100*280 CM Deti Terapia Swing Deti Bavlna Swing hojdacia sieť Pre PRIDANIE Terapia Maznať Zmyslové Dieťa Terapie Elastickými Parcely Stabilné Sedadlo

Nový produkt

Skladom

1000 položky

€7.15

€9.80

Odrážky:

1、Miesto na Relax: krytý swing stoličky budú nové miesto pre vás a vaše dieťa, aby sa relaxovať. Swing struky, ktoré sme navrhli sú tak zaujímavé a zmyselná.

2、Ľahko Setup: krytý hojdačka je ľahko nastaviť. Vy a vaše dieťa môže začať hrať hneď, ako nové swing prichádza.

3、Robustné a Odolné: Naše vnútorné swing struky sú robustné a odolné a môžu bezpečne ubytovať deti do 200 libier. Sme tiež, aby tlaková terapia. Swing je umývateľný, takže môžete ľahko vyrovnať sa s chaosom.

4、Upokojujúci Účinok: swing zmyslových terapie je navrhnutý špeciálne pre potreby detí. Kompresia pomáha vaše dieťa cítiť bezpečne, ako keby objímanie, alebo sú zabalené.

5、Znížiť Stres: Byť v strehu, aby vaše dieťa' s úzkosť a problémy. Vaše dieťa dostane pozitívnych zmyslových výhody našej swing. Kombinácia swing a kompresia poskytuje dokonalý zmyslový vstup pre vestibular autizmu. To je skvelý spôsob, ako pre vaše deti stráviť stresujúci deň!

Špecifikácia:

Názov: detské Elastické Swing Terapia

Veľkosť produktu(cca.): 100 * 280 cm/39.37 * 110.24 v (dĺžka * šírka)

Veľkosť balenia(cca.): 20 * 8 * 11 cm/7.87 * 3.15 * 4.33 v

Balenie Zoznam:

Spojovacie Lano * 1

Rozšírenie Pásu * 1

Č. 8 Ocele Zámok * 1

Swing * 1

FAQ:

1.Môžete si Veľkoobchod a drop shipping Objednávky?

Veľkoobchod a drop shipping obe sú vítané. A normálne sme neopustím akékoľvek informácie o nás na pozemkoch.

2. Ako získať sledovacie informácie?

Sledovanie informácie budú k dispozícii v 5-10 dní potom, čo bol dodávaný. Kontaktujte nás, ak máte problémy vo sledovanie informácie.

3.čo ak sa dostanete chybné výrobky alebo nechcete dostávať produkt v ochrane čas?

Ak nie ste spokojní s produktmi prijmete alebo nechcete prijať to , prosím, kontaktujte nás čo najskôr, ako ste ho obdržali, pred otvorením sporu. Dáme to najlepšie riešenie.

Poštovné a package:

Všetky položky, ktoré budú kontrolované a dobre zabalený pred odoslaním. Objednávky budú expedované do 2-5 pracovných dní po zaplatení je hotové.

Hmotnosť zásielky cez normálny príspevok je obmedzený na 2 kg. Zašleme samostatne, ak hmotnosť je viac ako 2 kg.

Zvyčajne to trvá asi 15 - 60 dní a môže byť trochu dlhšie, niektoré vzdialenej oblasti.

Môžete rýchlo vybrať spôsob dopravy, ak chcete získať pozemok skôr, a za to budete musieť zaplatiť prepravné.

Odoslať a vrátenie:

Budeme odoslať alebo vrátenie peňazí v prípade, pozemok stratí, poškodí počas prepravy alebo prijímať

nesprávne položky. Prosím, neváhajte nás kontaktovať a my vám radi pomôžeme.

Spätná väzba:

Ak ste spokojný s našim výrobkom a službách, prosím dajte nám pozitívnu spätnú väzbu, budeme veľmi ocenil.

Ak je niečo nesprávne, kontaktujte nás prosím najprv pred odchodom spätnej väzby a budeme sa snažiť v našich silách, aby vám pomohol, kým je všetko v poriadku.

Štítky: deko multi nástroj, multi účel nástroj, hojdacia sieť zavesiť, huohou nôž, karta nástroj, nohu nepremokavé, plier, camping hrnčeky deti, multitul, hojdacia sieť vonkajšie
Pôvod CN(Pôvodu)
Druh Vrecku, Multi Nástroje
Názov
Veľkosť L

Napísať recenziu

100*280 CM Deti Terapia Swing Deti Bavlna Swing hojdacia sieť Pre PRIDANIE Terapia Maznať Zmyslové Dieťa Terapie Elastickými Parcely Stabilné Sedadlo

100*280 CM Deti Terapia Swing Deti Bavlna Swing hojdacia sieť Pre PRIDANIE Terapia Maznať Zmyslové Dieťa Terapie Elastickými Parcely Stabilné Sedadlo

1 Recenzie
€10.43

Som skúsený predávajúci a bude vám prinášajú najviac podrobné a presné služby. Sľubujem: kvalita všetkých výrobkov je neporušená; logistiky rýchlosť všetky výrobky je tak rýchlo, ako to bude možné; po-predaj všetky produkty sú ideálne. Vlastnosti Produktu:

1 Recenzie
€8.18

Funkcia: 1.Hrubé bavlnené plátno taška, jednoduché, krásne a ľahko sa prenáša 2.Elektroforézu železná reťaz,dĺžka možné nastaviť nezávisle 3.Nerezový okrúhly otvor s priemerom 28 mm,háčik môžete zavesiť hrnce, kotlíky Popis: Názov:Statív

3 Recenzie
€5.33

16 v 1 Opravu Bicyklov Nástroje Súpravy Hex Hovoril Cyklistické Skrutkovač Nástroj MTB Horskej Cyklistiky Bicykli Opravy Nastaviť Multifunkčný Nástroj Názov: 16 v 1 Koleso Bicykla Multi Nástroj na Opravu Auta Tento Multi Funkcia Bike nástroj je prenosné, ľahké a perfektné

Súvisiace produkty