statív 24 palcov/62 cm, Ľahký a Prenosný Hliníkový s 3-Smerný Otočný Pan Vedúci pre DSLR Fotoaparát,Smartphony,DV Video až 6.6 libier/3 Kg (T210) Špecifikácie: Materiál: Hliníková Zliatina + ABS Plast Hlavu

Súvisiace produkty