30cmx16cm Hlavu na Vankúš Micro Mini Microbead Späť Vankúš Vankúš Roll Vankúš Hlavu Pohodlné Cestovanie Vankúš Posteľ Dekorácie

Nový produkt

Skladom

1000 položky

€4.21

€5.27

Funkcie:

Produkty fungovať, modelovanie jednoduchých móda, inovatívne a praktické.

Ekologicky šetrné výrobky plnené EPS častice, v pohode, nie je predmetom sezónne obmedzenia.

Produkty využívajúce polymérov, bezpečnosť a stabilitu, bez poškodenia ľudského tela.

Produkt flexibilitu, vetranie, ľahko sa čistí a ľahko suché, mäkké na dotyk.

pre cestovanie alebo použiť na krku podporu kdekoľvek sa vám páči.

Pomáhajú udržiavať správnu hlavu a znížiť bolesť v krku.

Mäkké, pohodlné, špeciálne dizajn dokonale krku.

Darčeky pre rodiny alebo priateľov.

Špecifikácie:

Obliečka Na Vankúš: Spandex

Vankúš: Pena častice

Veľkosť: 30x16cm/11.81x6.29inch

Farba: Červená, Zelená, Čierna, Ružová, Modrá, Navy, Fialová

Balenie Obsahuje:

1pc x Roll Vankúš

POZNÁMKA:

Pre rôzne monitory, farby sa môže mierne líšiť. Okrem toho, prosím, aby niektoré chyby príručka

meranie, ďakujeme za pochopenie!

Poznámka: Vzhľadom na rozdiel medzi rôznymi monitory,obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky. Zaručujeme štýl je rovnaký, ako je znázornené na obrázkoch,ale nie rovnaký výkon na rôznych orgánov, ako na modeli.

1) akceptujeme Alipay, Západ Únie, TT. Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor ESCROW.

2 Ak nemôžete pokladňa bezprostredne po aukcii zatvorte, prosím, počkajte niekoľko minút a skúste to znova Platby musia byť ukončené do 3 dní.

1) DOPRAVA PO CELOM SVETE. (S výnimkou niektorých krajín, a APO/francúzskej polynézie)

DHL UPS, TNT, FEDEX trvá 3-7 dní ,EMS trvá 8-12 dní. Post air mail je potrebné 2-8 týždňov.Ale všetky z nich sú závislé od krajiny doručené.

2) SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky. Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin.

1) Kupujúci je skoro potvrdenie bude vysoko ocenil po prijatí položky.

2) Pretože vaša odozva je veľmi dôležité, aby naše podnikanie je rozvoj, úprimne vás pozvať na dovolenku pozitívnu spätnú väzbu pre nás, ak ste spokojní s našimi produktov a služieb.

3) skontrolujte si Prosím kontaktujte nás pred odchodom žiadne negatívne alebo neutrálne spätnú väzbu. Budeme s vami spolupracovať, riešiť akékoľvek problémy.Ďakujeme za pochopenie!

Štítky: krčný vankúš sofa, obliečka na vankúš pre pamäťovej peny vankúš, mačka krčný vankúš, 12v vianočný stromček, latex krčný vankúš, vianočné sivá, 5-hviezdičkový hotel vankúš, vankúš pre spánok, medveď telo vankúš, microbead vankúš
Pôvod CN(Pôvodu)
Číslo Modelu /
Trieda Triedy
Vlákno Počítať Iné
Hmotnosť 0-0.5 kg
Použitie Posteľná bielizeň
Vzor Typ Pevné
Materiál Iné
Textílie Počítať Iné
Názov Značky HOUSEEN
Náplň Pena
Časť Telo
Tvar stĺpec

Napísať recenziu

30cmx16cm Hlavu na Vankúš Micro Mini Microbead Späť Vankúš Vankúš Roll Vankúš Hlavu Pohodlné Cestovanie Vankúš Posteľ Dekorácie

30cmx16cm Hlavu na Vankúš Micro Mini Microbead Späť Vankúš Vankúš Roll Vankúš Hlavu Pohodlné Cestovanie Vankúš Posteľ Dekorácie

2 Recenzie
€19.55

Top Značky Luxusné Muž Náramkové hodinky Tvorivé Veľké Dial Pánske Hodinky z Nerezovej Ocele Jedinečný Quartz Hodinky Módne Obchodné Hodiny S Výrobkom funkcie: ukazovateľ, kalendár, pohyb typ: quartz, popruh materiál: Nehrdzavejúca Oceľ , ciferník hrúbka: 10 mm, ciferník priemer:

2 Recenzie
€14.61

Pozornosť 1. Toto je Ázijských Veľkosti, to je 2-3 menšie ako EU/US veľkosť. Ak budete nosiť EU/US veľkosť M,môžete si vybrať našu veľkosť XL alebo XXL 2. Merané ručne,1-3 cm rozdiel je povolené (1cm=0.39 palca). 3. Iný počítač môže zobraziť rôzne

5 Recenzie
€40.06

Vitajte v našom obchode! Tento kríž náhrdelník je vyrobený z Titánu .To nebude slabnúť . Najlepšou voľbou ako darček pre vašich priateľov alebo famly! Užite si nakupovanie!!!

0 Recenzie
€136.42

Nikel Brúsený: Zlato Kartáčovaný: Funkcia: Úplne nový v krabici pripravené na lodi. Odolné, pevné brass constructon. Leštený Chróm prevedenie. Otočný kĺb guľový upraviť vyhovoval vašim potrebám Funkcie: Sprchovací Kohútikov Funkcia:Wall Mount Štýl: Moderné

Súvisiace produkty