Pre iPhone 6 6S Plus LCD Full Montáž AAA Kompletný S 3D Sily, Dotyková, Pre iPhone 5S 6Plus Displej Č Mŕtvy Pixel

Nový produkt

Skladom

1000 položky

€16.38

Poznámky k inštalácii ort a porozumenie.Všetko Najlepšie! Láskavo pripomienky :1. Prosím, skontrolujte obrazovku a vyskúšať pred inštaláciou.ak máte akýkoľvek problém,prosím, kontaktujte nás. 2. Prosím, pozorne nainštalovať obrazovku,pretože obrazovka je krehký tovar. Najmä flex kábel. 3. Najprv nás kontaktujte, ak Lcd splnené problémy pred otvorením sporu alebo odchode z negatívnej spätnej väzby. Vďaka za vašu supp ( Dotyk ID Nie Je k Dispozícii ) Toto tlačidlo domov neprichádza s Dotyk ID/Odtlačkov prstov Identifikačnú Funkciu. Potrebujete vymeniť home tlačidlo z pôvodnej obrazovky na tejto zostavy displeja udržať dotyk ID funkcia snímania. Ďakujeme za pochopenie. Hlavné Časti 1 x Pre iPhone, LCD Displej 1 x Tlačidlo Domov 1 x Predná Kamera 1 x Reproduktor slúchadla 1 x Predné Mikrofón 1 x Snímač 1 x Svetelný Senzor, 1 x LCD Kovové Späť Doska 1 x LCD Tepelný Štít POZNÁMKA: Všetky súčasti vyššie sú vopred zmontované. Real foto: iPhone 6 Real foto: iPhone 6s Real foto: iPhone 5s Real foto: iPhone 7G Real foto: iPhone 8G Real foto: iPhone 5G/5S/5C/6 G Real foto: iPhone 6P/6SP/7P/8P

Zásielky :

1 dodaciu adresu: Budeme loď podľa predvolenej adresy budete dávať a prosím, uistite sa, že adresa je správna. Prosím, láskavo poznámka bude extra prepravné náklady, ak adresa je vzdialené jeden. Všetok tovar, vrátane doprava zadarmo, neobsahuje diaľkové dodacie náklady.

2 Faktúry: potvrďte Prosím podrobné informácie o doručenie faktúry, ako je, koľko cenu by sme mali písať o doručení faktúry , koľko prepravu, mali by sme písať na faktúre, ako descripe tovaru atď.

3 Najviac objednávky bude dodaný von do 3-5 pracovných dní po zaplatení potvrdenie. Ak existuje akékoľvek výnimky, budeme vás informovať zanechal správu.

4 Odosielateľa: "Doprava Zadarmo" položka budú zverejnené v Číne Post Air Mail / Čína Príspevok Oridinary Mail, položky môžu byť kontrolované a sledované on-line. Doprava za normálnych okolností trvá 35 až 60 dní. Pre tovar, ktorý nie je doprava zadarmo, alebo ak existuje akékoľvek iné požiadavky na prepravu, prosím, obráťte sa na servis pre ďalší výber len ako DHL, UPS, Fedex, atď. a navyše náklady by mali byť na kupujúceho strane.

5. Keď dostanete tovar prosím skontrolujte, či balík nie je rozbité a tovar je v poriadku. Ak nie je nefunkčné spôsobené zásielky, prosím odfotiť a požiadajte kuriéra prihlásiť. Pomôžeme žiadať náhradu za vás.

6 Dovozné clá, dane a poplatky nie sú zahrnuté v položke cenu alebo poplatky za dopravu. Tieto poplatky sú kupujúceho zodpovednosti. Prosím, informujte sa u svojej krajiny colný úrad určiť, čo tieto dodatočné náklady budú pred ponúkanie/nákup.

Iné Politiky, Ktoré:

1 nie Sme zodpovední za akékoľvek cla alebo dovozu dane.

2 necháme POZITÍVNU spätnú VÄZBU po obdržaní vašej platby. Kontaktujte nás, ak nie ste spokojní s položku po ich obdržaní.

3 Všetky e-maily odpovedáme do 24 hodín. Ak nechcete dostávať náš odpoveď, prosím, láskavo odoslať svoj e-mail a budeme odpovedať vám čo najskôr.

4 Vážne Kupujúci Iba V Tom! Prosím, miesto aby, len ak súhlasíte so všetkými podmienkami.

FAQ :

Otázka: Ako môžem zaplatiť za môj nákup?

Odpoveď: akceptujeme nasledujúce spôsoby platby: kreditnú kartu, alipay,Paypal.

Otázka: Je tam nejaké sledovacie Číslo pre svoj položky?

Odpoveď: Áno, sme loď, na každej objednávke ich Sledovacie Číslo, a môžete si prezrieť zásielku staus na príslušné webové stránky.

Q: Má tento produkt prísť s maloobchodných balíkov?

Odpoveď: Máme vyhlásený za balenie detail na popis jednotlivých produktov, prosím, informujte ho, ďakujeme!

Otázka: som predajcov,chcel by som si kúpiť mnohé kúsky položka, čo je veľkoobchodné ceny?

