MiNi Monitor Psa, Mačky GPS a-gps Sledovanie GSM Lokátora Tracker Rastreador Detí Auto IOS Android APLIKÁCIE na Platforme Online Sledovať Zariadenia

Nový produkt

Skladom

1000 položky

€30.60

14492

Nové MiNi Monitor Psa, Mačky GPS a-gps Sledovanie GSM Lokátora Tracker Rastreador Detí Auto IOS Android APLIKÁCIE na Platforme Online Sledovať Zariadenia

Nový Najmenšiu Veľkosť a nízka hmotnosť Tracker pre vášho Psa Mačku.Pracuje na základe existujúcich GSM/GPRS a GPS satelitov na tomto výrobku môžu lokalizovať a monitorovať akékoľvek vzdialené ciele prostredníctvom SMS alebo internetu.

Funkcie: GSM quad-band frekvencie.

Reálnom čase sledovanie SMS/GPRS

Low battery alarm;

Geo-plot alarm ;

Pridať Inteligentný úsporný Režim úspory energie

Pridať GPS história záznam trasy, môžete v reálnom čase zobraziť na mape Google

Pridať funkcia a-gps,prijímať signál GPS rýchlejšie

Pridať vstavanú pamäť pre uloženie

Špecifikácie: Dim.: 60*34*19 MM

Hmotnosť: 38 g

Siete: GSM/GPRS

Kapela: 850/900/1800/1900Mhz

GSM čip: MT6261D

GPS čip: Ublox 7020

GPS citlivosť: -159dBm

GPS presnosť: 5 m

Čas Najskôr Opraviť: Studenej stav 45s

Teplé stav 35s

Horúce stavu 1s

Pracovné napätie: 5V

Batéria: Zdaniteľná premenlivé 3,7 V 800AM

Skladovanie Temp.: -40°C do +85°C

Prevádzka Temp.: -20°C až +55°C

Vlhkosť: 5%--95%, nekondenzujúca

Platforma

Web Odkaz:

APLIKÁCIA: Scan Platformu Odkaz QR kód Na stiahnutie

Používateľ: ID číslo

Heslo: 123456

Balenie obsahuje:

1 x GPS Tracker

1 x USB Kábel

1 x Pet Golier

1 x Manuál

1. DOPRAVA PO CELOM SVETE.Normálne sme všetky použitie Swiss post s sledovacie číslo. Normálne dodacia lehota je 20-60days,brazília možno majú nejaké zbytočného odkladu Colná kontrola.Kupujúci je krajina, colné poplatky alebo povolení sami.Ak Balík dorazí Kupujúci ciel,Kupujúci neplatia dane alebo zmazať vrátiť alebo stratené,nemôžeme poskytnúť žiadne náhrady.Skontrolujte prosím pred urobiť poriadok.

2. Objednávky, ktoré boli spracované včasné po zaplatení overenie.

3. My len loď na potvrdenej objednávky adresy. Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu.Ruský Objednávka musí withFUll Meno.

4. Obrázky uvedené nie sú skutočné položky a sú pre referenčné účely.

5. SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky. Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin.

6. Ak ste nedostali vašu zásielku do 30 dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás. Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď. Naším cieľom je spokojnosť zákazníka!

7. Vzhľadom na stav skladu a časové rozdiely, sme sa vybrať na odoslanie položky z nášho prvého k dispozícii sklad pre rýchle dodanie.

1.Máte 7 dní, kontaktujte nás a 30 dní na vrátenie to od dátumu jej prijatia. Ak táto položka je vo vašom vlastníctve viac ako 7 dní, považuje sa to používa a MY VÁM NIE je PROBLÉM VÁM VRÁTENIE peňazí ALEBO VÝMENU. Nie sú ŽIADNE VÝNIMKY! Prepravné náklady, je medveď tak sa predávajúci a kupujúci v pol.

2. Všetky vrátený tovar MUSÍ BYŤ v pôvodnom obale a MUSÍTE nám POSKYTNÚŤ prepravné číslo zásielky, konkrétny dôvod pre návrat, a vaša po#.

3. Vrátime vám PLNÚ VÍŤAZNÁ cenová PONUKA, po prijatí položky v jej pôvodnom stave a obale so všetkými súčasťami a príslušenstvom v cene, PO OBOCH Kupujúci a Predávajúci zrušiť transakciu z www.projekt-psa.sk. ALEBO môžete vybrať, či sa majú náhradu.

