Slnečné Svetlo RIR Snímač Pohybu Falošné Bullet Bezpečnostné Kamery Tvar Solárne lampy IP65 Nepremokavé Vonkajšie solárne Záhradné Osvetlenie

Nový produkt

Skladom

1000 položky

€10.41

€15.77

Prehľad:

Solar-powered LED svetlo sa používa pre vonkajšie osvetlenie a odstrašujúci účinok pre zlodejov. Napájaný solárnej energie, žiadne externé napájanie potreby, ktoré môžu ušetriť peniaze a energiu. Jednoduchá inštalácia, jedno tlačidlo pre zapnutie a prepínač pracovných režimoch. IP65 vodeodolný triedy, trvalé používanie, hodí sa pre záhrady, garáž, brána, villa steny, a iné krajiny dekorácie.

Funkcie:

Falošné bullet bezpečnostná kamera v tvare solárne záhradné svetlo je určené na zabránenie zločincov, ako aj osvetlenia.

Senzor pohybu, svetla sa automaticky začne pracovať a rozsvieti sa, keď zistí, pohyb v okolí.

Tri pracovné režimy - micro light & indukcia, indukčnosť, a výstražné režimy blesku môžu byť zapnuté.

IP65 vodotesný a prachotesný dizajn, odolné na použitie a bezpečné v rôznych druhoch počasia.

Solar-powered, č elektrickej energie potrebná. Č vedenia sa vyžaduje, montáž na stenu, jednoduchá montáž a prevádzku.

Poznámka: Nabiť na slnku na 6 hodín prvý raz používate. Zapnutie svetla pri prvom použití, potom svetelný senzor kontroly funguje.

Špecifikácie:

Solárny Panel: 5V 1.5 W

Batéria: Rechargable 3,7 V/2200mAh 18650 batérie

LED Korálky: 30pcs

Detekčná Vzdialenosť: 5-8 metrov

Detekčný Uhol: 120 stupňov

Jas: 380LM

Farba Temperasture: 6000-6500k

Čas nabíjania: >6H (slnko čas expozície)

Životnosť: ≥50000H

Max Výkon: 3W

Max. Napätie: 4.2 V,

Min Napätie: 2.8 V

Pracovný Prúd: 30-800mA

Vodotesný: IP65

Materiál: ABS + PC

Položka Veľkosť: 16*8*5.9 cm/6.3*3.15*2.32 v

Položka Hmotnosť: 235g/8.29 oz

Veľkosť balenia: 19.8*8.7*8.0 cm/7.79*3.42*3.15 v

Hmotnosť balenia: 293g/10.33 oz

Zoznam Balíkov:

1 * Slnečné Svetlo

1 * Upevnenie Na Stenu

2 * Dekoratívne Anténa

1 * Taška Skrutiek

1 * Užívateľská Príručka (Po Anglicky / Číňan)

1) akceptujeme Alipay, Západ Únie, TT. Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor ESCROW.

2) Platba musí byť uskutočnená do 3 dní od objednávky.

3) Ak sa nemôžete pokladňa bezprostredne po aukcii zatvorte, prosím, počkajte niekoľko minút a skúste to znova Platby musia byť ukončené do 3 dní.

1. DOPRAVA PO CELOM SVETE. (S výnimkou niektorých krajín, a APO/francúzskej polynézie)

2. Objednávky, ktoré boli spracované včasné po zaplatení overenie.

3. My len loď na potvrdenej objednávky adresy. Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu.

4. Obrázky uvedené nie sú skutočné položky a sú pre referenčné účely.

5. SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky. Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin.

6. Ak ste nedostali vašu zásielku do 30 dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás. Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď. Naším cieľom je spokojnosť zákazníka!

7. Vzhľadom na stav skladu a časové rozdiely, sme sa vybrať na odoslanie položky z nášho prvého k dispozícii sklad pre rýchle dodanie.

1. Máte 7 dní, kontaktujte nás a 30 dní na vrátenie to od dátumu jej prijatia. Ak táto položka je vo vašom vlastníctve viac ako 7 dní, považuje sa to používa a MY VÁM NIE je PROBLÉM VÁM VRÁTENIE peňazí ALEBO VÝMENU. Nie sú ŽIADNE VÝNIMKY! Prepravné náklady, je medveď tak sa predávajúci a kupujúci v pol.

2. Všetky vrátený tovar MUSÍ BYŤ v pôvodnom obale a MUSÍTE nám POSKYTNÚŤ prepravné číslo zásielky, konkrétny dôvod pre návrat, a vaša po#.

