(500 Metrov) 3/8" 1 cm 10 mm Organza Páse s nástrojmi Transparentné Nylonové Pásky Luky, Takže Svadba Vianočný Večierok Darčeka Karty Dekorácie

Nový produkt

Skladom

1000 položky

€18.35

1. [ Product Name] : Priehľadná Organza Páse s nástrojmi (vyrobené z nylonu) , tento materiál je mäkký a tenký.

2. [Šírka] : 10 mm (=3/8 palca)

3. [Množstvo] : 1 rolka=500 metrov (asi 450 metrov)

4. [ Farba] : ako je znázornené na obrázkoch.

5. [ Aplikácia] : pe rfect pre darčekové balenia, ručne vyrábané karty, plavidlá, projekty, svadobné tlačoviny a mnoho ďalších.

6. [ Teplá Notice] : Kvôli svetelný efekt a rôznych obrazovkách, farby sa môže mierne líšiť. A v dôsledku rôznych výrobných šarží, môže mať tiež mierne farebné odlišnosti. Ak potrebujete, aby zodpovedali farby, opýtajte sa nás. Toto je veľmi dôležité, úprimne dúfam, že budete mať šťastný nakupovanie, ale nechceme sa dostať negatívna spätná väzba hovorí o farebný rozdiel. Takže, ak existuje akékoľvek pochybnosti, prosím, potvrďte s nami prvý. Vďaka!!!

1. Vaša objednávka bude odoslaná v priebehu 2 dní, väčšinou to bude odoslaný druhý deň po zaplatení.

2. Dodacia lehota NIE je pod našou kontrolou. Prosím, láskavo nenechávajte negatívna spätná väzba pre akékoľvek oneskorenie v dôsledku vyššej Moci, ako napríklad zlé počasie, štrajk, colné odbavenie procesu atď. Ak musíte umiestniť urgentnú objednávku, prosím kontaktujte ma PRED nákupom, tak aby som mohol vyskúšať, čo môžem urobiť.

3. NIE sme zodpovední za vyzdvihnutie tovaru alebo zaplatenie zaplatené clá a dane pre zásielky, prosím obráťte na vášho miestneho colnej politiky.

4. NIE sme zodpovední za stratené alebo akékoľvek poškodenie spôsobené nesprávnym doručovaciu adresu. Prosím, uistite sa, že váš Ali-Express dodaciu adresu je správne, keď ste vyskúšať.

1. Prosím, láskavo nám dať 5 HVIEZD a pozitívnu spätnú väzbu, ak ste spokojní s našimi výrobkami a služby. Vaša spokojnosť je naším autom pokroku.

2. Ak z nejakého dôvodu máte pocit, že nám nízke hodnotenie skóre alebo neutrálny alebo negatívny spätnú väzbu, prosím, kontaktujte nás najskôr, budeme sa snažiť vyriešiť tento problém.

Ďakujeme, že ste!!!

Štítky: kartónové darčekovej krabičke so stuhou, gáza runner, bodka a rámček, roll svadbu, luxusné box s lukom, big box so stuhou, čierna skrinka s lukom, gáza tabuľka, modrá organza, luk box
Technics ŽIADNE
Súbor Typ No
Šírka 3/8"
Veľkosť 10mm
Typ Veľkoobchod No
Štýl Priehľadná organza
Použitie Dekorácie
Balenie QTY 500 metrov/roll (450 metrov)
farba White.Čierna,Ružová, Červená, Fialová, Modrá, Oranžová, atď
Pôvod CN(Pôvodu)
Materiál 100% Nylon
Textílie Typ Organza
vzor Jednofarebné
Číslo Modelu 4CAA10
Aplikácia DIY remeslá

Napísať recenziu

(500 Metrov) 3/8

(500 Metrov) 3/8" 1 cm 10 mm Organza Páse s nástrojmi Transparentné Nylonové Pásky Luky, Takže Svadba Vianočný Večierok Darčeka Karty Dekorácie

0 Recenzie
€8.14

Pls vybrať správny kód položky a veľkosť!!! ​ O VLASTNÉ NÁVRHY: môžeme robiť zvyk, aby na páse s nástrojmi,živice, atď ... nízkou min a najlepšiu cenu, ak si objednáte min pre svoje vlastné návrhy, bude exkluzívne,viac detailov, pls kontaktujte nás.

0 Recenzie
€7.54

Ak potrebujete akékoľvek iné veľkosti,kontaktujte nás! Environmentálny Certifikát: OEKO-TEX 100 Použitie Výrobku Vo veľkej miere používajú na balenie darčekov,kvet,luky,taška reťazec,hračky,obuv,bytový textil,Odevy,spodná bielizeň,doplnky,odev, dekorácie,svadobné

0 Recenzie
€4.72

[name] Ultrazvukové Stlačené Láska Organza Priesvitnú Pásku [SKU] 7526 [šírka] 2,5 cm(vrátane srdca okraj) [balenie] 15meters/roll [aplikácia] Valentína,Svadbu,Kvet,Hotel,Darčekové Balenie,DIY Plavidlá

Súvisiace produkty