4. Budeme znášať všetky náklady na dopravu v prípade, ak produkt(y) je (sú) nie, ako inzeroval.

1.6 mesiacov Výrobca je obmedzená Záruka za chybné položky (s výnimkou položiek, poškodené a/alebo zneužité po prijatí). Príslušenstvo dodávané s 1-mesačná záruka.

2. Chybný tovar MUSÍ BYŤ oznámené a vrátil sa do záručnej doby (a v pôvodnom obale, ak je to možné). Musíte povedzte nám, čo vada, a povedzte nám vaše číslo objednávky. NIE SME OPRAVIŤ ALEBO VYMENIŤ POLOŽKY S UPLYNUTOU PLATNOSŤOU ZÁRUKY.

Súhlasíte, že všetky vyššie uvedené politiky po objednaní na www.projekt-psa.sk!

Budeme udržiavať vysoké štandardy dokonalosti, a usilovať sa o 100% spokojnosť zákazníka! Spätná väzba je veľmi dôležité, aby Sme požiadať, aby ste nás kontaktovali bezprostredne PREDTÝM, než ste nám, neutrálny alebo negatívny spätnú väzbu, aby sme mohli uspokojivo riešiť vaše problémy.

To je nemožné, riešiť problémy, ak nevieme o nich!

Produkt Viac

USA $ 38.99 / Cena

USA $ 55.99 / Cena

USA $ 40.99 / Cena

USA $ 42.99 / Cena

USA $ 55.99 / Cena

USA $ 69.99 / Cena

USA $ 32.48 / Cena

USA $ 38.99 / Cena

USA $ 51.99 / Cena

USA $ 48.99 / Cena

USA $ 35.99 / Cena

USA $ 38.99 / Cena

Štítky: robbot, disney tv, mini mobilný gsm, agp 8x adaptér, hovor nálepky, pes sledovacie zariadenie ťažná, tracker vehicl, gps tracker st 901, mačka gps tracker, ZX620
Špeciálne Funkcie Nepremokavé
Použitie 3 gps tracker mačka
gsm 850/900/1800/1900Mhz
Nepremokavé IPX6
Výdrž Batérie 30 Hodín & Up
Veľkosť Obrazovky Do 2 Palcov
GPS typ GPS Tracker
Názov Značky BARTUN
Moc Von 5V
Názov Modelu BT-TK200
Platforma ZADARMO
Využitie 2 GPS Tracker
Položka Veľkosť 60*34*19 mm
Gps Modul Áno
Batérie Vstavaný
Použitie 1 pet gps tracker
GPS Geografickej Polohy Európa
Napätie 5V
Sieť GSM/GPRS
SIM 2G SIM

Napísať recenziu

MiNi Monitor Psa, Mačky GPS a-gps Sledovanie GSM Lokátora Tracker Rastreador Detí Auto IOS Android APLIKÁCIE na Platforme Online Sledovať Zariadenia

MiNi Monitor Psa, Mačky GPS a-gps Sledovanie GSM Lokátora Tracker Rastreador Detí Auto IOS Android APLIKÁCIE na Platforme Online Sledovať Zariadenia

0 Recenzie
€34.74

IPX7 Vody-dôkaz TrackerT19 JASNÉ LED,viditeľné z vzadu a po stranách 1. Naše tento T19 Bicykli Tracker môžete pracovať iba s 2G sieť GSM,nepodporuje 3G, 4G, alebo 5G siete.Ak váš 3G, 4G SIM KARTY, môžete tiež podpora 2G siete, potom to je ok, ak chcete použiť.Ale ak vaša

1 Recenzie
€20.41

Funkcie: Jones-WK 1. hlasitosť je ultra-malé, GPS je umiestnený na vzdialenosť do 10 metrov, a môže byť umiestnený na celom svete. 2. hovor je jasné, diaľkové ovládanie. 3. počítači, mobile APP zobraziť dieťa a výhodné. 4. nastavenie konta

0 Recenzie
€30.80

Upozornenie: 1. OBD2 zariadenia nie sú kompatibilné s postupujte podľa vozidlá: 2. Olej a elektriny miešanie, diesel poháňané auto, Pick up, SUV, ORV. 3. Nižšie špeciálne autá nie podpora: P12 Hlavné Funkcie: 1. K dispozícii pre autá s OBD2 a EUOBD

Súvisiace produkty