3. Vrátime vám PLNÚ VÍŤAZNÁ cenová PONUKA, po prijatí položky v jej pôvodnom stave a obale so všetkými súčasťami a príslušenstvom v cene, PO OBOCH Kupujúci a Predávajúci zrušiť transakciu z www.projekt-psa.sk. ALEBO môžete vybrať, či sa majú náhradu.

4. Budeme znášať všetky náklady na dopravu v prípade, ak produkt(y) je (sú) nie, ako inzeroval.

1. 12 mesiacov Výrobcu obmedzená Záruka za chybné položky (s výnimkou položiek, poškodené a/alebo zneužité po prijatí). Príslušenstvo sa dodáva s 3-mesačná záruka.

2. Chybný tovar MUSÍ BYŤ oznámené a vrátil sa do záručnej doby (a v pôvodnom obale, ak je to možné). Musíte povedzte nám, čo vada, a povedzte nám vaše číslo objednávky. NIE SME OPRAVIŤ ALEBO VYMENIŤ POLOŽKY S UPLYNUTOU PLATNOSŤOU ZÁRUKY.

Súhlasíte, že všetky vyššie uvedené politiky po objednaní na www.projekt-psa.sk!

Budeme udržiavať vysoké štandardy dokonalosti, a usilovať sa o 100% spokojnosť zákazníka! Spätná väzba je veľmi dôležité, aby Sme požiadať, aby ste nás kontaktovali bezprostredne PREDTÝM, než ste nám, neutrálny alebo negatívny spätnú väzbu, aby sme mohli uspokojivo riešiť vaše problémy.

To je nemožné, riešiť problémy, ak nevieme o nich!

Štítky: lampa vonkajšie slnečné, domov, záhrada lampa solárny pohon, duracell solárny snímač pohybu svetla, led snímač pohybu, záhradné lampy, 450LM, nožnicový, sola záhradné osvetlenie, senzor svetla vonkajšie prenosné, solárne lampy
Číslo Modelu Solárne záhradné svetlo
Úroveň Ochrany IP65
Funkcie Solárne lampy
Použitie Tiesňové
Názov Značky Tomshine
Materiál Telesa ABS
Základný Typ ŽIADNE
Napätie 5V
Solárne Typ Lítiová Batéria
Je Žiarovky Zahrnuté Áno
Záruka -
Zdroj Napájania Solárne
Štýl Súčasné
Zdroj Svetla LED Žiarovky
Certifikácia ce
Je Stmievateľné No

Napísať recenziu

Slnečné Svetlo RIR Snímač Pohybu Falošné Bullet Bezpečnostné Kamery Tvar Solárne lampy IP65 Nepremokavé Vonkajšie solárne Záhradné Osvetlenie

Slnečné Svetlo RIR Snímač Pohybu Falošné Bullet Bezpečnostné Kamery Tvar Solárne lampy IP65 Nepremokavé Vonkajšie solárne Záhradné Osvetlenie

1 Recenzie
€9.17

Solárne Nabíjanie LED Reťazec Víla ľahké Nepremokavé Vonkajšie Záhradné osvetlenie, Trávnik lampa Hoilday Strany, Svadobné, Vianočné Dekorácie Produkty Funkcie: 1. Tento nádherný string rozsvieti počas noci, ideálny pre zdobenie vašej záhrady, terasa, trávnik, veranda,

1 Recenzie
€5.33

Funkcie: - IP65 vodeodolný triedy, pre všetky počasie - Svetlé s 20pcs biele LED svetlá - Solárne a úspora energie - PIR snímač a CD noc senzor na detekciu svetla, jas a ľudského pohybu automaticky - Zapnúť počas noci alebo na tmavom priestore

1 Recenzie
€20.82

[xlmodel]-[foto]-[0000] Poznámka : Prosím, použite kód Pin ak chcete zapnúť svetlo pred inštaláciou. Všetky opreating problém, prosím, opýtajte sa s nami. Tam je prepínač vnútri, musíte zapnite ho skôr, než pomocou.Udržať pin 45° a stlačte spínač , budete

3 Recenzie
€3.00

Odrážky: Teplá biela LED je pre vás dosť na osvetlenie vašej terase, dvore, na stenu alebo na záhrade, ktorá je bezpečnejšia pre celú rodinu ísť na prízemí v noci. Solárny schodisko svetlo nemá prepínač, len vytiahnite izolant kartu použiť. Na slnečných

Súvisiace produkty