Červená Modrá Bicyklov Svetla USB Nabíjateľné 5 Režimov Super Svetlé COB LED Cyklistické Zadných koncových svetiel Svetlá na Bicykel, USB Kábel, Držiak

Nový produkt

Skladom

1000 položky

€3.44

€5.46

Funkcie:

Postavené s super jasné LED COB

Kompaktná veľkosť, nízka hmotnosť, dážď nepremokavé dizajn

Puzdro vyrobené zo 100% nových PC+ABS materiál, počasie a používať znesiteľné

600mAH lítiová batéria

Vybavené gél popruh, širokú škálu aplikácií

Jednoduchá inštalácia bez zapojenia žiadne nástroje

Špecifikácie:

Zdroj svetla: LED čip KLASU

Svetelný Výkon: Max.120LM

Farba: Červená/Modrá

Režim: 5 režimov (Dual typ farby: Červená/Modrá)

Prepínač: Stlačte tlačidlo

Batéria: Lítium-600mAH batérie (Objem podvádzanie odsúdila )

Poplatok: 5V 1A max. O 2 hodiny na plné nabitie

Ochranou proti vniknutiu vody: IPX6, dažďovej vody dôkaz

Materiál: PC & ABS plastové púzdro, elektronické zariadenia

Hmotnosť netto: O 35grams

Veľkosť: Cca.72*21*22 mm

Upozornenie:

Nenabíjajte nad 5V 1A, alebo batérie budú poškodené

Nepozerajte sa na alebo žiariť svetlo priamo do očí

Uchovávajte mimo dosahu Detí

Poplatok svetlo v čase, keď úroveň nabitia batérie nízka alebo vypnutá

Nepoužívajte vo vode. NIKDY hodiť toto svetlo do ohňa

Balenie:

1 X Svetlo Na Bicykel

1 X USB Kábel

1 X Držiak

1. Všetky položky bude dvakrát skontrolované a dobre zabalený pred odoslaním. Položky

bude odoslaný do 3-7 pracovných dní po zákazníkom zaplatiť objednávku. Pretože máme tisíce, aby everydays. Musíme zariadiť zásielky jednej objednávke do jednej objednávke. Pošleme na produkty čo najskôr.

2. My len loď na Potvrdenej objednávky adresu.Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu.

3. To zvyčajne trvá asi 20-60 pracovných dní na doručenie zásielky na miesto určenia(pre vzdialených oblastiach,to môže trvať trochu dlho).Medzitým si môžete vybrať DHL Express skrátenie prepravného času, ak potrebujete, aby urýchlene.

4. Ak nechcete prijímať objednávky do 60 pracovných dní,prosím neváhajte a kontaktujte nás pred odchodom negatívnu spätnú Väzbu,budeme sa snažiť pomôcť vám vyriešiť problém.

1. Ak nie ste spokojní s položku,ktorú ste dostali, vráťte ho vrátiť do 10 dní na výmenu alebo peniaze späť.Prosím, kontaktujte nás skôr, než vám to vrátiť.

2. Všetky vrátený tovar musí byť v pôvodnom obale a musíte nám poskytnúť prepravné číslo zásielky a konkrétny dôvod na návrat.

3. Vrátime vám plnú peňazí,upone doručenia položka v jej pôvodnom stave a obale so všetkými súčasťami a príslušenstvom, patrí.

4. Ak položka je poškodený počas prepravy alebo nemožno použiť normálne,prosím, kontaktujte nás na skutočné fotografie z položiek a my vám vrátime peniaze.

Budeme udržiavať vysoké štandardy dokonalosti, a usilovať sa o 100% spokojnosť zákazníka!Vaša spokojnosť je našou prioritou!

I f prijatí objednávky a je v dobrom stave,boli by sme vďační, ak by ste nechať 5-Hviezdy Pozitívne Odozvy na transakciu.

Inak,boli by sme vďační, ak by ste kontaktovať nás pred odchodom 1-Hviezdičkový na 3-Hviezd spätnú Väzbu,budeme mať radosť s cieľom poskytnúť uspokojivé riešenie.

Štítky: bike led smart, Aubtec, stvzo, čierny červený kábel usb, bike led usb, modré svetlo na bicykel, usb, cyklistické svietidlo zadné, 350 lumin svetlo na bicykel, usb, osvetlenie na bicykel, usb, bicycl lampa
Certifikácia ŽIADNE
Číslo Modelu svetlá na bicykel
Pôvod CN(Pôvodu)
Montáž Umiestnenie sedlovka
Zdroj Napájania Batérie

Napísať recenziu

Červená Modrá Bicyklov Svetla USB Nabíjateľné 5 Režimov Super Svetlé COB LED Cyklistické Zadných koncových svetiel Svetlá na Bicykel, USB Kábel, Držiak

Červená Modrá Bicyklov Svetla USB Nabíjateľné 5 Režimov Super Svetlé COB LED Cyklistické Zadných koncových svetiel Svetlá na Bicykel, USB Kábel, Držiak

2 Recenzie
€4.65

body,td,th { font-family: Verdana, Geneva, sans-serif; font-size: 16px; color: #636363; } body { margin-left: 0px; margin-top: 0px; margin-right: 0px; margin-bottom: 0px; } a{ color: #636363; text-decoration: none; } a:hover { text-decoration: none; color: #636363; } a:active { text-decoration:

1 Recenzie
€11.68

Detail Produktu: Značka: Rockbros Režim: 5 režimov Lumen: O 20 lumen Nabíjanie: USB Nabíjateľné Batérie: Nabíjateľná lítiová batéria Vodotesný: Denne vodotesný, Môžete\ \ 't sa namočia Veľkosť: O 3.1*2*4cm Váha: Cca 22g Funkcia:

0 Recenzie
€36.12

Požičovňa bicyklov Svetlometu Nepremokavé 1000 Lumenov MTB Cyklistické Bleskové Svetlo, Predné LED Baterkou Svetlo Power bank Upozornenie Bezpečnostné Svietidlo Funkcie: · 1 * CREE XML2 ako svetelné zdroje, granty až 1000lumen max, jedna z najjasnejších svojho druhu; · Voliteľné

Súvisiace produkty