Supersoft Menčester Vankúš 50x50cm Domov Dekoratívne Vankúše s Skrytý Zips Obyčajný Prekladané Hodiť Vankúš 45*45

Nový produkt

Skladom

1000 položky

€3.66

€6.66

Super Mäkké Plyšové Menčester Prekladané Hodiť Vankúš Vankúše pre Pohovka, Pohovky, Posteľ

---Sunbay HomeTextile prináša luxusné a kvalitné domova produktov na svoj každodenný život. Prekladané Menčester vankúš môže nielen chrániť svoje drahé vankúš vložky, ale tiež kombinovať s inými vankúše a nábytok na čerstvý do vášho domova. Zdobenie váš domov s tieto kryty, budete mať útulný obývacia miesto a tiež bude dostávať veľa komplimentov z vašej rodiny a priateľov.

Materiál

High-grade žakárové menčester, koži-priateľský, textílie, cítiť sa pohodlne, veľmi textúrou.

Skrytý Zips

Vysoko kvalitný nylon skrytý zips, skryté dizajn, ľahko odstrániť a umývanie.

Jemné Výroby

Na vysokej úrovni šitie proces, do detailov, šitie, žiadne ďalšie vlákno končí, kvalitný tovar.

Základné Informácie

Názov: Žakárové menčester Prúžok Dekoratívne obliečka na Vankúš Zloženie: Polyester + nylon Farba: 15 farby k dispozícii Množstvo: 1 Ks jeseň vankúš, č vankúš vložiť

Veľkosť Konverzie

45 x 45 cm (18 x 18 palcov) 50 x 50 cm (20 x 20 cm) 55 x 55 cm (22 x 22 cm) 60 x 60 cm (24 x 24 cm) 65 x 65 cm (26 x 26 cm)

Použitie a Návod na Pranie

--Jednoduchá Starostlivosť: pranie v práčke alebo ručné umývanie, udržať teplotu vody do 40 stupňov Celzia. Nechcem byť vystavený na slnku. A nie bleach. --Použitie: Vhodné pre dom a hotel &cafe dekor, posteľ, gauč, spálňa a tak ďalej.

Farby Displeja

Spoločnosť Zobraziť

Zákazník Q&A

Otázka: máte skutočný blízkosti fotografie? Môžem sa pozrieť? Odpoveď: Áno.Máme. Som vám zašle reálny obraz neskôr. Otázka: Ako prispôsobiť výrobky iných veľkostiach? Odpoveď: kontaktujte náš služby zákazníkom priamo. Otázka: Čo logistiky sa používa na dodávky? Odpoveď: Položky sú dodávané podľa www.projekt-psa.sk Štandardná Doprava, Čína Príspevok Air Mail, ePacket, YanWen Špeciálnu Linku, dosiahnuť väčšina krajín v rámci 10 až 35 pracovných dní. Čas dodania závisí od destinácie a iných faktorov, to môže trvať až 60 dní. Ak chcete získať položka rýchlejšie, prosím, kontaktujte nás platiť ďalšie náklady na dopravu, ponúkame vám nasledujúce rýchlejšie a lacnejšie poštovné spôsobmi: UPS, DHL, Fedex, TNT, DEPX, EMS. Prostredníctvom týchto spôsobov, ako môžete získať položka asi do 5-7 pracovných dní. Otázka: Ako na vrátenie tovaru a vrátenie peňazí? A:, vrátime kupujúci, ak je problém s kvalitou produktu. Nemusíte tovar vrátiť v tomto prípade.

Späť na úvodnú

Priateľské Pripomienky

-Veľkosti výrobku je taška, veľkosť obliečka na vankúš, tam bude 1-2cm chyba v ručné meranie. -Tento produkt je prijaté druhu. Vzhľadom na osvetlenie dôvodov a rôzne efekty zobrazovania rôznych monitory, skutočná farba sa môže líšiť od produktu obrázok. -Ďakujem za pochopenie a podporu.

Štítky: kabát plyšové, kožušiny vankúš 40x40cm, kustuv vankúš, pilows kryt, umelecké dekoratívne vankúše, vankúš 4540, cussion, home decor, Cartoon vankúš, zahŕňa de dekoračné vankúše na pohovke
Technics Tkané
Číslo Modelu Vankúš
Veľkosť 450 mm*450 mm
Pôvod CN(Pôvodu)
Tvar Námestie
type1 Dekoratívne Hodiť Vankúš
Súbor Typ No
Použitie dekoratívne vankúše pre obývacia izba
Funkcia Jesenné Dekorácie
Vzor Typ prekladané
Štýl Žakárové
vzor Obyčajný Farbená
Materiál 100% Polyester

Napísať recenziu

Supersoft Menčester Vankúš 50x50cm Domov Dekoratívne Vankúše s Skrytý Zips Obyčajný Prekladané Hodiť Vankúš 45*45

Supersoft Menčester Vankúš 50x50cm Domov Dekoratívne Vankúše s Skrytý Zips Obyčajný Prekladané Hodiť Vankúš 45*45

1 Recenzie
€2.50

Popis: vankúš je zhotovený z Bavlnenej Tkaniny,s dobrou priepustnosťou,vankúš je cenovo dostupný,odolné a nákladovo efektívne. ktorý vyzerá viac umelecké a môže zabrániť poškriabaniu. Bavlna &Polyesterových Tkanín je tiež druh mäkkého materiálu, čo vám

1 Recenzie
€2.70

Cartoon Lesné Zvieratá Tlač Vankúš Super Krátke Mäkké Plyšové Vankúše Námestie Hodiť Vankúše Prípadoch Domova obliečka na Vankúš 100% Zbrusu nový a vysoko kvalitné Vysoko kvalitný materiál A Dokonalá položka výzdobe svojej izby , pohovka, autá a stoličky, ect Farebné

3 Recenzie
€3.08

45424123880548057 Vitajte na mojom obchode USA $ 8.99 / US $ NA 10,76 / USA $ 18.65 / USA $ 16.99 / USA $ 10.78 / USA $ 49.99 / USA $ 23.95 / USA $ 7.79 / USA $ 5.88 / USA $ 7.76 / Špecifikácia: Materiál: Plyšové Balenie obsahuje: X1 obliečka na vankúš (bez vankúš core) Farba:

Súvisiace produkty