SONIK PSA REPELLER PRE PSOV - ZBAVIŤ PSOV TÝCH, KTORÉ ZAÚTOČIA NA VÁS ZO 7 METROV

Nový produkt

Skladom

1000 položky

€15.86

SONIK - 7 Metrov Účinok Ultrazvukovej Mačku / Psa Repeller

Poznámka: Produkt sa telo farba sa môže líšiť.

Pozornosť - Náš výrobok nemá žiadne negatívne účinky na živé veci. Vysiela ultrazvukové signály, ktoré len ľudské ucho nepočuje, čo im umožňuje pohybovať od oblasti vplyvu.

Vo vlastníctve alebo nevyužitá psy, ktoré môžeme stretnúť na ceste v meste, mesto, obec, okolie, môže byť niekedy nebezpečné. Niekedy môže byť nebezpečnejší, keď sme na bicykel alebo motocykel, alebo keď sme kondičný beh a chôdza pre šport.

Mačky, na druhej strane, sú použité v obytných záhrad, záhradné rastliny, vozidla v garáži, atď. môžu sa stať partnermi našej použitie oblastiach bez našej vôle. Tu je najlepší spôsob, ako chrániť tieto nádherné zvieratá pred fyzickým poškodením, bez poškodenia ich a chrániť ich pred poškodením, náš sonic cat-pes odpudzujúce zariadenie s malým funkciu. Je to len pre mačky a psov? Samozrejme nie. Je rovnako účinný proti voľne žijúcich zvierat, ako sú medvede, vlci, ošípané, jackals a líšky v obci, meste, hory, krajina, sklon, lesov, poľovníctva.

Pracovný systém je toto, má odstrašujúci účinok s stimulujúce ultrazvukové signály odosielané na senzorické systémy živých vecí, ako sú mačky, psy, medvede, vlky, líšky a jackals. Tieto signály sú humanitárnej metóda, ktorá ukazuje, liek na úteku ako zdroj kruté podnety. V skutočnosti, tento aspekt je šetrný k zvieratám, a na druhej strane sa snaží odohnať s kamene a palice, naopak, je skutočný osobnú bezpečnosť výrobku, tak ako sa to bude ťahať za útok dôkladne.

Používateľská príručka

- Absolútne 9V. použiť alkalické batérie. Ako výrobca, odporúčame používať kvalitné batérie.

- To je dostatočné miesto a strieľať kľúč na zariadení v 5 sekundových intervaloch.

- Led svetlá na prednej strane zariadenia je tiež vybavené veľmi silný blesk.

- Vždy si skontrolujte batérie, ako znížiť energetickú bude mať negatívny vplyv na odpudzujúce funkciu prístroja.

- Môžete ľahko pochopiť, že batérie výkon batérie je nízky vzhľadom na slabú baterku. Ak svetlo je slabé, vymeňte batériu za novú.

- Chráňte prístroj pred dažďom a silným vplyvom.

- Ak Mačka alebo Pes nie je uniknúť, aj keď ste nasmerujte zariadenie na škodlivé cieľ a stlačte tlačidlo, batéria je úplne slabý alebo obyčajné poruche došlo, aj keď nie je veľmi slabá možnosť. Opravy a údržba sa vzťahuje naša 2-ročná záruka.

- Pôsobí na tlačidlo odpudzujúce systému na zariadení

- Nasmerujte zariadenie na cieľ obsahujúce hrozby a podržte odpudzujúce tlačidlo nadol na 5 sekúnd.

- Maximálny dosah prístroja je 20m. Avšak, efektívny dosah od 7 m a 10 m.

- Keď live cieľ je v maximálnom rozsahu, pozornosť je venovaná signálov zo zariadenia. Nepokoj začína, ako vzdialenosť znižuje, oni sa pohybujú v opačnom smere.

To bol testovaný u nás, že náš výrobok, sa neprejavili silné a okamžitý efekt mal v iných plemien psov a to pred a po výrobe v plemien, ako je Pitbull a Rotwailer. Vzhľadom na náš rešpekt a zodpovednosť za spotrebiteľ právo, staráme sa o zdieľanie týchto informácií a pravdy.

Neprevádzkujte zariadenie po hrozba alebo nebezpečenstvo sa presunul preč od vás. Nepoužívajte pre akékoľvek zviera, ktoré nie je útok. Nadmerné použitie a úzky kontakt môže viesť k hluchote alebo strata sluchu u mačiek a psov, ako aj u ľudí.

Štítky: draci psov, syn, cat hračka pre, cat hračka, obojok psa, hustilky akvária, famili, pet, hovor psov, solárne čerpadlo vzduch akvária
Názov Značky angeloflife

Napísať recenziu

SONIK PSA REPELLER PRE PSOV - ZBAVIŤ PSOV TÝCH, KTORÉ ZAÚTOČIA NA VÁS ZO 7 METROV

SONIK PSA REPELLER PRE PSOV - ZBAVIŤ PSOV TÝCH, KTORÉ ZAÚTOČIA NA VÁS ZO 7 METROV

0 Recenzie
€62.63

433Mhz Diaľkové Ovládanie Kód Skener(Kopírka) 433Mhz Auto tlačidlo diaľkového ovládania Diaľkové Tlačidlo/Kód Skener Zistiť, prijímať, skopírujte auto na diaľkové ovládanie signály, potom príkaz auto tak voľne ako auto majiteľa Pracovný frekvenčný rozsah:

0 Recenzie
€3.13

Motocykel špz Mount Držiak Držiak LED Chvost Brzdové Svetlo Lampy Indikátor Stav: 100% nové Farba Tela: Čierna Prípade & Jasný Objektív Farbu Svetla: Biela Materiál: Plast & LED Napätie: DC 12V Položky zahrnuté: 1 x špz Svetlo Kompatibilné S: Priľnavosť na Väčšinu Motocyklov/Off-Road

0 Recenzie
€14.90

Pánske členkové Topánky PU Kožené Mužov Obuv Tenisky Mužov Bytov Školiteľov Vychádzkové Topánky Zapatillas Britský Štýl Obuvi Návrhár Obuvi Pánske členkové Topánky PU Kožené Mužov Obuv Tenisky Mužov Bytov Školiteľov Vychádzkové Topánky Zapatillas Britský Štýl

Súvisiace produkty