Vysoká kvalita nízka cena espresso stroj pre kávovar/espresso kávovar

Nový produkt

Skladom

1000 položky

€2 545.50

Tu sú niektoré ďalšie modely,prosím, kliknite na obrázky priamo, ak sa vám páči.

Vysoká kvalita nízka cena espresso stroj pre kávovar/espresso kávovar

Espresso kávovar obrázky

Funkcie pre espresso kávovar

1. Nezávislé multi-kotol vykurovací systém, inteligentný profesionálny parný kotol, káva, pivo, vedúci vybavený samostatným kotlom a vykurovanie skupiny, nezávislé kúrenie, pary a každý variť hlavu extrakciu kávy teplota nemá vplyv na sebe.

2. Profesionálne káva, pivo, hlavu má automatický vopred blistri systém, stabilná ťažba tlak a nekonečná tlaku, aby sa zabránilo vplyvu tlaku na prášok a kanál účinky, tak ako dosiahnuť dokonalé ťažby ropy.

3. Hlavné komponenty sú modularly navrhnuté s primeranou rozloženie, ktorá výrazne uľahčuje údržbu a opravy.

4. Vysoko účinné energetické úspory výhody. Parný kotol, alebo každý variť hlavy sa dá vypnúť alebo zapnúť podľa potreby, čím sa ušetrí až 40% spotreby energie.

5. Import talianskych profesionálne čerpadlá a používať gumové podložky pre shockproof liečby.

6. Nastavenie sily detekcia bodu vo vnútri variť hlavy môže skutočne odrážajú ťažby tlak.

7. Stojan je vyrobený z vysoko kvalitnej ocele a 304 nerezovej ocele, ktorá je pevná a odolná. Bočné panely sú z vysoko kvalitného ABS s dynamickými a krásny dizajn.

8. Obchodné, domov mobilné pohodlie pri 1.7 nádrž na vodu a odpad vody zásobník.

Parameter espresso kávovar Položka KN-hry na nokiu 3120, Rozmer 816*504*565mm Moc 4200W Napätie 220V/50HZ Hmotnosť 14KG objem Nádrže 12L Kapacitou 100 poháre

Informácie pre espresso kávovar

Fotografie zobrazujúce pre espresso kávovar

Balenie a dodávky pre espresso kávovar Prvý Drevený prípade, non-zadymenie, export štandardné Druhá doba Dodania : 5~7 pracovných dní po platba prijatá

Naše služby pre espresso kávovar 1 Vyšetrovanie a konzultačnú podporu. 2 Sample testovanie podpory. 3 Zobrazenie našej Továrni. 4 Tréning ako pre inštaláciu stroj, školenia tom, ako používať počítač.

Spoločnosť uvedie pre espresso kávovar

FAQ 1. Q: ste obchodné spoločnosti alebo výrobcu?

A: Sme výrobcom, ktorý má takmer 19 rokov skúseností v tomto odvetví. 2. Otázka: Ako dlho je zárukou?

Odpoveď: Jeden Rok (Počítaná zo zariadenia, príde strany zákazníka.). Po tomto období sme sa určite budú stále podporovať vás v prípade potreby. Budete vítaní na nás obrátiť s akýmkoľvek problémom a skúsenosti. 3. Otázka: budete posielať inžinierov na inštaláciu strojov?

Odpoveď: Áno, ale za príplatok, ktorú má zákazník zaplatiť. Alebo sa môžete dostať miestnymi dodávateľov, vykonajte uvedenie do prevádzky a pošleme jednu dohľadu inžinier.

Akékoľvek otázky pre komerčné kávovar, prosím, neváhajte kontaktovať Juli.

Vezmite prosím na vedomie :

1.Ak zvolíte 'factory cena" znamená, že nie obsahujú akékoľvek prepravné náklady ,len náklady na stroj, ak chcete, aby sme usporiadať shippment pre vás ,neváhajte conatct Juli .

2.Ak zvolíte "od Dverí k dverám cena" znamená, že môžeme loď stroj na vaše dvere priamo , stačí zaplatiť dane.

3,Ak máte akékoľvek ďalšie otázky,prosím, poplatok zadarmo conatct Juli

4.Ak zvolíte 'prístavu do prístavu' znamená, že môžeme loď stroj na vášho najbližšieho prístavu,ale keď stroj príchode do prístavu, mali by ste zaplatiť náklady na cieľ,urobiť nejaké zúčtovanie a daní, potom vyzdvihnúť stroj sami.

5.Všetky stroje sú prispôsobiť model pre zákazníkov, neakceptujeme zrušiť po zadaní objednávky.

Štítky: caffe strojársky priemysel, tablet kávovar, sklo syphon, espresso professional, kávovar profesionálnej, kávovar tureckých, ESPRESSO, mlieko, čaj maker stroj, hliníkové espresso maker, kávovar
Pôvod CN(Pôvodu)
Model KN-HRY NA NOKIU 3120,
Kapacita Práce Misa (Cup) KN-HRY NA NOKIU 3120,
Napätie (V) 220V
WhatsAPP +8617729756864
Materiál Z Nehrdzavejúcej Ocele
Názov Značky Liuben
Číslo Modelu KN-HRY NA NOKIU 3120,
Výkon (W) 4200W
Kapacita 100cups
Hmotnosť 43kg
Kontakt juli(v)cnknown.com
Certifikácia ce
Moc 4200W
Funkcia Pureeing
Vodná Nádrž 12L
Certifikát CE
Príslušenstvo Zamykanie Veka
Veľkosť 816*504*565mm
Napätie 110/220V 50/60HZ

Napísať recenziu

Vysoká kvalita nízka cena espresso stroj pre kávovar/espresso kávovar

Vysoká kvalita nízka cena espresso stroj pre kávovar/espresso kávovar

0 Recenzie
€47.20

33090 Domáce Rezance Maker Nehrdzavejúcej Ocele Malé Elektrické plne Automatické Rezance Rezací Stroj SLK500 Produkt Parameter:

1 Recenzie
€8.02

body { font-size: 75%; color: #000; font-family: Otvoriť Sans,Arial,Helvetica,sans-senif,SimSun, 宋体 ; line-height: 1.3; } dl { margin: 0px; width: 480px; float: left; } dt { width: 100px; height: 15px; float: left; } dd { width: 240px; height: 15px; float: left; } dl dt { margin: 0px; line-height:

2 Recenzie
€33.42

Parameter Napätie: 220V ,110V Konektor: Čína štýl s converter podľa svojho náboženstva. Obmedzenie veľkosti: 10-20 mm a 20-30 mm Kvalitu vnútorného capper: Anti-wear silikónové capper vrátane Príslušenstva, 1pcs jar háčik, 2 silikónové skľučovadla, a 1 kovov chuck,

0 Recenzie
€112.59

Domácnosti Manuálne Vertikálne Knedľa Stroj na Výrobu Knedle Stroj Knedľa baliaci stroj Pelmeni Stroj o 26/min 1pc Ak máte čokoľvek na pochopenie, prosím kontaktujte nás a my vám odpovieme opatrne. Názov:Knedľa Stroj na výrobu Číslo modelu: WJ-18 Číslo

Súvisiace produkty