Stan zimné kocky 1,5x1.5 biruza/šedá Premier (pr-isc-150bg)

Nový produkt

Skladom

1000 položky

€77.83

€87.45

Zimné Stan Kocky značky Premier rybolov je určené na ochranu proti nepriaznivým poveternostným podmienkam počas zimy rybolovu. Môžete nastaviť stan pre jednu minútu aj jedna osoba. Vďaka špeciálnemu systému upevnenia oblúky, "náboje" stany sú veľmi rýchlo prevedené z dopravná poloha na funkčnom stave. Kovové rozbočovače odolať aj veľmi silné mrazy.

Rám je vyrobený z odolného sklolaminátu tyč s priemerom 9,5 mm. V zmontovanom forma, stan má kubický tvar s steny vypuklé vonkajšie, ktoré prispieva k zvýšeniu vnútorného objemu, zabezpečuje stabilitu stanu v tryskajúce vietor. V to, dvoch rybárov s doplnkami sú voľne umiestnené. Výška umožňuje bezpečne pohybovať vo vnútri a aj vŕtať dodatočné otvory v prípade potreby.

Stan je vyrobený z Oxford 240D textílie (2000mm nepremokavé), ktorý zaručuje, non-fúkanie a vodotesný design. Pre dobré osvetlenie interiéru, tam sú dve okná vyrobené z priehľadného mrazu odolný materiál a odnímateľné závesy vyrobené z stan textílie. Vytvoriť príjemnú mikroklímu vo vnútri uzavretej stan tam sú 2 vetracie ventily vo forme rukáv s uťahovací, jeden pull-out, druhým ťahom. Na stenách sú dve malé vrecká na rybárske drobnosti. Mimo na stenách sú reflexné prvky. Stan je ľahko vidieť v tme alebo s zlej viditeľnosti.

Široký vetru sukne pomáha udržať v teple. Očká na sukne sú bezpečne upevnené. Kocka je dobre prilákal na ľad s pomocou meničov. Praktická taška-puzdro je vyrobené na nosenie stan v oboch rukách a na chrbte ako batoh.

Funkcie zimné stany kocky značky Premier rybolov:

-Arc rámu je stanovená v rohy stanu v špeciálnych vreckách silné slučky.

-Rohy stanu stanu sú vystužené s dodatočné vložky z materiálu.

-Na konci oblúka sú stanovené ochranné plastové krytky, ktoré budú predchádzať nápory textílie v spoločnom plochy strechy a steny stanu.

-Široký snowproof sukne s dierkami, vystužené na zadnej strane sukne so silným reťazec, ktorý zaručuje spoľahlivé upevnenie na zápästie.

-Sada obsahuje 8 vvertysh a silné pull-out pre viac spoľahlivú fixáciu stanu na ľade.

-Reflexné prvky.

-Sada obsahuje pohodlný vak-prípad s batoh popruhy na nosenie v oboch rukách a na chrbte.

Funkcie:

• Rozmery v prevádzkovom stave, M: maximálna высота-1 67; снизу-1, 46x1,46; сверху-1 27x1,27.

• Rozmery v dopravnej polohe, M: 1,15X0,22X0,22.

• Hmotnosť, KG: 5,4.

• Kapacita: 1-2 ľudí.

• Materiál: Polyester Oxford 240D s PU povlak 2 000mm.

• * Rám: laminát s priemerom 9,5 mm.

• Veľkosť okna, pozrite si časť. : 20x20

• Farba: Modrá/šedá

Štítky: stan zime, ryby stan, 2 Osoby Stan, markíza stan, kocka stan, tábor vonkajší stan, 4 osoby stan, stan turistické, 3 osoby stan, vonkajší stan
Názov Značky Iné

Napísať recenziu

Stan zimné kocky 1,5x1.5 biruza/šedá Premier (pr-isc-150bg)

Stan zimné kocky 1,5x1.5 biruza/šedá Premier (pr-isc-150bg)

1 Recenzie
€24.19

Funkcie: 210T vysokou hustotou PU tkanina High-density 210TPU handričkou a je vhodná pre váš voľný čas camping a dažďu potreby. Na strešné okno kryt môže tiež zabrániť top dažďovej vody z úniku. Vynikajúce hmyzu a dych odolnosť Stany sú navrhnuté

1 Recenzie
€115.80

Nový vzor, vonkajšie 10-12 osôb pláži camping stan anti/dôkaz, dážď, UV/nepremokavé 2rooms veľké camping stan Vnútorný stan materiál:190T nepremokavý polyester + sieťovina Účet na konci Materiál:Vysoko nosenie hrubé PE podklad Flysheet Materiál:190T

1 Recenzie
€9.81

Veľké Biele Camping Moskytiérou Kryté Vonkajšie Skladovanie Taška Hmyzu Stan Mosquito Net Prenosné Na Cestu Domov Posteli Spí Swing Funkcie: *100% zbrusu nový a vysoko kvalitné *Vyrobené z vysoko kvalitného materiálu, odolné a praktické použitie *Štyri

Súvisiace produkty