Víno Plátené Tašky S Skryté Izolovaného Priestoru Módne Bežné Pláži Kabelka Tote Pre Vonkajšie Pláže Strany

Nový produkt

Skladom

1000 položky

€7.94

€11.18

Víno Plátené Tašky S Skryté Izolovaného Priestoru Módne Bežné Pláži Kabelka Tote Pre Vonkajšie Pláže Strany

Funkcie: 1. Pláž Víno Taška: Pláž tote taška s skryté, izolovaného priestoru, zmestia 2 fľaše vína! Skvelý darček.

2. Módny Dizajn: Klasický prúžok módny dizajn, materiál: plátno.

3. Módne a Bežné Víno Taška: Starostlivo obsahuje 2 fľaše vína (alebo 1,5 litrov váš obľúbený nápoj) z vymeniteľné, ľahký-k-používať a BPA-free nápojový vak. Každý z nich má unikátne, na patent čakajúce, tajná, na zips, izolované vrecko, ktoré môžu viesť vaše sáčky v chlade niekoľko hodín.

4. Ohromiť svojich Priateľov: O štýlové a praktické, funkčné taška je štýlová taška na víno, dosť na použitie s alebo bez nápojov taška. Full-featured peňaženka s podšívka a bočné vrecká. Je dostatočne priestranné, aby sa zmestili 1,5 L čalúnená taška v skrytej priestoru a ukladať všetky vaše essentials. To nie je len cool taška s krásny vzhľad! Veľmi vhodné pre filmy, večera s priateľmi, koncerty v parky, pláže, bazény, nakupovanie, festivaly, golfové ihriská.

5. Užite si svoj výber nápojov kedykoľvek a kdekoľvek, zalejeme 2 fľaše vína alebo akýkoľvek nápoj, ktorý chcete (teplé a studené) do party tašku. Vložte ju na skryté izolovaného priestoru, kým nebudete pripravení na nalejte ju von. Zahŕňa opakovane 1,5-litrový party tašku, a náplne sú tiež poskytované.

6. Skvelý Darček: Vaši priatelia budú páčiť! To je skvelý darček pre módy a priateľov, ktorí milujú víno. Poskytujú všetky druhy pánske a dámske tašky. Prekvapte svojich blízkych s kvalitou darček oni budú milovať!

Špecifikácia:

Materiál: plátno

Veľkosť: o 17x6x13inch

Váha: cca 450 g

Farba: modrá, ružová

Balenie Zoznam:

1*Červené Víno, Plátené Tašky

1*Vnútorné Vrecko

Štítky: prehoz tote bag plátno, taška pláži veľký, taška shop, sac hlavný sk vŕbového prútia, čistenie plastov skladovanie taška, stojan na víno, zlato gucci taška, taška na organe, taška na víno, taška storag
Tvar Námestie
Produkt Iné
Druh Skladovanie Tašky
Špecifikácia Other
Materiál Plátno
Farba
Číslo Modelu Červené víno taška
Funkcia Eco-Priateľský
Formulár Oblečenie Visí Druh/Typ Zavesenie
Použitie Nápoj
vzor Trojrozmerný Typ
Pôvod CN(Pôvodu)

Napísať recenziu

Víno Plátené Tašky S Skryté Izolovaného Priestoru Módne Bežné Pláži Kabelka Tote Pre Vonkajšie Pláže Strany

Víno Plátené Tašky S Skryté Izolovaného Priestoru Módne Bežné Pláži Kabelka Tote Pre Vonkajšie Pláže Strany

1 Recenzie
€17.40

100ks Postaviť Jasné, Hliníkové Fólie, Zip Lock Taška, Strieborný Kovový Plastové Obaly Puzdro pre Potraviny, Čaj Cukrovinky Cookies Pečenie Čo je v krabici ? ----- 100 ks jasné, fólie potravín taška puzdro Materiál: Hliníková fólia, PE plastové Ukončenie: Zips Farba:

1 Recenzie
€9.92

100% Zbrusu Nový A Vysoko Kvalitné Materiál: Non-tkané Položka Č.: 479039-479040 Veľkosť:40*20*55 cm Konverzie:1inch=2.54 cm, 1 cm=0.393 palcov Teplé Tip :Prosím potrebné pripomenúť, že z dôvodu svetelné efekty, monitora jas/kontrast nastavenia

0 Recenzie
€5.02

Stav: Úplne Nové Veľkosť: 11 : O 30*20 cm 12 : O 30*20 cm, 13 : O 33*23 cm 14 : O 37*26 cm 15 : O 37*26 cm prosím zmerajte vášho notebooku a uistite sa, že táto taška môže vhodný pre to Farba : Čierna / Zelená / Ružová Množstvo: Jeden Kus Taška

Súvisiace produkty