Sonoff Senzor Si7021 Teplota Vlhkosť Senzor Sondy Vysokú Presnosť Monitor Modul pre Sonoff TH10 a Sonoff TH16 Prepínač

Nový produkt

Skladom

1000 položky

€4.75

€5.00

Prehľad

Sonoff TH10/TH16 je Sonoff verzia smart switch, ktorý monitoruje a nastavená teplota a vlhkosť prostredníctvom APLIKÁCIE eWeLink. Rovnako ako meno uvedené, nová verzia Sonoff TH prístroji podporuje dve napájanie špecifikácie: 10A alebo 16A. Podporuje predvolené teploty a vlhkosti rozsah, keď teplota a vlhkosť prostredia spadajú do rozsahu, bude automaticky zapnite alebo vypnite pripojené zariadenia.

Prístroj podporuje pripojenie na tri druhy teploty a vlhkosti senzory (AM2301, DS18B20, DHT11). Vlastne, Sonoff TH 10/16 môže fungovať ako Sonoff keď bez pripojenia na snímače. Ale v porovnaní s Sonoff, Sonoff TH10/TH16 je oveľa bezpečnejšie, menej žiarenia a väčšie rozmery, jednoduché ovládanie. A čo je najdôležitejšie, s podporou najnovších ewelink app môžete vytvárať reťazce jednoduché podmienené závierka(Smart Scény). To znamená, že môžete použiť Sonoff TH10 alebo Sonoff TH16 s teplotných a vlhkostných snímačov (AM2301, DS18B20, DHT11) zbierať teplota údajov, pričom teplota dáta môžu byť zdieľané na niektoré ITEAD smart home zariadenia(Sonoff, Sonoff RF, Sonoff SV, smart zásuvka) v rámci vášho účtu, teda iných zariadení nastavenie teploty podmienkou na zapnutie/vypnutie pripojeného zariadenia, toto sa nazýva Smart Scény(pozri nižšie pic). Tento prístroj je ideálny na prácu s elektrickým ventilátor, klimatizácia, zvlhčovač, inteligentné ryby, nádrže, zavlažovanie systému.

Funkcie Podporuje 90~ 250V AC input Support max 10A /16A príkon: 2200W(10A) /3500W(16A) Podporu rýchlo nakonfigurovať SSID a heslo pripojenie prostredníctvom APLIKÁCIE Podpora automatického pripojiť na server, evidencia a aktualizácia stavu info. Podpora sledovania stav zariadenia a včasné diaľkové ovládanie prostredníctvom APLIKÁCIE Podpora nastavenie, časovač, jednotný a opakovanie časovania úlohy Podporu real-time teploty a vlhkosti zobrazenie Podpora 3 teploty a vlhkosti senzory (AM2301, DS18B20, DHT11) Podpora nastavenej teploty a vlhkosti zapnúť/vypnúť Podporu riadenia skupiny, scény, smart scény

WiFi Charateristics 802.11 b/g/n Vstavané Tensilica L106 ultra-nízka spotreba energie 32-bitové micro-MCU, dominantná frekvencia podporu 80 MHz a 160 MHz, podpora RTOS Vstavaný zásobník protokolu TCP/IP Vstavané TR prepínač, balun, LNA, zosilňovač a zodpovedajúce sieti Zabudovaný PLL, regulátor napätia a napájanie riadenie komponentov, 802.11 b režim +20 dBm výstupný výkon A-MPDU&A-MSDU agregácie a 0,4 µs guard interval WiFi @ 2.4 GHz, podporuje protokol WPA / WPA2 núdzovom režime Podporu cloud OTA upgrade Podporu STA / AP / STA + AP Pohotovostnom režime spotreba je menšia ako 1,0 mW (DTIM3) rozsah Prevádzkovej teploty: -40 - 125

O Shippment

1.DOPRAVA PO CELOM SVETE.Robíme shippment v 2-15 dní po zaplatení overenie.

2.Objednávky, ktoré boli spracované včasné po zaplatení overenie.

3.My len loď na potvrdenej objednávky adresy.Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu.

4.SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky. Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin.Sme schopní prijať žiadnu zodpovednosť za akékoľvek vlastné odkladu.

5. Ak ste nedostali vašu zásielku do 30 dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás. Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď. Naším cieľom je spokojnosť zákazníka!

6 z Dôvodu zásob stav a časové rozdiely, sme sa vybrať na odoslanie položky z nášho prvého k dispozícii sklad pre rýchle dodanie.

7 nie Sme zodpovední za akékoľvek cla alebo impot dane.