Odpoveď: Ahoj,vďaka za váš dotaz ako prvý, ak by ste si chceli kúpiť veľké množstvo, prosím, kontaktujte ma vopred,ak tam je veľký priestor pre nás, na budovanie obchodných vzťahov v nadchádzajúcej budúcnosti, dáme vám najlepšiu cenu, vďaka!

Spätná väzba :

Sme úprimní na www.projekt-psa.sk. Všetky naše položky pochádzajú z Číny s vysokou kvalitou. Ak máte akýkoľvek problém, po zobraziť produkty, ihneď nás prosím kontaktujte. Spätná väzba je pre nás dôležité, venujte prosím čas odísť pozitívnu spätnú väzbu, ak ste spokojní s našimi produktov a služieb. Sme guarentee urobiť to isté pre teba. Ďakujem za to, že nám šancu robiť veci práve tým, dobrá komunikácia.

Štítky: displej iphon 7, 6s lcd, iphon 6 plus lcd, apple i phone 6 zobrazenie, hovienka iphone 6, pouchet iphone 6, iphone 6 6s plus lcd, väčšinu iphone 6, accesoris iphone 6, kompletné lcd displej pre iphone 6
farba Čierna alebo Biela
LCD Auta Áno
Displej 3.2"
Kompatibilné iPhone Model 9 Pre Iphone 6s Plus
Kompatibilné iPhone Model 3 Pre Iphone 5
expedičný poplatok ZADARMO
Silný Balík Bublina Tašky+Bublina Komora
Záruka 12 Mesiacov
Model Číslo 1 Pre iPhone 4 4s 5 5 6 6
Kompatibilné iPhone Model 1 Pre Iphone 4S
Kompatibilný Model iPhone 8 Pre Iphone 6 Plus
Druh LCD displej a Dotyková Obrazovka Digitalizátorom.
Položka Stav Nové
Kompatibilný Model iPhone 6 Pre iPhone 6
Funkcie Najlepšia Kvalita a Najlepšie Ceny
Pôvod CN(Pôvodu)
Rozlíšenie Displeja 960x640
Kontrola Kvality 100% všetkých testovaných po jednom
Kompatibilné iPhone Model 13 Pre Iphone 8 Plus
Kompatibilné Značky Apple iphone
Veľkosť 3.5 -5.5 inch
miesto pôvodu Shenzhen, Guangdong, Čína
Komponenty LCD+Dotykový displej s rámom montáž
Kompatibilné iPhone Model 2 Pre Iphone 4
Kompatibilný Model iPhone 12 Pre Iphone 8
Kompatibilné iPhone Model 11 Pre Iphone 7 Plus
Kompatibilný Model iPhone 4 pre iphone 5S
Kompatibilný Model iPhone 5 Pre Iphone 5c
Certifikácia CE
Kompatibilný Model iPhone iPhone 5s
Kompatibilné iPhone Model 7 Pre Iphone 6s
Číslo Modelu Pre iPhone 4 4s 5 5 6
Kompatibilné iPhone Model 10 pre iphone 7
Typ Dotykového Displeja Kapacitný Displej

Napísať recenziu

Pre iPhone 6 6S Plus LCD Full Montáž AAA Kompletný S 3D Sily, Dotyková, Pre iPhone 5S 6Plus Displej Č Mŕtvy Pixel

Pre iPhone 6 6S Plus LCD Full Montáž AAA Kompletný S 3D Sily, Dotyková, Pre iPhone 5S 6Plus Displej Č Mŕtvy Pixel

1 Recenzie
€3.61

Dotykový Displej Pre Lietať IQ445 IQ 445 Dotykový Displej Digitalizátorom. Sklenený Panel Objektív Snímač Capactive Flex Kábel Časti Nástroje Lepidlo Opis: *100% zbrusu nový a vysoko kvalitný *Vyrobené z vysoko kvalitného materiálu *Kompaktný dizajn a ľahký. *Ideálne

1 Recenzie
€7.52

5 ks 1:1 Originálne LCD Stredný Rám s Lepiacou Páskou pre iPhone X Xs XR 11 12 Pro Max LCD Predný Rám Rám Náhradné Diely P. S.: na iphone XR 11 len fazeta, je to sklo s rámčekom. v prípade akýchkoľvek otázok, pls kontaktujte nás slobodne, vďaka! Popis: 1.1:1 Originálne

1 Recenzie
€32.90

Dotykový displej LG K50 LM-X520HM Dotykový Displej Sklo Digitalizátorom. Panel Výmenu Snímača opravy dielov 1..otestujeme ju pred odoslaním po jednom 2.Ak potrebujete viac informácií o produkte, kontaktujte ma prosím

1 Recenzie
€4.69

Dotykový Panel Pre Alcatel One Touch A3 XL 9008 9008X 9008D OT9008 SZ-9008 Dotykový Displej Digitalizátorom. Snímača Sklo Panel Nahradenie Montážne Diely Funkcie: 1.Náhradný diel Pre Alcatel One Touch A3 XL 9008 9008X 9008D OT9008 SZ-9008 Dotykový Displej 2. Dodávaný

Súvisiace produkty