Jeatone Tuya smart WIFI 7"palcový IP zvonček intercom video Monitor podporu IC Karty;Heslo Pre veľké budovy 8771287202S-K

Nový produkt

Skladom

1000 položky

€90.68

€161.93

Výhody SIP série:PoE napájanie zariadenia

1.Zjednodušenie kabeláže a ušetriť mzdové náklady

Použite sieťový kábel na prenos dát a napájanie súčasne,POE nízka potreba drahé dodávky energie a čas potrebný na inštaláciu napájania,môže pomôcť ušetriť náklady a čas.

2.Bezpečné a pohodlné

PoE bude len napájania zariadenia, ktoré potrebuje silu。Iba vtedy, keď je pripojené zariadenie, bude tam napätie v Ethernetový kábel.To môže pomôcť eliminovať riziko úniku.

3.Ľahko spravovať na diaľku

Môžete sledovať a ovládať zariadenie pomocou Simple Network Management Protocol (SNMP),, Ako je prenos dát。to môže pomôcť, aby diaľkové ovládanie rýchlo, bez mrazu.

Upozornenie:

Naše Produkty Len Dobre Spolupracuje S Našou Vlastnou Komunikačný Systém. V Súčasnej Dobe. Mohli By Sme Nie Je Záruka, Že By Mohli Byť Kompatibilné S Inými Značky Krytý Monitor/Vonkajšie Kamery. Ak Sa Potrebujete Pripojiť Iný Systém ,Nás Prosím Kontaktujte Technickú Podporu, Pred Nákupom.

SIP série multi-function video komunikačný systém

(Pre Veľké Budovy)

Nová éra inteligentných domov,Voľný tuya smart app,Prevádzkovať a monitorovať, viac pohodlia kedykoľvek akékoľvek kdekoľvek

1.Po stiahnutí Tuya app, môžete pripojiť zariadenie na monitorovanie na váš smartphone za menej ako dve minúty.Operácia je jednoduché a bezpečné.

2.Bez ohľadu na to, kde sa nachádzate v domácej alebo aj v zahraničí, môžete ľahko odpovedať na zvonček na diaľku a monitorovanie vonkajšieho prostredia.

3.Tento trend budúcnosti technológie, zdarma vaše ruky, a teraz pomocou mobilného telefónu na ovládanie celého domu inteligentné domáce spotrebiče!

4.Podpora pre vloženie 32G karty pre nahrávania, film a upgrade.

Podpora mobilného telefónu alebo tabletu, stiahnuť Tuya smart app;3G/4G/5G alebo wifi pre viacerých sieťach

1.Multi-dimenzionální spojenie môžete použiť na uvedomiť, inteligentný telefón na akomkoľvek zariadení.Vrátane aplikácie spojiť s vonkajšie jednotky;vnútorná jednotka spojiť s vnútorná jednotka;Vnútorné spojenie s vonkajšie jednotky;Vnútorné spojenie s vonkajšie jednotky;Aby sa komunikácia rýchlo a bez prekážok.

2.Mobilné telefóny a tablety len potrebné na pripojenie k 3G/4G/5G alebo wifi viacero sietí na synchronizáciu vnútornej jednotke kedykoľvek.

Podpora mobilného telefónu namiesto dohľadu stroj na odomknutie

Ak návštevník stlačí zvonček, mobilný telefón a na monitore sa zobrazí synchrónne. Hostiteľ dokáže používať mobilný telefón na monitorovanie vonkajšieho prostredia a odomknúť hosťa.

Tam je teplý hlasových pokynov pre dvere stroj odomknúť dvere, dáva hosťom pocit intimity

Po hosť odomkne monitorovanie stroj, tam bude zvukové upozornenie, keď sa dvere telefón je odomknutý: "dvere sú otvorené, prosím, prísť !"

Viacúčelový stroj, režim hodín

1.Monitor je nielen krytý monitor, ale tiež jasné, elektronické hodiny a elegantné umelecké diela.

2.Pri prevádzke je viac, bude stáť v režim hodín na 1 minútu, a potom sa automaticky vypne na ochranu obrazovky život.

3.Elegantné umelecké diela.Dizajn je jednoduché a elegantné telo ,kovové dosky je nádherné a trvalé.

Dotykový displej systému

Modernizované verzie dotykový displej systému je jednoduchšie pracovať, a deti budú tiež vedieť, ako ju používať.

Multi-jazyky Ponuky OSD

Na základe širokú škálu užívateľov po celom svete, sme starostlivo upravený 12 jazykov, aby spĺňali použitie návyky zákazníkov v rôznych krajinách.

IP65 vodeodolný, prispôsobiť sa extrémne teplotné rozdiely, nie je ovplyvnený počasím

1.Výrobok môže fungovať ako obvykle v mnohých zložitých prostredí vonku, vlhkosť, dážď, plieskaníc, sneh, vysoké teploty.

2.IP65 vodeodolný:Na vzduchotesnosť je dobré, vonkajšia jednotka je vybavená gumové tesnenie prsteň, ktorý môže zabrániť prachu, vode a vlhkosti.

3.prevádzková teplota:-40~50,Môže fungovať normálne v extrémne vonkajšie teploty.

110 stupeň super široký uhol, zorné pole je širší ako ten starý

de-uhol objektívu má veľký zorný uhol, ktorý môže získať väčšie zobrazenie rozsah a urobiť monitorovanie uhol pohľadu širšie.

