Pre Huawei Honor Hrať 8A Dotykový displej Digitalizátorom. Displej predné sklo objektívu SanErqi 6.09"

Nový produkt

Skladom

1000 položky

€4.08

Pre Huawei Honor Hrať 8A Dotykový displej Digitalizátorom. Displej predné sklo objektívu SanErqi 6.09"

Údaje 1. Vysoká Kvalita a 1 ročná záruka 2. Testované po jednom a 100% funguje dobre 3. V čase doprava s sledovacie číslo 4. 1 Deň doručenia po platba potvrdená 5. Najlepšie po-servis : budeme snažiť v našich silách, aby slove problém 6. Veľké množstvo skladom ZVOLIŤ NÁS , ŽIADNE ZLÉ OHLASY . Sme profesionálny tím vyskúšať každý dotykový displej na zabezpečenie jeho citlivé a dobre funguje .

Zásielky:

1. Pošleme na pozemky, do 3 dní od kupujúceho platbu je overená www.projekt-psa.sk.

2. Naše ceny nie sú vrátane určenia cla.

3. Budeme zodpovedný za Čína colné problém a kupujúci by mal byť zodpovedný za určenia colnej problém .

Doprava času:

1: Čína Príspevok,je potrebné 15~35 pracovných dní alebo viac.

2: EMS,potrebujete 5~10 pracovných dní.

Záruka:

1. Všetok tovar ponúkame na predaj sú v dobrej kvalite a za prísnych vyšetrenie predtým, ako sú odoslané. Budeme sa snažiť v našich silách, aby sa zabránilo akejkoľvek kvality problém.

2. Sľubujeme, záruka za kvalitu v jednom roku a budeme opravy bezplatne. Volebný lodnej dopravy by hradí zákazník.

3. Vaša spokojnosť našich výrobkov je zárukou. Ak nie ste spokojný s výrobkom, môžete sa vrátiť tovar na výmenu, ale prosím, komunikovať s nami pred vrátiť. Prepravný a manipulačný poplatok je nevratný a zákazník by mal byť zodpovedný za všetky poplatky spojené s vrátením a reshipping. Všetky vrátite tovar musí byť v dobrom stave. Musia byť pod resalable stave. Muži mali chyby nie sú zárukou, ako sú rozbité, poškriabaný a tak ďalej.

Spätná väzba:

1. Ak ste sa uspokojiť s dodávať tovar, prosím, láskavo pomôcť opustiť pozitívnu spätnú väzbu a my vám urobiť to isté pre teba.

2. Staráme sa o naše cenné zákazníkov, a bude sa snažiť riešiť prípadné neočakávané problémy.

3. Ak nie ste uspokojiť s tovarom, prosím, neváhajte nás kontaktovať v čase, a odosielať správy v prvom rade pred odchodom negatívnej spätnej väzby, alebo otvoriť akýkoľvek spor o sos. Budeme sa vždy snažiť vyriešiť problém a žiť až k vašej spokojnosti.

Štítky: prípad pre huawei y7 telefón, kúsok cti 5x, česť 5x mas, prípad p smart, česť 8a dotykový displej l29, displej y7 2019, din česť 8a, honah 8a dotykový displej, česť hrať lcd, stojí česť 8a
Číslo Modelu Pre Huawei honor hrať 8a
Pôvod CN(Pôvodu)
Druh Dotykový Displej
Názov Značky SanErqi
Displej ≥5"
Názov Pre Huawei Honor Hrať 8A Dotykový displej
Kompatibilné Značky Huawei

Napísať recenziu

Pre Huawei Honor Hrať 8A Dotykový displej Digitalizátorom. Displej predné sklo objektívu SanErqi 6.09

Pre Huawei Honor Hrať 8A Dotykový displej Digitalizátorom. Displej predné sklo objektívu SanErqi 6.09"

1 Recenzie
€7.52

5 ks 1:1 Originálne LCD Stredný Rám s Lepiacou Páskou pre iPhone X Xs XR 11 12 Pro Max LCD Predný Rám Rám Náhradné Diely P. S.: na iphone XR 11 len fazeta, je to sklo s rámčekom. v prípade akýchkoľvek otázok, pls kontaktujte nás slobodne, vďaka! Popis: 1.1:1 Originálne

1 Recenzie
€32.90

Dotykový displej LG K50 LM-X520HM Dotykový Displej Sklo Digitalizátorom. Panel Výmenu Snímača opravy dielov 1..otestujeme ju pred odoslaním po jednom 2.Ak potrebujete viac informácií o produkte, kontaktujte ma prosím

1 Recenzie
€6.25

OLPAY 5.5 Nové 100% Mobilný Telefón Dotykový Displej Pre Prestigio Muze H3 PSP3552 PSP 3552 DUO Predné Sklo, Dotykový Senzor Panel Popis: *Kompaktný dizajn a ľahký. *Kvalitné materiály, prvotriedne remeselné spracovanie. *Kvalita:Originál, 100% testovanie a kontrolu pred odoslaním.

0 Recenzie
€18.82

10Pcs/Veľa Dotykové Sklo panel Pre Samsung Galaxy J1 Mini SM-J105F J105 Dotykový Displej Digitalizátorom. Sklo Vlastnosti výrobku: Výrobok typ:4.0 Dotykový Displej (Len na dotykovej obrazovke, nechcem inculded LCD) Vhodný model:Samsung Galaxy J1 Mini SM-J105F J105 Package: 10PCSX

Súvisiace produkty