Mačka Zásobník Vody LED Svetlo Automatické Pet Nápojové Fontány Cat Zásobník Vody LED Svetlo Automatické Pet Nápojové Fontány

Nový produkt

Skladom

1000 položky

€17.12

€30.04

Odrážky:

1、Nehrdzavejúcej Ocele Live Jar Pet Vody Dispenserr: uvoľneným fontána fascinuje zvieratá, a nie je vystrašená, podporovať domáce zvieratá piť viac vody.

2、Vysokej účinnosti, Systém Filtrácie: Including1* filter bavlna a 3*vodné čerpadlo, filter bavlna, viaceré systémy na čistenie môžete čistiť a zmäkčenie vody, zatiaľ čo filtrovanie vlasy, usadenín a nečistôt.

3、Vody-free Power-off s LED Funkcia: Automatické vypnutie bez vody, trezor, led svetlom, modrá svetlo je normálne, červené svetlo znamená, nedostatok vody a výpadku elektrického prúdu, pripomenúť vlastníkom pridať vodu v čase, mačky a psy môžu bezpečne piť vodu v noci.

4、Predstavil Vody Úrovni Dizajn: môžete skontrolovať hladinu vody pitnej fontány kedykoľvek, a naplňte vody v čase.

5、Ultra-tichý a Ľahko sa Čistí: Jeho práca je ultra-tichý, nie je potrebné sa obávať znepokojujúce vás a vášho miláčika odpočinok, ľahko rozobrať a umyť.

Funkcie:

1. Z nehrdzavejúcej Ocele Live Jar Pet Vody Dispenserr: uvoľneným fontána fascinuje zvieratá, a nie je vystrašená, podporovať domáce zvieratá piť viac vody.

2. Vysoká účinnosť Systém Filtrácie: Including1* filter bavlna a 3*vodné čerpadlo, filter bavlna, viaceré systémy na čistenie môžete čistiť a zmäkčenie vody, zatiaľ čo filtrovanie vlasy, usadenín a nečistôt.

3. Voda-free Power-off s LED Funkcia: Automatické vypnutie bez vody, trezor, led svetlom, modrá svetlo je normálne, červené svetlo znamená, nedostatok vody a výpadku elektrického prúdu, pripomenúť vlastníkom pridať vodu v čase, mačky a psy môžu bezpečne piť vodu v noci.

4. Zobrazené Vody Úrovni Dizajn: môžete skontrolovať hladinu vody pitnej fontány kedykoľvek, a naplňte vody v čase.

5. Ultra-tichý a Ľahko sa Čistí: Jeho práca je ultra-tichý, nie je potrebné sa obávať znepokojujúce vás a vášho miláčika odpočinok, ľahko rozobrať a umyť.

Špecifikácie:

Názov: Nerezová Oceľ Mačka Pitnej Fontány

Štýl: Voda-free power-off modely s LED svetlá

Materiál: nerez oceľ a potravinársky pp a vysoká účinnosť filter uhlíkom bavlna

Veľkosť: cca 20*20*14 cm/7.87*7.87*5.51 palec

Výstupný výkon: DC5V/500mAh

Menovitý príkon: 1.5 W

Kapacita: 2.5 L

Režime nabíjania: USB (universal)

Funkcia: žiadna voda power off/LED modré svetlo/vysoká účinnosť filtra

LED svetla: červená-vypnite bez vody, modrá-pracuje normálne

Visual hladiny vody: áno

Vhodné pre: mačky a psy

Balenie Zoznam:

1*Zásobník Vody

1*USB Vodné Čerpadlo

1*Filter Bavlna

1*Náustok Hlavu

Štítky: mačka prameň vody, fontána, mačka suché krmivo, cat hračka, mačka fontána, led mačka fontány, pet fontány, keramické, veľké pet fontány, mačka studne dávkovač, prameň vody
Konektor Typu US
Funkcia 1 Mačka Zásobník Vody
Funkcia 4 Stlmiť Vody Feeder
Kapacita
Pôvod CN(Pôvodu)
Režime nabíjania
Menovitý výkon
Max. Výstup 500G
Funkcia 2 LED Svetlo
Je To Inteligentné Zariadenie No
Nastavenie Času No
LCD Displej No
Zdroj Napájania POPLATOK
Funkcia 3 Automatické Pet Vody Pitnej Fontány
Drop shipping Podpora
S Dávkovač Vody Áno
Min Výstup 200g
Výkon
Funkcia 5 USB Napájačiek Misa
Vhodné pre
Materiál Z Nehrdzavejúcej Ocele

Napísať recenziu

Mačka Zásobník Vody LED Svetlo Automatické Pet Nápojové Fontány Cat Zásobník Vody LED Svetlo Automatické Pet Nápojové Fontány

Mačka Zásobník Vody LED Svetlo Automatické Pet Nápojové Fontány Cat Zásobník Vody LED Svetlo Automatické Pet Nápojové Fontány

1 Recenzie
€10.02

body { font-size: 75%; color: #000; font-family: Otvoriť Sans,Arial,Helvetica,sans-senif,SimSun, 宋体 ; line-height: 1.3; } dl { margin: 0px; width: 480px; float: left; } dt { width: 100px; height: 15px; float: left; } dd { width: 240px; height: 15px; float: left; } dl dt { margin: 0px; line-height:

1 Recenzie
€3.59

Popis: Vodné Čerpadlo LED Svetlo Pet Mačka Studne Motorových Príslušenstvo Náhrada za Psa, Mačku, Kvety Pitnej Misy Zásobník Vody Linka dĺžke 1.8 m,Vhodné pre domáce LED elektrický zásobník vody. Ponorné čerpadlo pre pokojný a dlhý život prevádzky. Poznámka:

4 Recenzie
€9.54

1. non-jedovaté a bez zápachu, bezpečné pre vaše domáce zvieratá bez extra znečistenia do potravín alebo vody. 2. Dva-v-jednom dizajn kombinuje potravín a vody kontajnera spolu s automatické dopĺňanie systému, bez námahy zabezpečiť dostatok potravín alebo nápojov na vášho

1 Recenzie
€3.57

Viac sme kúpiť, výhodnejšie sme Origine: CN (Origine) Forma: Arrotondato Tipo: mačky Tipo: S Dávkovač Vody Typ Položky: Misy Objem: 150 ml Materiál: Plast Máme loď z tejto položky do 15 hodín, prosím nemajú byť váhal

Súvisiace produkty