Vinobranie Ručne Ženy Ratan Taška Tkané Luk Tašky cez Rameno, Pláž Slamy Taška Poslov Kabelka Multi-purpose make-up Organizátor

Nový produkt

Skladom

1000 položky

€6.54

€9.91

Popis Výrobku:

Pohlavie:Ženy

Decoration:None

Štýl:Príležitostné

Vzor, Typ:Pevné

Uzavretie Druh:Ratanový Spona

Materiál:100% Prírodný Ratan & 100% Handmade

Kabelky Typ:Program Messenger Tašky

Priemer:20 cm

Hrúbka:8 cm

Funkcie:

1.Ručné & Príroda: Naše ratan kole tašky sú vyrobené vo Vietname, a remeselne s prírodný ratan vlákien s vypracovať handwoven zrastov.

2.Príležitosti sa Pouţiť: Módne a šik, ideálna pre cestovanie, práca, nakupovanie, zoznamka, party alebo iné každodenné príležitosti.

3.Jedinečný Darček: Štýlový dizajn s vynikajúcou spracovanie robí náš handwoven ratan taška je ideálny a forgettable darček voľbou pre ženy.

4.By s použitím prírodného materiálu a liečba, náš ratan taška má prírodný ratan slamy vôňu, takže môžete ho použiť okamžite a nosiť ho kdekoľvek a kedykoľvek s dôverou.

5.Tento slamy ratan crossbody taška pomôžu zlepšiť váš módny štýl. Predstavte si, ako pôsobivé ste sú v každom oči, keď idete dole na ulici, alebo na pláži.

Balík Obsahuje:

1 x Ženy Ratan Taška

Poznámka:

(1) O veľkosti: veľkosti výrobku je merané ručne. Prosím, pozorne si porovnajte veľkosť pri nákupe. Pretože každý človek je metóda merania je iný a rozchod je iné, niektoré chyby sú normálne.

(2) O farebný rozdiel: snažíme sa, aby sa obraz v blízkosti skutočná vec, ale farba rozdiel spôsobené objektívnych dôvodov, ako napríklad osvetlenie displeja sa nedá úplne vyhnúť.

(3) O ramenný popruh: dĺžka ramenného popruhu je približne 120 cm / 47.2". Koža ramenný popruh a spona je PU kože, ktoré je šetrné k životnému prostrediu a trvanlivé.

(4) O vôňu: tvrdý a odolný ratan bol spracovaný s vysokou teplotou zadymenie liečby, a to aj má slabé dymovú vôňu, ktorá je neškodná pre telo a budú rozptýlené.

(5) O použití: Pretože materiál účinky, nepoužívajte ho, keď na sebe oblečenie, ktoré je jednoduché na háku, ako čipky, výšivky, alebo hodváb.

(6) O nedostatky: Pretože taška je ručne vyrobených drevených výrobkov, môže byť malé nedostatky (tkané dutín, nerovnosti, asymetria, atď.), ktoré sú normálnym javom a nemajú vplyv na použitie. Dávajte pozor, pred nákupom ak si myseľ.

Štítky: taška pre make up, kozmetické, box make-up organizátor, taška námestie pláži ženy, knihy skladovanie organizátor, taška pláži veľký, taška ratan, široký kolo taška, taška pláži ženy, canavas make-up taška, uf vintage
Použitie Drobnosti
Kapacita Iné
Druh Skladovanie Tašky
Tvar KOLO
Špecifikácia Other
Funkcia Eco-Priateľský
Formulár Trojrozmerný Typ
Hrúbka 10 hodváb
Platné Priestor Šatník
Produkt Iné
Materiál Iné
Číslo Modelu Skladovanie Tašky
vzor Trojrozmerný Typ

Napísať recenziu

Vinobranie Ručne Ženy Ratan Taška Tkané Luk Tašky cez Rameno, Pláž Slamy Taška Poslov Kabelka Multi-purpose make-up Organizátor

Vinobranie Ručne Ženy Ratan Taška Tkané Luk Tašky cez Rameno, Pláž Slamy Taška Poslov Kabelka Multi-purpose make-up Organizátor

0 Recenzie
€3.89

Esenciálny Olej puzdro Platí Pre 5ml 10 ml 15ml Skladovanie Taška Bavlneného Materiálu Tlače Vzor 10 Fliaš Anglický kľúčové slová: 10 Fliaš Esenciálny Olej, prepravný vak、Esenciálny olej skladovanie taška 10 Fliaš Esenciálny Olej puzdro Platí pre 5ml 10

0 Recenzie
€23.37

Zadarmo urýchlené dopravy (UPS, DHL, FEDEX MÝTO EMS) Objednávky nad 80 dolárov, väčšina krajín sa môžu využiť bezplatné rýchle dodanie, odhadovaný čas doručenia je cca 5-8 pracovných dní. Viac informácií pls kontaktujte nás slobodne. Materiál: Papier Kraft

1 Recenzie
€17.40

100ks Postaviť Jasné, Hliníkové Fólie, Zip Lock Taška, Strieborný Kovový Plastové Obaly Puzdro pre Potraviny, Čaj Cukrovinky Cookies Pečenie Čo je v krabici ? ----- 100 ks jasné, fólie potravín taška puzdro Materiál: Hliníková fólia, PE plastové Ukončenie: Zips Farba:

1 Recenzie
€9.92

100% Zbrusu Nový A Vysoko Kvalitné Materiál: Non-tkané Položka Č.: 479039-479040 Veľkosť:40*20*55 cm Konverzie:1inch=2.54 cm, 1 cm=0.393 palcov Teplé Tip :Prosím potrebné pripomenúť, že z dôvodu svetelné efekty, monitora jas/kontrast nastavenia

Súvisiace produkty