Vrátenie a Vrátenie peňazí

1.Máte 7 dní, kontaktujte nás a 30 dní na vrátenie to od dátumu jej prijatia. Ak táto položka je vo vašom vlastníctve viac ako 7 dní, považuje sa to používa a MY VÁM NIE je PROBLÉM VÁM VRÁTENIE peňazí ALEBO VÝMENU. Nie sú ŽIADNE VÝNIMKY!

2. Všetky vrátený tovar MUSÍ BYŤ v pôvodnom obale a MUSÍTE nám POSKYTNÚŤ prepravné číslo zásielky, špecifické dôvody pre návrat, a vaša po#.

3. Vrátime vám PLNÚ VÍŤAZNÁ cenová PONUKA, po prijatí položky v jej pôvodnom stave a obale so všetkými súčasťami a príslušenstvom v cene, PO OBOCH Kupujúci a Predávajúci zrušiť transakciu z www.projekt-psa.sk. VÍŤAZNÁ CENOVÁ PONUKA. ALEBO môžete vybrať, či sa majú náhradu.

4.Budeme znášať všetky náklady na dopravu v prípade, ak produkt(y) je (sú) nie, ako inzeroval.

O Záruku

1.1 Rok Výrobcu obmedzená Záruka za chybné položky (s výnimkou položiek, poškodené a/alebo zneužité po prijatí). Príslušenstvo sa dodáva s 3-mesačná záruka.

2.Chybný tovar MUSÍ BYŤ oznámené a vrátil sa do záručnej doby (a v pôvodnom obale, ak je to možné). Musíte povedzte nám, čo vada, a povedzte nám vaše číslo objednávky. NIE SME OPRAVIŤ ALEBO VYMENIŤ POLOŽKY S UPLYNUTOU PLATNOSŤOU ZÁRUKY.

O Spätnú Väzbu

Budeme udržiavať vysoké štandardy dokonalosti, a usilovať sa o 100% spokojnosť zákazníka! Spätná väzba je veľmi dôležité, aby Sme požiadať, aby ste nás kontaktovali bezprostredne PREDTÝM, než ste nám, neutrálny alebo negatívny spätnú väzbu, aby sme mohli uspokojivo riešiť vaše problémy.

Štítky: sonoff, mini sonoff, prepnite položku wifi, wifi zástrčku snímač teploty, sonoff tx3, snzb, sonoff th10, snímač si7021, sonnoff, sonoff 8ch pro r2
Zdroj Napájania 2.2-3.6 V, VCC
Shell Materiál ABS Plast
Pôvod CN(Pôvodu)
Podporuje Sonoff Pre Sonoff TH10 a Sonoff TH16
Názov Značky sonoff
Prevádzková teplota. Rozsah -40 až+85
Číslo Modelu si7021
Teplota Odporový Snímač Teploty
Kompatibilita Všetky Kompatibilné
Fotoaparát Vybavený No
Štát Montáž Ready-to-Go

Napísať recenziu

Sonoff Senzor Si7021 Teplota Vlhkosť Senzor Sondy Vysokú Presnosť Monitor Modul pre Sonoff TH10 a Sonoff TH16 Prepínač

Sonoff Senzor Si7021 Teplota Vlhkosť Senzor Sondy Vysokú Presnosť Monitor Modul pre Sonoff TH10 a Sonoff TH16 Prepínač

0 Recenzie
€4.68

Popis: 100% Úplne Nové a Vysokej Kvality! 2020 Nový Príchod Inovovaný s Viac Prispôsobené Body: Update1:Nový režim párovania s WiFi+Bluetooth Update2:Podsvietenia ZAPNUTIE/VYPNUTIE voliteľný Update3:Relé stav nastaviteľné keď power off Poskytujú

0 Recenzie
€13.35

Popis: Keď chorý sa šíri, ako sa môžeme chrániť našu vlastnú bezpečnosť? Tento produkt môže vyriešiť vaše úzkosť. Funkcie: --Malej veľkosti, vhodné pre vás nosiť na rôzne scény, ako sú: kancelárie, spálne, hotel, internátoch, atď.; --Cez

0 Recenzie
€16.52

Broadlink HTS2 Snímač Teploty Príslušenstvo USB Kábel Pracuje S Broadlink RM4 Pro/RM4 Mini Smart Vlhkosť Senzor Diaľkového Ovládania Poznámka: To len podporuje BroadLink RM4 mini a RM4 Pro univerzálne diaľkové, to nepodporuje BroadLink RM mini3, RM Pro+ alebo BestCon

2 Recenzie
€13.35

Smart WiFi PIR Snímač Pohybu Ľudskej Detektor Inteligentný Život Tuya Aplikácie Ovládanie zabezpečovacieho Systému Smart Pohybu Tela Snímač Pracovať s IFTTT Podľa Moes Vlastnosti Produktu: 1.Smart Home Automation: veľmi dobrý pomocník pre váš inteligentný

Súvisiace produkty