1 Ks Nehrdzavejúca Oceľ 4 Tier Teleskopická Kúpeľni Rohová Polica Police Sprcha Caddy Skladovanie Kúpeľňa Police Vaňa Príslušenstvo

Nový produkt

Skladom

1000 položky

€9.81

€16.90

1 Ks Nehrdzavejúca Oceľ 4 Tier Teleskopická Kúpeľni Rohová Polica Police Sprcha Caddy Skladovanie Kúpeľňa Police Vaňa Príslušenstvo

Špecifikácia: 1.Výrobky sú navrhnuté ako štýle dyke, a tak pomocou prísavky nálepky bez vŕtania dier. 2.Nielen, že je ľahké zostaviť v kúpelni, kuchynskej linky a tak ďalej, bez náradia, ale tiež to nebude poškodenia steny. 3.Je veľmi flexibilný a môže byť upravená výška 4.Jar-naložené vo vzpriamenej polohe podporu bar automaticky upraví tak, aby sa zmestili medzi stropom a podlahou alebo strop a okraj vane, s žiadne vŕtanie alebo skrutkovanie požadované 5.Je vyrobená z nehrdzavejúcej ocele 6.Hmotnosť nosnosť: 5 kg Peria: Pre univerzálne použitie v sprche skrine, v vaňou rohu, alebo v kúpeľni Štyri biele plastové police Non slip, non poškriabaniu gumové podložky na top & bottom Prichádza ploché balenie investície pre elegantné, štýlové a praktické kuchyňa alebo kúpeľňa caddy vyzerá žiadny ďalší ako náš sortiment. S týmto úsporu miesta riešenie, jednoducho použite silný sací podložky pre maximálne pohodlie, bez nutnosti nešikovný pokus príslušenstvo. Teraz môžete mať všetko okamžite do rúk, keď sprchovacím kútom, bez ohýbanie na podlahe alebo cez dosiahnutie vzdialených poličky alebo skrinky! Šampón, mydlo, kondicionér, sprchový gél, gél na holenie, holiaci strojček, zubná kefka, flanelové, tam je viac, ako dosť priestoru pre všetko! Package zahrnuté: 1 x Teleskopická sprchový kút prvok Kom pakt - 4 police O SPÄTNEJ väzby:

Ak ste spokojní s našimi výrobkami, Pls nám dať 5 Hviezd

Vaša spokojnosť a pozitívna spätná väzba je pre nás veľmi dôležité. Prosím, zanechajte pozitívna spätná väzba a 5 hviezd, ak ste spokojní s našimi tovary a služby. Ak máte akékoľvek problémy s našimi tovar, alebo služby, neváhajte a kontaktujte nás najprv pred odchodom negatívnu spätnú väzbu. My sa budeme snažiť riešiť akýkoľvek problém a poskytovať tie najlepšie služby zákazníkom. Budeme vám pozitívnu spätnú väzbu po obdržaní platby. Ak nie ste spokojný / á s vašou položky, prosím, kontaktujte náš Zákaznícky Servis.

Budeme udržiavať vysoké štandardy dokonalosti, a usilovať sa o 100% spokojnosť zákazníka! Spätná väzba je veľmi dôležité, aby Sme požiadať, aby ste nás kontaktovali bezprostredne PREDTÝM, než ste nám, neutrálny alebo negatívny spätnú väzbu, aby sme mohli uspokojivo riešiť vaše problémy.

To je nemožné, riešiť problémy, ak nevieme o nich ! PLATBY:

1. Akceptujeme Alipay, Západ Únie, TT. Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor ESCROW.

2. Platba musí byť uskutočnená do 3 dní od objednávky.

3. Ak nemôžete pokladňa bezprostredne po aukcii zatvorte, prosím, počkajte niekoľko minút a skúste to znova Platby musia byť ukončené do 3 dní. O PREPRAVE:

1. DOPRAVA PO CELOM SVETE. (S výnimkou niektorých krajín, a APO/francúzskej polynézie)

2. Objednávky, ktoré boli spracované včasné po zaplatení overenie.

3. My len loď na potvrdenej objednávky adresy. Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu.

4. Obrázky uvedené nie sú skutočné položky a sú pre referenčné účely.

5. SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky. Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin.

6. Ak ste nedostali vašu zásielku v lehote, prosím, kontaktujte nás. Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď. Naším cieľom je spokojnosť zákazníka!