High-definition kamery, noc infračervené monitorovanie

1).Infračervené monitorovanie môžu jasne vidieť, vonkajšie prostredie, dokonca aj v noci, monitorovanie chráni vašu bezpečnosť.

2).1.0 MP vysokým rozlíšením, môžete sledovať každý detail jasnejšie.

Vybavenie podrobnosti

Multi-angle Produktu Špecifikácia-Monitor 87709 Monitor 7" TFT dotykový displej Rozmer 151mm*226mm Rozlíšenie (1024H)*3(RGB)*600(V) Pamäť vstavanej Pamäte Môžete Uložiť 86 Obrázkov, Podpora Externých Max.32GB SD Karta Pripojenie Režim CAT5/CAT6 kábel siete Komunikačný Režim, 2-pásmový intercom Zanechať Správu Čas 30s/60s/90s voliteľné Diskusia, Trvanie Max.180s Zvonenie na Mieru supporyed Napájanie Dodáva POE switch/Externé Napájanie DC 12V; Standby:3W; Práca:5W Materiál, Drôt Kreslenie Hliníkové Prípade, Prevádzková Teplota -10°C +60°C Montáž Povrchovú montáž kapacita Systému 10indoor jednotiek+6 vonkajšie jednotky+6camera Produktu Špecifikácia-Vonkajšie Model 87202S-K, Rozmer 365.00 mm*140.00 mm Fotoaparátu, Snímača 1.0 MP Zobraziť Uhol 110° Nočné Videnie IR Svetlo, 3ks IR Led Pripojenie Režim CAT5/CAT6 sieťovú kábel Napájací zdroj napájaný Z Krytý Monitor/ Interné napájanie príkon Max 200mA. Elektronický Zámok Podpora Príslušenstvo Daždi kryt+uhol bracker Prevádzková Teplota -40°C +50°C Vodeodolné IP65 Montáž Povrchovú montáž

Štítky: android endoscop, hikvision intercom, siku hračka, tunya video zvonček, dvere telefón, monitor pc, Intercom, oem ip interkom, ho meradle, zvonček video tuya
Inštalácia Montáž Na Stenu
Pamäť Podpora Max. 32G SD Kartu
Spôsob Pripojenia Káblové
Číslo Modelu P202S-K1M709S1-87
Rozlíšenie 1280*720
Certifikácia ROHS
Typ Pripojenia Bezdrôtové
Zdroj Napájania Vonkajšie Zvonček Napájaný obrazovke
Súprava Konfigurácia Jeden na jedného videa doorphone
Riadenie Prístupu Induktívne Karty
Materiál Drôtu, Kreslenie Hliníkové Prípade
Pôvod CN(Pôvodu)
Druh intercom systém
Pozorovací Uhol (°) 110
Displej Typ farba
Samrt Domov Rozhranie Áno
Nepremokavé IP65 Hliníkový Panel
Fotoaparát typ Snímača CMOS
Intercom Režim Hands-free Dual komunikácie
Video Jazykoch 12 jazykoch
Názov Značky JEATONE
Rozhovor Trvanie 120s
IP Kamera Rozhranie Áno
Podpora 2 hovor panel + mnoho krytý monitory+ 10 ip kamery
Veľkosť Displeja 7
Veľkosť Monitor
Prijatie Režim Hands-free
Zóna Vstup 8
Snímač Fotoaparátu CMOS 1.0 Megapixelová
Zvonček Áno
Fotoaparát farba
Moc 220V
Objem Nastaviteľné
Snímač Veľkosť(Palce) 1/3
Technológia Digitálne

Napísať recenziu

Jeatone Tuya smart WIFI 7

Jeatone Tuya smart WIFI 7"palcový IP zvonček intercom video Monitor podporu IC Karty;Heslo Pre veľké budovy 8771287202S-K

2 Recenzie
€85.38

Upozornenie: Naše Produkty Len Dobre Spolupracuje S Našou Vlastnou Komunikačný Systém. V Súčasnej Dobe. Mohli By Sme Nie Je Záruka, Že By Mohli Byť Kompatibilné S Inými Značky Krytý Monitor/Vonkajšie Kamery. Ak Sa Potrebujete Pripojiť Iný Systém ,Nás Prosím Kontaktujte

0 Recenzie
€31.25

7 palcový Video Dvere, Telefón, Intercom Systém, 1 Vonkajšie jednotky(Fotoaparát zvonček) + 1 vnútorná Jednotka (Monitor) Vynikajúci Výkon ● 7 TFT LCD Farebný displej ● Super Slim dizajn ● 12 Zvonenia pre výber ● Hands-free komunikačný ● Dvere odpovede, krytý monitorovanie

0 Recenzie
€205.82

Welcome to SUNFLOWERVDP professional video intercom system unit /Access control system factory store. All video door phone intercom system and access control system come from our factory! We have strong technic and engineer supporting! ​We have the video showing about the products works

0 Recenzie
€78.30

Upozornenie: Naše Produkty Len Dobre Spolupracuje S Našou Vlastnou Komunikačný Systém. V Súčasnej Dobe. Mohli By Sme Nie Je Záruka, Že By Mohli Byť Kompatibilné S Inými Značky Krytý Monitor/Vonkajšie Kamery. Ak Sa Potrebujete Pripojiť Iný Systém ,Nás Prosím Kontaktujte

Súvisiace produkty