7. Vzhľadom na stav skladu a časové rozdiely, sme sa vybrať na odoslanie položky z nášho prvého k dispozícii sklad pre rýchle dodanie.

8. Sme predávajúci nie je zodpovedný za dovozného cla, kupujúci je zodpovedný za to. Všetky spory spôsobené je to nerozumné.

9. BR kupujúci uveďte prosím cpf alebo cnpj, bude to pre vás lepšie, aby si to rýchlejšie. vďaka VRÁTIŤ A VRÁTENIE:

1. Máte 7 dní, kontaktujte nás a 30 dní na vrátenie to od dátumu jej prijatia. Ak táto položka je vo vašom vlastníctve viac ako 7 dní, považuje sa to používa a MY VÁM NIE je PROBLÉM VÁM VRÁTENIE peňazí ALEBO VÝMENU. Nie sú ŽIADNE VÝNIMKY! Prepravné náklady, je medveď tak sa predávajúci a kupujúci v pol.

2. Všetky vrátený tovar MUSÍ BYŤ v pôvodnom obale a MUSÍTE nám POSKYTNÚŤ prepravné číslo zásielky, konkrétny dôvod pre návrat, a vaša po#.

3. Vrátime vám PLNÚ VÍŤAZNÁ cenová PONUKA, po prijatí položky v jej pôvodnom stave a obale so všetkými súčasťami a príslušenstvom v cene, PO OBOCH Kupujúci a Predávajúci zrušiť transakciu z www.projekt-psa.sk. ALEBO môžete vybrať, či sa majú náhradu.

4. Budeme znášať všetky náklady na prepravu, ak prod u ct(y) je (sú) nie, ako inzeroval.

Štítky: hecare kúpeľňa organizátor, kúpeľňa shelv, mikrovlnná skladovanie, V kúpeľni polica, oka organizátor sprcha, 108 malá, pre kúpeľ a sauna, etagere skladovanie, grohe sprchy rack, kúpeľňa ružová
Počet Vrstiev Štyri Triedy
Číslo Modelu Polica Police
Pôvod CN(Pôvodu)
Polica Materiál Z Nehrdzavejúcej Ocele
Druh Kúpeľňa Police
Inštalácia Štýl Typ Podlahy
Názov Značky Aramox
Certifikácia ŽIADNE
Materiál Z Nehrdzavejúcej Ocele
Držiteľ Povrchovej Úpravy Leštené
Namontované KÚTIK

Napísať recenziu

1 Ks Nehrdzavejúca Oceľ 4 Tier Teleskopická Kúpeľni Rohová Polica Police Sprcha Caddy Skladovanie Kúpeľňa Police Vaňa Príslušenstvo

1 Ks Nehrdzavejúca Oceľ 4 Tier Teleskopická Kúpeľni Rohová Polica Police Sprcha Caddy Skladovanie Kúpeľňa Police Vaňa Príslušenstvo

0 Recenzie
€11.91

Tento obchod predáva dobre Popis Názov Položky : Kúpeľni Rohová Polica Typ Inštalácie: Nechtov Namontované Povrchová Úprava: Leštený/Black/Gold/Biela Materiál: Nerezová Oceľ Vezmite Prosím Na Vedomie: ---Vzhľadom na strane opatrenie, veľkosť môže

0 Recenzie
€22.03

Poznámka Predtým, ako Kúpiť: Aby sa zabránilo prísť pre nás oboch, venujte prosím chvíľu, aby si prečítajte nižšie predtým, než môžete umiestniť objednávky: 1, Prepravné Škody. Okolo 1% pozemky sa poškodeného na ceste. to sa nedá vyhnúť . Ak sa vám prijaté poškodené

2 Recenzie
€8.81

Popis výrobku: *1. Vyrobené z ABS materiálu, chrome-zinkované, nie je ľahké hrdze, trvanlivé. Na zapustené dizajn je navrhnutý pre odvodnenie a udržuje úložný stojan suché a čisté. *2. Pracky dizajn, jednoduchá inštalácia, nie je potrebné pre vŕtanie a lepidlo.

2 Recenzie
€33.98

Platby: -Akceptujeme nasledujúce spôsoby platby: -Kreditné Karty, VISA, Banky do Banky, bankovým prevodom, Western Union a tak ďalej. -Všetky platby uskutočnené na www.projekt-psa.sk sú spracované Alipay. Doprava: -Prosím venujte viac pozornosti

Súvisiace produkty